Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah razı olsun moral oldunuz bana.. Kanamam azaldı ve koyulaştı ağrım da hafifletdi.. Dr ma ulaştım çok şükür! O kadar tepkisizki.. Fitili kes sabah akşam progestan iğne yap dedi.. Ben çok korktum yarın kontrole gelicem deyince tamam gel dedi..çok merak ediyorum inşallah yerindedir, Allah hiçbirimizi korkutmasın bu süreçte hiç bu kadar korumamıştım..Annemi de üzdüm ağladım hep..
Kendini çok uzmemeye çalış kanaması olup bebeğini düşüren görmedim şuana dek. Bütün arkadaşlarım bu korkuyu en az bir kez yaşadı kanama kesilmezse başka doktora git. Allah yardimcin olsun. Bebeğini ve seni korusun
kızlarr benimde 9.gün kahverengi leke geldi ertesi gün daha artttı adet kanmasına döndü doktoru aradımm normal dedi salı günü kan testim var sizce ne olmusturrrr?????
Arkadasim seni anliyorumda bizde suanda Allah nasip etti hamile kaldik insallah Allah sanada nasip eder . Biz o devirleri donemleri atlattik diye hic yazmayalim mi o zaman :/ bizimde sonucta burda bir cok zamanimiz paylasimlarimiz gecti burdan baska hic bir yere girmiyorum girmemde zaten burdaki insanlarin sicakligina samimiyeti dusuncelerine inanip bizde biseyler sormak paylasmak istiyoruz . Belki birinin fikri vardir cevap yazar diye bende bir kac kez soru sordum sadce birine baska bi arkadasimiz digerinede menac cevap vermisti ama hic senin gibi dusunmedim ben . Cunku herkes cok zorlu bi surecten geciyor kimsenin yasadiklari kolay degil . Bak menac arkadasimiz onca sorun yasamasina ragmen evinde burda herkese cevap yazmaya yetismeye calisiyor ben taktir ediyorum bu ugrasini gercekten .. Hormonlar igneler tedavi sureci bizi biraz alingan streli yapiyor bence sende hassassin bu donem lutfen boyle dusunme . Burda bi aile gibiyiz kimsenin yuzunu gormesemde ben burda herkesi kendime cok yakin hissediyorum ..Dediğin gibi menac topikte 71 kişi var.sadece sen değilsin ve sen her konuşulanı değerlendiriyorsun zaten sözüm sana değil..ama konular değişti farkındasın..biz sizle iğneleri, yumurta toplamayı,transferleri birlikte konuştuk sizle sevindik sizle üzüldük..ama genelde şuan foruma takılanlar hamile olduğu için gündem değişti bu gerçek.kanamalar, test sonuçları konuşuluyor..elbette bunlar konuşulacak mayıs topiği..ama bizimde yanımızda olmasını isterdik arkadaşlarımızın..aynı yoldan geçiyoruz sadece onlar bizden bir kaç hafta önce geçtiler bu yolu...yani ben artık bu topikte kendimi yalnız hissediyorum( bu duygularımında anormal duygular olduğunu düşünmüyorum...opu öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler dedim bir tek sen cevap yazdın..ama topikte kaç kişi var ve kaç kişi bunu yaşadı..anlatabiliyormuyum....
canım bugün bir özel hastane buldum laboratuarı açık olan 319 çıktı içim rahatladı 2den fazlada katlamış.diğer bebişlerimi hep 100 lü degerlerde kaybetmiştim benim artıkkk umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
kızlarr size sorumm var..transfer olalı 9.gün ve kanamam oldu adet kanamasına benziyor aynı sizce nedirr
canım burda bir arkadaşımızın daha oldu 7.gündeydi galiba onun şimdi hamile, inşallahhh seninki de yerleşme kanamasıdır
canım bazen böyle olabiliyormuş. hiiç kafana takma binli filan çıksaydı belki ikiz olabilirdi... belki yine de olabilirKizlar bi soru sormak istiyorum size . Benim transverden sonraki 9. Gun degerim 320 cikmisti sonra iki katindan biraz fazla artarak 11. gun 736 oldu . 13. gun ise 1670 oldu tek embriyo transver edilmisti . Genel anlamda degerlere bakiyorumda benim ki biraz fazla yuksekmis gibi geldi tek embriyoya gore sizce fazla bolunum tek yumurta ikizi olma ihtimali var mi ? Veya baska bi durum . Tahmininiz vaya bilginiz var mi ?:/
sizi çoook özledim ilk defa evden çıktık bir sokak ilerde oturan anneme geldim ve hemen nete oturdum yarım saattir kaçırdıklarımı okuyorum bitti çok sükür hamişleeer tebrik ederim inş bende sizlere katılırım...
