- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Bayanlar hepinize günaydın, hepimiz için mutlu bir hafta olur umarım:)
Benim de 31 mayısta transferim yapıldı, çok erken olduğunu bildiğim halde transferimin 7. günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm. Bu güne kadar defalarca bu testten yaptığım için farklı bişeyler olduğunu anladım ve dayanamayıp cumartesi günü (transferin 8. günü) kan testi yaptırdım ve değerim 63,60 çıktı:))) doktorum bir sonraki kan testini 12. gün yani çarşamba günü yap dedi, heyecanla bekliyorum, içim kıpır kıpır, sanırım asıl sevinci çarşamba günkü sonuca göre yaşıyacağım:)
ne dersiniz?
Hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin. Tabi ki alırız aramıza ayıp ediyorsunbu arada listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz ben eklerim. 8.gun için değerin gayet iyi. İnşallah yukselir hayirlisiyla
Canım nasılsınher şey yolunda mi
tebrikler arkadaşım
Benimde pazar opu,crsamba transfer yapildi ayni gun transfer yaptirmisiz!bende evdeyim 10 gun rapor aldim bu haftada evde kendimi dinlemekle gecirecegim!allahim tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah hep guzel haberler alalim verelim!Merhaba velocilaptor,benim pazartesi opu oldu çarşamba transfer ettiler 2. gün embriyosu sanırım bende 2 yumurta alıp tek yumurta döllenince riske atamadılar Bana sağlıklı embriyon var dediler ne kadar inandırıcı biraz onu sorguluyorum işin biraz ticari boyutunu düşünüyorum malesef hayırlısı artık Şimdi bendeki belirtilere çok güvenme belki tamamen kendimi dinlememden de kaynaklanabilir çünkü yanlızım düşünmek için çok vaktim kalıyor İnşallh 17 haziranda heyecan dolu beklleyişten sonra mutlu sona ulaşırızz
İyiyim canım Rapor bitti oıkuldayım artık daha fazla rapor almadım çünkü evde oldukça eziyet çektiriyorum kendime topikte paylaştım kendimce değişimlerimi İnşallh diyorum kendimi kandırmıyorumdur Sen nasılsın ? Aslında tahmin edebiliyorum ikizlerin olacak hissediyorum demiştim hala da aynı fikrim devam ediyor bundan sonraki süreçte hep sağlıklı haberlerini alırsın inşallhh Bir yandan mutlusun bir yandan hassassın bir yandan hormonlar ele geçiriyor seni Belki şuan her duyguyu dorukta yaşayacaksın ama sakın üzülmene izin verme hep bekledin bu anı her anının da keyfini çıkar belki ilk ve son olacak ( rabbim istediğin kadar sağlıklı evlat versin inşallh) onun için kendini ve bebeklerini strese sokmo bol bol mutluluk hormonu salgılaman dileğiyle arkadaşım
kıslar günaydın nasılsınız bakalım.pozitif sonuç alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum negatif sonuç alanlarda en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşallah.kontrole gideceklerde duymak istedikleri ne varsa hayırlısı ile güzel haber alıp evlerine uçarak gelirler.sonuç bekleyen arkadaşların hepsinin sonucu pozitif olsun inşallah.bende biraz hallzizlik var birde midem bi hoş ama çok şükür.cuma günü kontrolüm var bakalım meleklerimyoksa anlaşılcak allahın izni ile.
Allah hayirlisini versin bana sana helimize. İnşallah senin de halayini çekmek nasip olur. Canım benim önemli olan ne hissettiğin insanın içine doğuyor hamile olup olmadığı. İnşallah yanilmazsin. Ben de okuldayim işte öğrenci yok. Notların hepsi bitti zaman geçmek bilmiyor. Benim de kimsem yok buralarda. Samimi bir tek arkadaşım var onunla da gorusemiyoruz. Ben de kocaya sariyorum işte.
