Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tebrikler arkadaşım

Hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin. Tabi ki alırız aramıza ayıp ediyorsun bu arada listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ben eklerim. 8.gun için değerin gayet iyi. İnşallah yukselir hayirlisiyla

Sağol canım tabiki isterim listeye eklenmeyi:)
bu benim 3. denemem, ilk ikisi negatifle sonuçlandı. Bu sefer kliniğimi değiştirdim. Gürgan Klinikte tedavi gördüm, uzun protokol. 3 embriyo transfer edildi, 8. gün değerimi yazmıştım zaten:) çarşamba günü de 12. gün değerimi yazarım, inşallah kat be kat artmıştır:) hamilelik takvimi yapmak için sabırsızlanıyorum fakat bekliycem biraz daha:)))

Canım nasılsın her şey yolunda mi

İyiyim canım Rapor bitti oıkuldayım artık daha fazla rapor almadım çünkü evde oldukça eziyet çektiriyorum kendime topikte paylaştım kendimce değişimlerimi İnşallh diyorum kendimi kandırmıyorumdur Sen nasılsın ? Aslında tahmin edebiliyorum ikizlerin olacak hissediyorum demiştim hala da aynı fikrim devam ediyor bundan sonraki süreçte hep sağlıklı haberlerini alırsın inşallhh Bir yandan mutlusun bir yandan hassassın bir yandan hormonlar ele geçiriyor seni Belki şuan her duyguyu dorukta yaşayacaksın ama sakın üzülmene izin verme hep bekledin bu anı her anının da keyfini çıkar belki ilk ve son olacak ( rabbim istediğin kadar sağlıklı evlat versin inşallh) onun için kendini ve bebeklerini strese sokmo bol bol mutluluk hormonu salgılaman dileğiyle arkadaşım

kıslar günaydın nasılsınız bakalım.pozitif sonuç alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum negatif sonuç alanlarda en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşallah.kontrole gideceklerde duymak istedikleri ne varsa hayırlısı ile güzel haber alıp evlerine uçarak gelirler.sonuç bekleyen arkadaşların hepsinin sonucu pozitif olsun inşallah.bende biraz hallzizlik var birde midem bi hoş ama çok şükür.cuma günü kontrolüm var bakalım meleklerim yoksa anlaşılcak allahın izni ile.

Benimde pazar opu,crsamba transfer yapildi ayni gun transfer yaptirmisiz!bende evdeyim 10 gun rapor aldim bu haftada evde kendimi dinlemekle gecirecegim!allahim tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah hep guzel haberler alalim verelim!

Allah hayirlisini versin bana sana helimize. İnşallah senin de halayini çekmek nasip olur. Canım benim önemli olan ne hissettiğin insanın içine doğuyor hamile olup olmadığı. İnşallah yanilmazsin. Ben de okuldayim işte öğrenci yok. Notların hepsi bitti zaman geçmek bilmiyor. Benim de kimsem yok buralarda. Samimi bir tek arkadaşım var onunla da gorusemiyoruz. Ben de kocaya sariyorum işte.

Allah gönlüne göre versin canım. Ben çok korkuyorum doktora gitmekten transferden sonraki 19.gunum acaba keseyi gormeye gitsem mi diyorum bazen de offff kararsizim

Aslına bakarsan hissettiğim bişey yok Bazen 'acaba diyorum yerleşiyormudur ' diye düşündüğümde ardından ben bu duyguyu yaşayabilecek miyim diye de düşünüyorum Hergün elimi karnıma koyuyorum ve ona güç vermeye çalıyorum bugün 1. gündeyiz şöyle olacaksın böyle olacaksın bugün 2. gündeyiz şimdi böyle olacaksın diyorum Sanki bunları yapınca ona güç vereceğime inanıyorum İnşallhh halay çektiririm size öyle yanlız da olmaz hep beraber tey tey :))

En iyisini yapıyorsun. Böyle gel git duygular çok normal. Gerçekten kolay değil çok güçlü olmak lazım. İnşallah negatif alan bir tek arkadaşımız olmaz bundan böyle.

