günaydın topiğimizin anne adaylarııı
bugün kan testi için hastaneye gideceğim samimi dualarınızı bekliyorum
günaydın topiğimizin anne adaylarııı
bugün kan testi için hastaneye gideceğim samimi dualarınızı bekliyorum
belirtim yok diye uzulme herkezde olmuyo benim göğüslermde bile değişiklik yoktu hiç ağrım olmadı şimdi hamileyim
kızlar merkezden aradılar az önce..18 yumurtam toplanmıştı..14 tanesi döllenmiş..şimdi ellerinde 10 sağlıklı embriyo varmış..bugün 2. gün embriyosu yavrucaklarım..yarın yine arayacaklar..herşey güzel gidiyor büyük ihtimal perşembe günü 5. gün embriyosu olarak transfer yaparız ama telefonunuza hep ulaşabilelim..farklı bir durumda gelişebilir dediler...belki dondurma işlemide yapılabilir şimdiden bir karar verin o zaman hızlı hareket etmemiz gerekier..düşünmek için çok vaktiniz olmaz dediler..şimdilik böyle işte dua edin kızlar..hakkımda hayırlısı olsun..canım yavrucaklarım şimdiden çok seviyorum onları yaw:))
kızlar cevap veren olmadı.transferden sonra tek tükte olsa sigara içen oldumu hiç aranızda?bu gün halt ettim sigara içtim de.çok korkuyorum
bugün 10. günümüz cesaret edipte test yaptıracak olan varmı ben kendimi zor tutuyorum.ya olmazsa allahım güç ver bize umarım güzel haberler alırız ...
kızlar cevap veren olmadı.transferden sonra tek tükte olsa sigara içen oldumu hiç aranızda?bu gün halt ettim sigara içtim de.çok korkuyorum
gok_sercim Canım yaa ben tutamadım kendimi ve sabah test yaptım. 2. çizgi biraz silik olmakla beraber ilk 5 dk. da hemen çıktı. Sevinemedim bile. Çok acaip bir hal yaşıyorum şuan. 1 dış gebelik 2 kimyasaldan sonra erken sevinmek istemiyorum. Kan testi için de 12 Haziran'ı bekleyeceğim. Ben de durum bu arkadaşlar...
Dua eden, merak edip bekleyen ve bizim için umut eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim!.. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun inşa Allah!.. Rabbim bekleyen isteyen herkese beklediği hayırlı evlatları hayırlısı ile versin inşa Allah!.. Amin!..
flzcim nazarlık için ayrıyeten teşekkür ederim canım. :)))
Şimdi okula gitme zamanı. 31 Mayıs transfer gününden beri okula gitmemiştim, transfer sonrası bugün ilk günüm. Akşama görüşürüz arkadaşlar.
Sana özelden mesaj yazdim canım oku
kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah.canım hiç merak etme kesin 5. gün olur transferin.onlar ne olur ne olmaz diye öyle demişlerdir.benimde 14 yumoş toplanmıştı 14 üde döllenip bölünmüş ve 5. güne gitmişti.5.günde 3 tane 1. kalite embriyom vardı.banada buna rağmen bbi problem yok blast transferi olcak ama siz yine de hergün sabahtan arayın her ihtimale karşı demişlerdi.önlem için hani olurda çok acil bir durum olur diye öyle diyor onlar.bi problem olmazyani kesin 5. gün olur transfer
Kızlar opudan sonra zor bir zaman yaşıyor insan.yumurtalar kalitelimi embriyo oluşacakmı kaçıncı gün embriyosu olacak ohss yaşarmıyım transfer gerçekleşirmi bu gibi sorular insanın kafasını kurcalıyor dolayısıyla bir gerginlik yaşıyor insan kendi içinde.transferden sonra insan emanetlerini almanın verdiği bir mutlulukla artık gün saymaya başlıyor ve ardındanda başka tedirginlikler başlıyor...bu gayet normal bir durum ..herkesin yaşadığı birşey.Ve bizim bu topikte olmamızın sebebi birbirimize destek olmak..tecrübelerimizi paylaşmak ve ilk günden beride bunu yapmaya çalışıyoruz..ama biz bazıları kadar şanslı değiliz geride kaldık çünkü tedavimiz ertelendi..kimilerinden daha çok beklemek zorunda kaldık..ve sizin tecrübelerinizden yaralanmak istedik..bunda ne gibi bir sıkıntı var ki bana karşı o kadar kırıcı mesaj yazdın hala anlamadım taciturnful..sanırım ben kendimi anlatamadım..bundan dolayı üzgünüm..eğer birbirimize destek olmayacaksak bu topiğinde bir anlamı yok herhalde öyle değilmi....birbirimizi kırmak için değil destek olmak için burdayız...
aramızda özel mi varmış menacım biz de duysaydık belki bize de faydası olurdu bilgilerinin
çok sevindim cnm inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini kız ikiz oluyormuş birde valla süper olur
gok_sercim Canım yaa ben tutamadım kendimi ve sabah test yaptım. 2. çizgi biraz silik olmakla beraber ilk 5 dk. da hemen çıktı. Sevinemedim bile. Çok acaip bir hal yaşıyorum şuan. 1 dış gebelik 2 kimyasaldan sonra erken sevinmek istemiyorum. Kan testi için de 12 Haziran'ı bekleyeceğim. Ben de durum bu arkadaşlar...
Dua eden, merak edip bekleyen ve bizim için umut eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim!.. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun inşa Allah!.. Rabbim bekleyen isteyen herkese beklediği hayırlı evlatları hayırlısı ile versin inşa Allah!.. Amin!..
flzcim nazarlık için ayrıyeten teşekkür ederim canım. :)))
Şimdi okula gitme zamanı. 31 Mayıs transfer gününden beri okula gitmemiştim, transfer sonrası bugün ilk günüm. Akşama görüşürüz arkadaşlar.
coldriverım, canımsın arkadaşım. Yazdığını okuyunca kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım. Çok duygulandırdın beni. Sabah eşime söyledim test pozitif diye, o da aynı benim gibi öylece kaldı. Ne sevindi, ne üzüldü ne de bir tepki verebildi. sevinmedin mi yoksa dedim. Yok ondan değil erken sevinmek istemiyorum, sonra daha çok üzülüyorum dedi. Karı koca ikimizde aynı moddayız anlıyacağın. Yine de, Rabbim hayırlısını ver diyorum.
Askolsun yaw alinganligin dibine vuruyoruz hepimizen kisa zamanda sana da özel mesaj yazacağım. Herkesin yararlanması gereken iyi bir şey olsa burdan yazardım tabi. Delü seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?