- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
kızlar çok saçma biliyorum ama paylaşmadan edemiycem.gülmeyin ama:)bugün idrar testi yaptım 2. gün olmasına rağmen(demiştim daha önce hayatta dayanamam diye)tabiyki tek çizgi çıktı.fakat tam yarım saat sonra çok çok silik bir 2. çizgi çıktı.yani biliyorum tabiykide bunun hiç bi anlamı olmadığını.çünkü zaten 10 dk dan sonra çıkan çizgiler geçersizdir ki daha transferin 2.günü böylebişey mümkün değil.ama napayım dayanamıyom işte.
kızlar çok saçma biliyorum ama paylaşmadan edemiycem.gülmeyin ama:)bugün idrar testi yaptım 2. gün olmasına rağmen(demiştim daha önce hayatta dayanamam diye)tabiyki tek çizgi çıktı.fakat tam yarım saat sonra çok çok silik bir 2. çizgi çıktı.yani biliyorum tabiykide bunun hiç bi anlamı olmadığını.çünkü zaten 10 dk dan sonra çıkan çizgiler geçersizdir ki daha transferin 2.günü böylebişey mümkün değil.ama napayım dayanamıyom işte.
transferimin 9. günü açık pembe lekelenmem oldu başkada olmadı sadece 1 kere
ondan sonra 9. ve 10. günlerde idrar testi yaptım pozitif çıktı açıkta değil baya belli şekilde çıktı...
sizce hamile olabilir miyim idrar testi yanıltıcı olabilirmi
ondan sonra 9. ve 10. günlerde idrar testi yaptım pozitif çıktı açıkta değil baya belli şekilde çıktı...
son iki transferimde bende estofrem kullandım ilkinde günde 6 tane aldığım için psikolojik olarak çökertmişti bu son transferde 3 tane kullandığım için olsa gerek aradabir mide bulantısı dışında yan etkisi olmadı sancı ve bel ağrılarının ondan kaynaklandığını sanmıyorum Allah ımın izniyle tutunma belirtileridir inşallah onlar:)))Gününüz aydın olsunn kızlar Bugün transfer gününü saymazsak 5. güne girmiş bulunmaktayız Ne zormuş gün saymak Bugün raporum bitti ve okuldayım çok sıkılmıştım çünkü ailem burda değil öyle arkadaşımda olmadığı için akşamdan akşama kocayı bekliyordum Nihayet evden dışarı atabildim kendimi Bu geçen sürede çok yatmadım fitilden fitile uzandım ilk gün biraz fazla yattım sonra yemeğimi oturmamı karne işlerimi hallettim keyif yaptım azcık :)) Göğüslerim ağırlaştı damarlar hafif belirdi gibi sızlıyor özellikle eğilirken kalkarken yüzüstü yatarken ,kasıklarımda belimde kalçamda ağrılar olabiliyor Özellikle sol yumurtalığıma doğru ağrım oluyor onuda oradan yumurta toplamadılar sadece sağdan aldılar belki soldaki yumurtalar büyüyordur diye düşündüm ondan sancı yapıyordur Ama diğer belirtilere anlam veremedim Estroferm ,progestron kullanıyorum acaba bunların yan etkilerinden olabilir mi kullanan var mı özellikle estrofermi size nasıl etkiler yaptı Yoksa ben her olayı 'acaba tutunma mı çalışıyor ' diye yormayamı çalışıyorum Bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var kızlar
son iki transferimde bende estofrem kullandım ilkinde günde 6 tane aldığım için psikolojik olarak çökertmişti bu son transferde 3 tane kullandığım için olsa gerek aradabir mide bulantısı dışında yan etkisi olmadı sancı ve bel ağrılarının ondan kaynaklandığını sanmıyorum Allah ımın izniyle tutunma belirtileridir inşallah onlar:)))
Merhaba nrglylmz, bnm de bgn transferden sonraki 5. Gunum ama elle tutulur bir belirtim yokGününüz aydın olsunn kızlar Bugün transfer gününü saymazsak 5. güne girmiş bulunmaktayız Ne zormuş gün saymak Bugün raporum bitti ve okuldayım çok sıkılmıştım çünkü ailem burda değil öyle arkadaşımda olmadığı için akşamdan akşama kocayı bekliyordum Nihayet evden dışarı atabildim kendimi Bu geçen sürede çok yatmadım fitilden fitile uzandım ilk gün biraz fazla yattım sonra yemeğimi oturmamı karne işlerimi hallettim keyif yaptım azcık :)) Göğüslerim ağırlaştı damarlar hafif belirdi gibi sızlıyor özellikle eğilirken kalkarken yüzüstü yatarken ,kasıklarımda belimde kalçamda ağrılar olabiliyor Özellikle sol yumurtalığıma doğru ağrım oluyor onuda oradan yumurta toplamadılar sadece sağdan aldılar belki soldaki yumurtalar büyüyordur diye düşündüm ondan sancı yapıyordur Ama diğer belirtilere anlam veremedim Estroferm ,progestron kullanıyorum acaba bunların yan etkilerinden olabilir mi kullanan var mı özellikle estrofermi size nasıl etkiler yaptı Yoksa ben her olayı 'acaba tutunma mı çalışıyor ' diye yormayamı çalışıyorum Bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var kızlar
tebrikler canım hamilesin.
Tebrikler canım hamilesinbaşka bir anlamı yok inan ve sevin
hamilesinbenim 10.gün idrar pozitif çıkmıştı kan yaptır hemen
Merhaba nrglylmz, bnm de bgn transferden sonraki 5. Gunum ama elle tutulur bir belirtim yokgoguslerimin yanlari cok agriyor sadece ama kasiklarimda agri yok kacinci gun transferiydi seninki?
Test tarihin 17 haziran mi seninde? Insallah ayni zamanlarda buradan guzel haberleri paylastigimiz gunleri goruruz!!!
Bayanlar hepinize günaydın, hepimiz için mutlu bir hafta olur umarım:)
Benim de 31 mayısta transferim yapıldı, çok erken olduğunu bildiğim halde transferimin 7. günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm. Bu güne kadar defalarca bu testten yaptığım için farklı bişeyler olduğunu anladım ve dayanamayıp cumartesi günü (transferin 8. günü) kan testi yaptırdım ve değerim 63,60 çıktı:))) doktorum bir sonraki kan testini 12. gün yani çarşamba günü yap dedi, heyecanla bekliyorum, içim kıpır kıpır, sanırım asıl sevinci çarşamba günkü sonuca göre yaşıyacağım:)
ne dersiniz?
Bayanlar hepinize günaydın, hepimiz için mutlu bir hafta olur umarım:)
Benim de 31 mayısta transferim yapıldı, çok erken olduğunu bildiğim halde transferimin 7. günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm. Bu güne kadar defalarca bu testten yaptığım için farklı bişeyler olduğunu anladım ve dayanamayıp cumartesi günü (transferin 8. günü) kan testi yaptırdım ve değerim 63,60 çıktı:))) doktorum bir sonraki kan testini 12. gün yani çarşamba günü yap dedi, heyecanla bekliyorum, içim kıpır kıpır, sanırım asıl sevinci çarşamba günkü sonuca göre yaşıyacağım:)
ne dersiniz?
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşaallah Böylesine güzel haberler almak bizi motive ediyor güne pozitif başlıyoruzz İnşallhh bizde bu duyguları tadarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?