Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar merkezden aradılar az önce..18 yumurtam toplanmıştı..14 tanesi döllenmiş..şimdi ellerinde 10 sağlıklı embriyo varmış..bugün 2. gün embriyosu yavrucaklarım..yarın yine arayacaklar..herşey güzel gidiyor büyük ihtimal perşembe günü 5. gün embriyosu olarak transfer yaparız ama telefonunuza hep ulaşabilelim..farklı bir durumda gelişebilir dediler...belki dondurma işlemide yapılabilir şimdiden bir karar verin o zaman hızlı hareket etmemiz gerekier..düşünmek için çok vaktiniz olmaz dediler..şimdilik böyle işte dua edin kızlar..hakkımda hayırlısı olsun..canım yavrucaklarım şimdiden çok seviyorum onları yaw:))

kızlaarrr ben geldim kanımı verdim ama sonucu yarın öğrenirsin dediler...
yaa zaten yarın asıl test günüm hastanemde yapılacak durduk yere iki kere kan vermiş oluyorummm ağlama modundayım resmen ... güzel sonuçlar almak istiyorum buna şu sıralar özellikle çook ihtiyacım var:18:

kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah.canım hiç merak etme kesin 5. gün olur transferin.onlar ne olur ne olmaz diye öyle demişlerdir.benimde 14 yumoş toplanmıştı 14 üde döllenip bölünmüş ve 5. güne gitmişti.5.günde 3 tane 1. kalite embriyom vardı.banada buna rağmen bbi problem yok blast transferi olcak ama siz yine de hergün sabahtan arayın her ihtimale karşı demişlerdi.önlem için hani olurda çok acil bir durum olur diye öyle diyor onlar.bi problem olmazyani kesin 5. gün olur transfer

kızlar cevap veren olmadı.transferden sonra tek tükte olsa sigara içen oldumu hiç aranızda?bu gün halt ettim sigara içtim de.çok korkuyorum

kızlar cevap veren olmadı.transferden sonra tek tükte olsa sigara içen oldumu hiç aranızda?bu gün halt ettim sigara içtim de.çok korkuyorum

Rabbim korusun inşallah. içmeseydin daha iyi olurdu ama içmişsin artık bir tanecikten bişey olmaz tatlım içini ferah tut. Ben bıraktım bir tane bile içmedim transferden bu yana. Benim yakın bir arkadaşım transfer gününden beri günde 3 tane içti strese girmeyim diye. Bebişi tuttu ve şimdi 4 aylık hamile. Darısı senin başına inşallah

bugün 10. günümüz cesaret edipte test yaptıracak olan varmı ben kendimi zor tutuyorum.ya olmazsa allahım güç ver bize umarım güzel haberler alırız ...

gok_sercim Canım yaa ben tutamadım kendimi ve sabah test yaptım. 2. çizgi biraz silik olmakla beraber ilk 5 dk. da hemen çıktı. Sevinemedim bile. Çok acaip bir hal yaşıyorum şuan. 1 dış gebelik 2 kimyasaldan sonra erken sevinmek istemiyorum. Kan testi için de 12 Haziran'ı bekleyeceğim. Ben de durum bu arkadaşlar...

Dua eden, merak edip bekleyen ve bizim için umut eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim!.. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun inşa Allah!.. Rabbim bekleyen isteyen herkese beklediği hayırlı evlatları hayırlısı ile versin inşa Allah!.. Amin!..

flzcim nazarlık için ayrıyeten teşekkür ederim canım. :)))

Şimdi okula gitme zamanı. 31 Mayıs transfer gününden beri okula gitmemiştim, transfer sonrası bugün ilk günüm. Akşama görüşürüz arkadaşlar.