Aslına bakarsan hissettiğim bişey yok Bazen 'acaba diyorum yerleşiyormudur ' diye düşündüğümde ardından ben bu duyguyu yaşayabilecek miyim diye de düşünüyorum Hergün elimi karnıma koyuyorum ve ona güç vermeye çalıyorum bugün 1. gündeyiz şöyle olacaksın böyle olacaksın bugün 2. gündeyiz şimdi böyle olacaksın diyorum Sanki bunları yapınca ona güç vereceğime inanıyorum İnşallhh halay çektiririm size öyle yanlız da olmaz hep beraber tey tey :))
Allah gönlüne göre versin canım. Ben çok korkuyorum doktora gitmekten transferden sonraki 19.gunum acaba keseyi gormeye gitsem mi diyorum bazen de offff kararsizim
sizi çoook özledim ilk defa evden çıktık bir sokak ilerde oturan anneme geldim ve hemen nete oturdum yarım saattir kaçırdıklarımı okuyorum bitti çok sükür hamişleeer tebrik ederim inş bende sizlere katılırım...
negatif sonuç alan arkadaşlarım rabbim sabır versin bende çok korkuyorum 5 tane olgunlaşmış yumurtamdan bi tane kaldı hiç donduramadık çok üzüldüm olmazsa tekrar maddı manevi yıpranmaktan çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun.
bide bnm aklıma bi şüphe düştüki sormayın benmle birlkte 10 kişiye yakın transfer yapılmış o gün sadece bir kişini dondurulmuşu var anlam veremedim sanki hastanenin oyunu gibi tekrar aynı ücretleri almak içinmi yapıyolar diye off kimsenin günahını almak istemiyorum bide doktor girdin sonradan demezmi dondurulmuşlarınız var hemşirede dedi hayır yok doktor bidaha baktı kagıda hıı yokmuş dedi iyice kafam karıştı....:26::26::26::26:
transferimin 3. günü bitiyor bugun elhmdlah hiç bir belirti aramıyorum kendimde arada kasıklarımda batma oluyor onuda opudan sonra olmuştu o devam ediyordur diyorumkendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım neler olacak yaşayıp göricez hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun
MENACIMM sen çok ayrısın bizim için lütfen üzme kendini lütfennn....
valla canım beni doktor 29.gün çağırmıştı 2 kese 1 kalp atışı duymuştuk 6+1 haftalıktım sende bence acele etme 6+1 de git kontrolünü yaptır bebişlerini gör hayırlısı ile.seni doktor ne zaman çağırdı canım?
Günaydınnnnnnn güzellerrrrrrrrrr
güzel mutlu bi hafta olmasını diliyorummmmmmmm
bol hamiş haberleri alırız inşallah..
12 HAZİRANI HEYECANLA BEKLİYORUZZZZ
asil_38
gok_ser
igdeçiçeği
bugünde aysum test yapıcakmışş.hayırlı haberlerle gel inş.
19 haziranda çağırdı az kaldı zaten. Yine de merak ediyorum işte. En iyisi bekleyeyim de inşallah hem keseyi görürüz hem de kalp atışını duyariz. 6 arti 5 oluyor o zaman. Diğerinin de kalp atışını duyarsin inşallah. Daha erkenmis çünkü ilk gittiğinde
Merhaba nrglylmz, bnm de bgn transferden sonraki 5. Gunum ama elle tutulur bir belirtim yokgoguslerimin yanlari cok agriyor sadece ama kasiklarimda agri yok kacinci gun transferiydi seninki?
Test tarihin 17 haziran mi seninde? Insallah ayni zamanlarda buradan guzel haberleri paylastigimiz gunleri goruruz!!!
Allah gönlüne göre versin canım. Ben çok korkuyorum doktora gitmekten transferden sonraki 19.gunum acaba keseyi gormeye gitsem mi diyorum bazen de offff kararsizim
19 haziranda çağırdı az kaldı zaten. Yine de merak ediyorum işte. En iyisi bekleyeyim de inşallah hem keseyi görürüz hem de kalp atışını duyariz. 6 arti 5 oluyor o zaman. Diğerinin de kalp atışını duyarsin inşallah. Daha erkenmis çünkü ilk gittiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?