Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Gözün aydın arkadaşım inş kese kalp atışıda nasip olur

İstermisin sana sürpriz yapsın ikizler:)benimde 535 di ilk deger.sona 1000 oldu iki gün sona.iki trans edilmişti bana.ikiz olsaydı heralde daha çok artardı diorum.dediğin gibi tek çift farketmez sağlıklı olsunda

Aynen oyle canim yeterki saglikli olsunlarda tek cift fark etmez:) cif olsada guzel olur isterim ama benim en uzuldugum k

Son düzenleme:
İstermisin sana sürpriz yapsın ikizler:)benimde 535 di ilk deger.sona 1000 oldu iki gün sona.iki trans edilmişti bana.ikiz olsaydı heralde daha çok artardı diorum.dediğin gibi tek çift farketmez sağlıklı olsunda

Aynen oyle canim yeterki saglikli olsunlarda tek cift fark etmez:) cif olsada guzel olur isterim ama benim en uzuldugum korktugun sey erken dogum oluyor bebekler küvezde kaliyor ya o durum ( anne sutu de alamiyorlar o sirada ne kadar sağım gotursende emme yetenegini kaybediyorlar cikana kadar bi daha hep mama bu durumun olmayacagini bilsem hep ikiz isterdim aslinda :)

günaydın topiğimizin anne adaylarııı
bugün kan testi için hastaneye gideceğim samimi dualarınızı bekliyorum

günaydın topiğimizin anne adaylarııı
bugün kan testi için hastaneye gideceğim samimi dualarınızı bekliyorum

bugün 10. günümüz cesaret edipte test yaptıracak olan varmı ben kendimi zor tutuyorum.ya olmazsa allahım güç ver bize umarım güzel haberler alırız ...

Günaydınnnnnnn güzellerrrrrrrrrr
güzel mutlu bi hafta olmasını diliyorummmmmmmm
bol hamiş haberleri alırız inşallah..

12 HAZİRANI HEYECANLA BEKLİYORUZZZZ
asil_38
gok_ser
igdeçiçeği

bugünde aysum test yapıcakmışş.hayırlı haberlerle gel inş.

Günaydın tatlı bayanlar
Kızlar ben ne pisirsem ondan tiksiniyorum bir daha yiyemiyorum. Bulantim yok ama acaip bir mide ağırlığı ve tiksinti var

Günaydın tatlı bayanlar
Kızlar ben ne pisirsem ondan tiksiniyorum bir daha yiyemiyorum. Bulantim yok ama acaip bir mide ağırlığı ve tiksinti var

Günaydın canım. Gerçek hamilelik belirtilerimiz başlamış bilee maşallahhh. Allahım bize de tattırsın bu duyguyu inşallah. Yanına gelip kalabilecek kimsen yoktu tatlım bir iki ay gelip yemeklerini yapabilse keşke

Günaydın tatlı bayanlar
Annemde anlatır hep dört ay boyunca başkalarının pişirip getirdiklerini yemiş yemek pişerken kokusunu alırsa yiyemezmiş hiç inşallah seninki o kadar uzun sürmez kaç haftalık menac cım seninki

kızlarr birşey sorucam size 10.gün test yapan annişler betahcg değeriniz 10.gün kaçtı benim 128 çok düşük değil mi?doktorum taaaa salı günü testi tekrarlamamı istedi de endişeliyim

Canım benim hayırlı olsun.
Benim 10 gün 320 di. Şu an 20 günümdeyim. 2 gün önce 2 kese gördük.
Değerin düşük değil için rahat olsun.

günaydın bayanlar.bugün transfer gününü saymazsak 2.gün.vakit geçmiyor.bugün test günü olanlar heyecanla bekliyorum sonuçları.pozitif sonuçlarla dönünde bizlerede moral olun inşallah

Günaydın tatlı bayanlar

günaydın canım.ne güzel keşke bende tiksinsem herşeyden:)allahım o günleri görürüm inşallah

Günaydın tatlı bayanlar

Günayın canım..
bende öyleydim ilk başlarda midem bulanmazdı ama kokulara karşı hassatım mutfağa giremiyodum .
parfüm kokularından bile tiksiniyodum ama kısa sürdü benimkisi.
şimdi hiçbişey yokk..
sennikidee kısa sürer inş.

İnşallah canım benim. Ben de diyorum şimdiden böyleyse sonra nasıl olur kimbilir. İnşallah benim de bulantim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…