negatif sonuç alan arkadaşlarım rabbim sabır versin bende çok korkuyorum 5 tane olgunlaşmış yumurtamdan bi tane kaldı hiç donduramadık çok üzüldüm olmazsa tekrar maddı manevi yıpranmaktan çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun.
bide bnm aklıma bi şüphe düştüki sormayın benmle birlkte 10 kişiye yakın transfer yapılmış o gün sadece bir kişini dondurulmuşu var anlam veremedim sanki hastanenin oyunu gibi tekrar aynı ücretleri almak içinmi yapıyolar diye off kimsenin günahını almak istemiyorum bide doktor girdin sonradan demezmi dondurulmuşlarınız var hemşirede dedi hayır yok doktor bidaha baktı kagıda hıı yokmuş dedi iyice kafam karıştı....:26::26::26::26:
transferimin 3. günü bitiyor bugun elhmdlah hiç bir belirti aramıyorum kendimde arada kasıklarımda batma oluyor onuda opudan sonra olmuştu o devam ediyordur diyorumkendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım neler olacak yaşayıp göricez hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun
MENACIMM sen çok ayrısın bizim için lütfen üzme kendini lütfennn....
Kizlar bi soru sormak istiyorum size . Benim transverden sonraki 9. Gun degerim 320 cikmisti sonra iki katindan biraz fazla artarak 11. gun 736 oldu . 13. gun ise 1670 oldu tek embriyo transver edilmisti . Genel anlamda degerlere bakiyorumda benim ki biraz fazla yuksekmis gibi geldi tek embriyoya gore sizce fazla bolunum tek yumurta ikizi olma ihtimali var mi ? Veya baska bi durum . Tahmininiz vaya bilginiz var mi ?:/
canım bazen böyle olabiliyormuş. hiiç kafana takma binli filan çıksaydı belki ikiz olabilirdi... belki yine de olabilir
Canimcim sagolasin saglik olsunda bebislerimiz ilk istegim o yuce Rabbimden ...Belki sonradan bölünüp tek yumurta ikizi olmuştur bir topikte 5.gün embriyosu transferi olan bir arkadaşın öyle olmuştu, değerlerin çok güzel, kiminin de böyle yüksek seyrediyormuş tekken bile, yani benim tahminim tek bebeğin ve çok sağlıklı
kızlar benim transferim cuma günü yapıldı.herşey yolundaydı.hiç ağrı sızı olmadı.bugün akşam progestanı vurulup geldim. bi batma başladı.bıçak saplantısı gibi kramp. kasıklarımdan aşağıya doğru....rahmimn içinde bile var..bu ne demektir acaba...bilgisi olan paylaşsın lütfennnn
kızlar benim transferim cuma günü yapıldı.herşey yolundaydı.hiç ağrı sızı olmadı.bugün akşam progestanı vurulup geldim. bi batma başladı.bıçak saplantısı gibi kramp. kasıklarımdan aşağıya doğru....rahmimn içinde bile var..bu ne demektir acaba...bilgisi olan paylaşsın lütfennnn
bence bi anlamı yok canım. benim de çok olmuştu. normal bence
Benim de oldu canım rahmimin içini oyuyorlardi sanki kasiklarimdan bacaklarima vuran bir ağrı vardı. İnşallah yerlesmeye çalışıyor bebeğin rahat ol lütfen.
Kizlar bi soru sormak istiyorum size . Benim transverden sonraki 9. Gun degerim 320 cikmisti sonra iki katindan biraz fazla artarak 11. gun 736 oldu . 13. gun ise 1670 oldu tek embriyo transver edilmisti . Genel anlamda degerlere bakiyorumda benim ki biraz fazla yuksekmis gibi geldi tek embriyoya gore sizce fazla bolunum tek yumurta ikizi olma ihtimali var mi ? Veya baska bi durum . Tahmininiz vaya bilginiz var mi ?:/
Bendede kramp vardı bacaklarımın damarları cekiliyodu stres yapma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?