Allah gönlüne göre versin canım. Ben çok korkuyorum doktora gitmekten transferden sonraki 19.gunum acaba keseyi gormeye gitsem mi diyorum bazen de offff kararsizim

valla canım beni doktor 29.gün çağırmıştı 2 kese 1 kalp atışı duymuştuk 6+1 haftalıktım sende bence acele etme 6+1 de git kontrolünü yaptır bebişlerini gör hayırlısı ile.seni doktor ne zaman çağırdı canım?

maşallah bugün yine cok güzel haberler aldık daha da çoğalır inş....gözlerininiz aydın canlarım Rabbim tamamına erdirsin değerleriniz sorunsuz katlansın inş.. eee dua sırası sizde taze anneler bizleride unutmayın lütfen :))

Canım benim aklına kötü şeyler getirme..inşallah adının yanına kocaman hamilesin yazılacak..gönlünü ferah tut..dondurma işlemi için canım ellerinde iyi kalitede sayıca fazla embriyo kalmasını istiyorlar..çoğu kişinin dondurulmuyor zaten..doktor bize şöyle açıklamıştı..birkaç embriyo kalır dondururuz ama çözülme esnasında onları kaybedersek hastayıda hazırladıkdan sonra o kadar uğraş boşa gider demişti..aslında doktorda haklı o hayal kırıklığı bile bizi psikolojik olarak çok etkiler..
Kendinde çok belirti arama zaten bu seni yanıltır..inşallah güzel haberlerini almaya az kaldı canım..bizde seni çok seviyoruz.

19 haziranda çağırdı az kaldı zaten. Yine de merak ediyorum işte. En iyisi bekleyeyim de inşallah hem keseyi görürüz hem de kalp atışını duyariz. 6 arti 5 oluyor o zaman. Diğerinin de kalp atışını duyarsin inşallah. Daha erkenmis çünkü ilk gittiğinde

İNşallah pozitif haberler verecekler bize... hamiş sayımız dahada artacak ve bizede umut olacak..bu kadar bol pozitifli bit topik yok sanırım ..aman nazar değmesin..

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.evet 9 güncük daha sabret gittiğinde hem keseleri hem kalp atışlarını duyarsın böylelikle sabırsızlanmazsın hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah.

belirtim yok diye uzulme herkezde olmuyo benim göğüslermde bile değişiklik yoktu hiç ağrım olmadı şimdi hamileyim

Kızlar opudan sonra zor bir zaman yaşıyor insan.yumurtalar kalitelimi embriyo oluşacakmı kaçıncı gün embriyosu olacak ohss yaşarmıyım transfer gerçekleşirmi bu gibi sorular insanın kafasını kurcalıyor dolayısıyla bir gerginlik yaşıyor insan kendi içinde.transferden sonra insan emanetlerini almanın verdiği bir mutlulukla artık gün saymaya başlıyor ve ardındanda başka tedirginlikler başlıyor...bu gayet normal bir durum ..herkesin yaşadığı birşey.Ve bizim bu topikte olmamızın sebebi birbirimize destek olmak..tecrübelerimizi paylaşmak ve ilk günden beride bunu yapmaya çalışıyoruz..ama biz bazıları kadar şanslı değiliz geride kaldık çünkü tedavimiz ertelendi..kimilerinden daha çok beklemek zorunda kaldık..ve sizin tecrübelerinizden yaralanmak istedik..bunda ne gibi bir sıkıntı var ki bana karşı o kadar kırıcı mesaj yazdın hala anlamadım taciturnful..sanırım ben kendimi anlatamadım..bundan dolayı üzgünüm..eğer birbirimize destek olmayacaksak bu topiğinde bir anlamı yok herhalde öyle değilmi....birbirimizi kırmak için değil destek olmak için burdayız...

Bende çok korkuyordum.
Bu benim 4 denememdi.
İlk 2 negatif 3 de dış gebelik yaşadım.
7 haziranda doktora gittim.4 denememde dış gebelikten çok korkuyordum, ama çok şükür 2 keseyi gördük.
inşallah sende görürsün keseyi.
Ben 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecem.

Az kalmış menacım..bencede bekle hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın..için daha ferah olur..iki stresi ayrı ayrı yaşamazsın hem..ne güzel ya..için o zaman dahada rahatlayacak..ve bebeklerin hep senle olacağına dahada inanacaksın..allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…