Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

sizi çoook özledim ilk defa evden çıktık bir sokak ilerde oturan anneme geldim ve hemen nete oturdum yarım saattir kaçırdıklarımı okuyorum bitti çok sükür hamişleeer tebrik ederim inş bende sizlere katılırım...

negatif sonuç alan arkadaşlarım rabbim sabır versin bende çok korkuyorum 5 tane olgunlaşmış yumurtamdan bi tane kaldı hiç donduramadık çok üzüldüm olmazsa tekrar maddı manevi yıpranmaktan çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun.

bide bnm aklıma bi şüphe düştüki sormayın benmle birlkte 10 kişiye yakın transfer yapılmış o gün sadece bir kişini dondurulmuşu var anlam veremedim sanki hastanenin oyunu gibi tekrar aynı ücretleri almak içinmi yapıyolar diye off kimsenin günahını almak istemiyorum bide doktor girdin sonradan demezmi dondurulmuşlarınız var hemşirede dedi hayır yok doktor bidaha baktı kagıda hıı yokmuş dedi iyice kafam karıştı....:26::26::26::26:

transferimin 3. günü bitiyor bugun elhmdlah hiç bir belirti aramıyorum kendimde arada kasıklarımda batma oluyor onuda opudan sonra olmuştu o devam ediyordur diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım neler olacak yaşayıp göricez hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun

MENACIMM sen çok ayrısın bizim için lütfen üzme kendini lütfennn....

Arkadasim seni anliyorumda bizde suanda Allah nasip etti hamile kaldik insallah Allah sanada nasip eder . Biz o devirleri donemleri atlattik diye hic yazmayalim mi o zaman :/ bizimde sonucta burda bir cok zamanimiz paylasimlarimiz gecti burdan baska hic bir yere girmiyorum girmemde zaten burdaki insanlarin sicakligina samimiyeti dusuncelerine inanip bizde biseyler sormak paylasmak istiyoruz . Belki birinin fikri vardir cevap yazar diye bende bir kac kez soru sordum sadce birine baska bi arkadasimiz digerinede menac cevap vermisti ama hic senin gibi dusunmedim ben . Cunku herkes cok zorlu bi surecten geciyor kimsenin yasadiklari kolay degil . Bak menac arkadasimiz onca sorun yasamasina ragmen evinde burda herkese cevap yazmaya yetismeye calisiyor ben taktir ediyorum bu ugrasini gercekten .. Hormonlar igneler tedavi sureci bizi biraz alingan streli yapiyor bence sende hassassin bu donem lutfen boyle dusunme . Burda bi aile gibiyiz kimsenin yuzunu gormesemde ben burda herkesi kendime cok yakin hissediyorum ..

Kizlar bi soru sormak istiyorum size . Benim transverden sonraki 9. Gun degerim 320 cikmisti sonra iki katindan biraz fazla artarak 11. gun 736 oldu . 13. gun ise 1670 oldu tek embriyo transver edilmisti . Genel anlamda degerlere bakiyorumda benim ki biraz fazla yuksekmis gibi geldi tek embriyoya gore sizce fazla bolunum tek yumurta ikizi olma ihtimali var mi ? Veya baska bi durum . Tahmininiz vaya bilginiz var mi ?:/

kızlar Türkçe olimpiyatları etkinliği var şuanda izmir de görmeniz lazım muhteşem bir tablo. moral oldu resmen bana bir öğretmen olarak gurur duydum böyle öğrencileri yetiştiren melektaşlarımla

canım bazen böyle olabiliyormuş. hiiç kafana takma binli filan çıksaydı belki ikiz olabilirdi... belki yine de olabilir

Benim tatlı Sarlivam lütfen öyle düşünme çok iyi bir merkezdesin belki bir tesadüftür dikkat ettiysen burda o kadar kişiyiz çoğunun dondurulmuşu yok, inşallah donmuş embriyo endişesini hiç yaşaman gerekmez ve bebeğini kucağına alırsın, biz de seni çok özledik canım benim, beni merak etme çok iyiyim şimdi, öptüm

Belki sonradan bölünüp tek yumurta ikizi olmuştur bir topikte 5.gün embriyosu transferi olan bir arkadaşın öyle olmuştu, değerlerin çok güzel, kiminin de böyle yüksek seyrediyormuş tekken bile, yani benim tahminim tek bebeğin ve çok sağlıklı

Canimcim sagolasin saglik olsunda bebislerimiz ilk istegim o yuce Rabbimden ...

kızlar benim transferim cuma günü yapıldı.herşey yolundaydı.hiç ağrı sızı olmadı.bugün akşam progestanı vurulup geldim. bi batma başladı.bıçak saplantısı gibi kramp. kasıklarımdan aşağıya doğru....rahmimn içinde bile var..bu ne demektir acaba...bilgisi olan paylaşsın lütfennnn

bence bi anlamı yok canım. benim de çok olmuştu. normal bence

Benim de oldu canım rahmimin içini oyuyorlardi sanki kasiklarimdan bacaklarima vuran bir ağrı vardı. İnşallah yerlesmeye çalışıyor bebeğin rahat ol lütfen.

Benim de oldu canım rahmimin içini oyuyorlardi sanki kasiklarimdan bacaklarima vuran bir ağrı vardı. İnşallah yerlesmeye çalışıyor bebeğin rahat ol lütfen.

aynen anlattığın gibi canım..inşallah öyle oluyordur..yerleşiyordurr...sağol

İstermisin sana sürpriz yapsın ikizler:)benimde 535 di ilk deger.sona 1000 oldu iki gün sona.iki trans edilmişti bana.ikiz olsaydı heralde daha çok artardı diorum.dediğin gibi tek çift farketmez sağlıklı olsunda

Bendede kramp vardı bacaklarımın damarları cekiliyodu stres yapma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…