çok sevindim cnm inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini kız ikiz oluyormuş birde valla süper olur

sağol canım inşallah bir problem oluşmaz..senin dondurulmuşların var mı canım..birde kaç tane transfer edildi..benim doktorum oldukça katı bu konuda bir tane transfer edecek..kuzenimede öyle yapmıştı..çok şükür onun 1. denemede ve bir embriyo ile hamile kaldı şimdi 4 aylık oğlu var..senin nasıl gidiyor transfer sonrası zaman..bu arada sigara konusuna gelince..bir tane içmişsin birşey olmaz içini ferah tut..ama bence bundan sonra içme..yaşadığımız şeyler kolay değil..inşallah aksi birşey yaşamazsın ama eğer karşılaşırsanda kendini suçlarsın..bunlara hiç gerek yok..sen elinden geleni yap..inşallah güzel haberlerini alacağız buradan ve bizde senin kadar çok sevineceğiz..

Arkadasim ne guzel anlatmissin iste bende ayni seyleri dusunuyorum ve bunlari kastederek bi cavap yazdigimi dusunuyorum. ben sana kirici bi cevap yazmadim yazmam da zaten cunku ayni skintilari bende yasadim heleki boyle hassas bir durumda karsimdaki kisiyi anlayabildigim icin asla kirici bisey yazmam yazmak istemen ..sadece biraz stresin tedavi surecinin hepimizde oldugu gibi sende de alinganlik yaratmis olabilecegini soyledim . Bunda kirici bisey yokki bunuda artik topikte baska seyler konusuluyor biz haziran tapigine gecelim dedigin icin dedim . Burda biraz alinganlik gosterdigini dusundugun icin dedim kotu veya kirici bisey demedim ki ben .. Tabiki destek olacagiz birbirimize benimde tedavimin ertelenme riski vardi bende o skintiyi yasadim vucudum odem olusturmustu hatta burda sorular sordum cok iyi anliyorum bu yuzden . Opu olsun transver olsun birimizin derdi hakkinda baska birisinin fikri varsa tabiki aktaracagiz yardimci olmak icin .. Cunku bu surecin ne kadar zor bi surec oldugunu ve insanin ayni deneyimi yasayan birilerine ne kadar ihtiyac duydugunu hepimiz cok iyi biliyoruz ki buraya yazma ihtiyaci duyuyoruz..

aramızda özel mi varmış menacım biz de duysaydık belki bize de faydası olurdu bilgilerinin

Askolsun yaw alinganligin dibine vuruyoruz hepimiz en kisa zamanda sana da özel mesaj yazacağım. Herkesin yararlanması gereken iyi bir şey olsa burdan yazardım tabi. Delü seni

çok sevindim cnm inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini kız ikiz oluyormuş birde valla süper olur

coldriverım, canımsın arkadaşım. Yazdığını okuyunca kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım. Çok duygulandırdın beni. Sabah eşime söyledim test pozitif diye, o da aynı benim gibi öylece kaldı. Ne sevindi, ne üzüldü ne de bir tepki verebildi. sevinmedin mi yoksa dedim. Yok ondan değil erken sevinmek istemiyorum, sonra daha çok üzülüyorum dedi. Karı koca ikimizde aynı moddayız anlıyacağın. Yine de, Rabbim hayırlısını ver diyorum.

Canım benim ya..çok sevindim..hamilesin ve bunu kan testiylede onaylayacaksın inşallah..rabbim sana bir daha olumsuz birşey yaşatmasın...sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...

Seni çokkkkk iyi anlıyorum. Ben hala sevinemiyorum kimyasal gebelikten sonra erken sevinmemeyi öğrendim. İnşallah bu sefer sevincimiz kursagimizda kalmaz canım. Biz de doya doya seviniriz.

Askolsun yaw alinganligin dibine vuruyoruz hepimiz en kisa zamanda sana da özel mesaj yazacağım. Herkesin yararlanması gereken iyi bir şey olsa burdan yazardım tabi. Delü seni

alınganlık değil de şimdi herkes merak etmiştir benim gibi acaba izmirli arkadaşımıza nasıl bir tavsiyede bulundun diye. Çünkü aramızda sigara içenler de var içmeye korkup strese girenlerde var. Acaba bir kaç tane içip strese girmemek mi lazım yoksa hiç içmemek mi lazım fikirler önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…