Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar çok saçma biliyorum ama paylaşmadan edemiycem.gülmeyin ama:)bugün idrar testi yaptım 2. gün olmasına rağmen(demiştim daha önce hayatta dayanamam diye)tabiyki tek çizgi çıktı.fakat tam yarım saat sonra çok çok silik bir 2. çizgi çıktı.yani biliyorum tabiykide bunun hiç bi anlamı olmadığını.çünkü zaten 10 dk dan sonra çıkan çizgiler geçersizdir ki daha transferin 2.günü böylebişey mümkün değil.ama napayım dayanamıyom işte.

transferimin 9. günü açık pembe lekelenmem oldu başkada olmadı sadece 1 kere

ondan sonra 9. ve 10. günlerde idrar testi yaptım pozitif çıktı açıkta değil baya belli şekilde çıktı...

sizce hamile olabilir miyim idrar testi yanıltıcı olabilirmi

o ikinci çizgide çatlatma iğnesinin etkisi vardır tatlım:)inş 10 gün sona gzl haber verirsin

:))) catlatma iğnesi beta hcg taşıyor ondandir benden daha sabirsizi da varmış tek değilmişim

hamilesinbenim 10.gün idrar pozitif çıkmıştıkan yaptır hemen

Tebrikler canım hamilesin başka bir anlamı yok inan ve sevin

tebrikler canım hamilesin.

Gününüz aydın olsunn kızlar Bugün transfer gününü saymazsak 5. güne girmiş bulunmaktayız Ne zormuş gün saymak Bugün raporum bitti ve okuldayım çok sıkılmıştım çünkü ailem burda değil öyle arkadaşımda olmadığı için akşamdan akşama kocayı bekliyordum Nihayet evden dışarı atabildim kendimi Bu geçen sürede çok yatmadım fitilden fitile uzandım ilk gün biraz fazla yattım sonra yemeğimi oturmamı karne işlerimi hallettim keyif yaptım azcık :)) Göğüslerim ağırlaştı damarlar hafif belirdi gibi sızlıyor özellikle eğilirken kalkarken yüzüstü yatarken ,kasıklarımda belimde kalçamda ağrılar olabiliyor Özellikle sol yumurtalığıma doğru ağrım oluyor onuda oradan yumurta toplamadılar sadece sağdan aldılar belki soldaki yumurtalar büyüyordur diye düşündüm ondan sancı yapıyordur Ama diğer belirtilere anlam veremedim Estroferm ,progestron kullanıyorum acaba bunların yan etkilerinden olabilir mi kullanan var mı özellikle estrofermi size nasıl etkiler yaptı Yoksa ben her olayı 'acaba tutunma mı çalışıyor ' diye yormayamı çalışıyorum Bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var kızlar

son iki transferimde bende estofrem kullandım ilkinde günde 6 tane aldığım için psikolojik olarak çökertmişti bu son transferde 3 tane kullandığım için olsa gerek aradabir mide bulantısı dışında yan etkisi olmadı sancı ve bel ağrılarının ondan kaynaklandığını sanmıyorum Allah ımın izniyle tutunma belirtileridir inşallah onlar:)))

İnşallah canımmm inşallhh yerleşmeye çalışıyordur Ben estrofem i günde 3 kez kullanıyorum Akşam yatarken bi üşüme girdi bel karın bölgesi ağrımaya başladı Sabahta kalkıp vc ye gidecektim yataktan kalkınca göğüslerim sızlıyordu ateş gibi yanıyordu Sonra da hemen belirti aramaya başladım uykum kaçtı Sanırım her hareketi ona yorar oldum kendimi kandırıyorum sanırım Çünkü beyin ve düşünce herşeyi ele alabiliyor bende bundan korkuyorum

Merhaba nrglylmz, bnm de bgn transferden sonraki 5. Gunum ama elle tutulur bir belirtim yok goguslerimin yanlari cok agriyor sadece ama kasiklarimda agri yok kacinci gun transferiydi seninki?
Test tarihin 17 haziran mi seninde? Insallah ayni zamanlarda buradan guzel haberleri paylastigimiz gunleri goruruz!!!

tebrikler canım hamilesin.

Tebrikler canım hamilesin başka bir anlamı yok inan ve sevin

hamilesinbenim 10.gün idrar pozitif çıkmıştıkan yaptır hemen

inşallah öyledir kızlar acaba idrar testi yanıltıcı olabilir mi diye düşündüm bugün 15:30 da randevum var.. kan vericem bakalım sonuç inşallah hayırlısıyla olumludur...

acaba 9. günde lekenlenmem neden oldu kanı görünce çok korktum ama sonra geçti inşallah olumsuz bişey yoktur..

aranızda lekelenmesi olan oldumu acaba...

Bayanlar hepinize günaydın, hepimiz için mutlu bir hafta olur umarım:)

Benim de 31 mayısta transferim yapıldı, çok erken olduğunu bildiğim halde transferimin 7. günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm. Bu güne kadar defalarca bu testten yaptığım için farklı bişeyler olduğunu anladım ve dayanamayıp cumartesi günü (transferin 8. günü) kan testi yaptırdım ve değerim 63,60 çıktı:))) doktorum bir sonraki kan testini 12. gün yani çarşamba günü yap dedi, heyecanla bekliyorum, içim kıpır kıpır, sanırım asıl sevinci çarşamba günkü sonuca göre yaşıyacağım:)
ne dersiniz?

Merhaba velocilaptor,benim pazartesi opu oldu çarşamba transfer ettiler 2. gün embriyosu sanırım bende 2 yumurta alıp tek yumurta döllenince riske atamadılar Bana sağlıklı embriyon var dediler ne kadar inandırıcı biraz onu sorguluyorum işin biraz ticari boyutunu düşünüyorum malesef hayırlısı artık Şimdi bendeki belirtilere çok güvenme belki tamamen kendimi dinlememden de kaynaklanabilir çünkü yanlızım düşünmek için çok vaktim kalıyor İnşallh 17 haziranda heyecan dolu beklleyişten sonra mutlu sona ulaşırızz

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşaallah Böylesine güzel haberler almak bizi motive ediyor güne pozitif başlıyoruzz İnşallhh bizde bu duyguları tadarız

Hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin. Tabi ki alırız aramıza ayıp ediyorsun bu arada listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ben eklerim. 8.gun için değerin gayet iyi. İnşallah yukselir hayirlisiyla

arkadaşlar kendime sinir oldum öyle böyle değil.dayanamadım demin sigara içtim 1 tane.ağlıcam şimdi valla neden yaptım diye.hey allahım yarabbim ben sinir olup içmicem dedikçe içesim gelyorbu kadar mı iradesizim.transferden sonra sigara içen oldu mu hiç kızlar?

Selam,
Hayırlı olsun. İdrar testi 2 ci çizgide yanılmaz. Kan testini yaptır değerini öğren :)...

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşaallah Böylesine güzel haberler almak bizi motive ediyor güne pozitif başlıyoruzz İnşallhh bizde bu duyguları tadarız

Canım bende bütün gün burdan pozitif sonuç alanların haberlerini beklediğim için sizlere de umut olmak istedim aslında, hepimizin derdi aynı duası aynı, inanın dualarım hiç kişisel değil hepimize. Rabbim hiçbirimizin göbüşlerini boş bırakmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…