Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tesekkurler minesi! Moral oldun bana. Hicbisey hissedememek cok can sikici gunler de gecmek bilmio

Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???

Inanamıyorum ne diyeceğimi de bilemiyorum Tuğba. Allah sabır versin kardeşim. Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. Nasipte olmayınca ne yapsak boş. Offf ya çok Üzgünüm.

canım Allah yardımcın olsun..böyle duyguların tesellisi olmuyor biliyorum..Allah sana sağlık versin...Kendiliğinden gelsin bebişin inşallah...

canım benim ya..Allah sabırlar versin çok zor bir durum..ne söylenebilir ki...Rabbim tez vakitte kendiliğinden hamile kalıp anne olmayı nasip etsin inşallah..ama bu durum tekrar ediyorsa belki ihmal edilen bir durum olabilir canım...birşey gözden kaçıyor olabilir mi..Allah yardımcın olsun inşallah:))

Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldümm Rabbim sabır versin yardımcın olsun inşaallah Allahım bu acının tekrarını yaşatmasın

oyy kuzum benim çok çok geçmiş olsun. Rabbim bütün acılarını unutturacak bir evlat nasip eder hiç bu acıları yaşamamış gibi olursun dilerim. Şimdi sana ne söylesek acını dinderemeyiz biliyorum ama metanetli ol ne olur eşin de çok üzülüyordur şimdi birbirinize sarılıp destek olma zamanı. Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. Herşeyin vardır vakti saati inşallah o zaman çarçabuk geliversin de yüzün gülüversin canım

o zaman sorun kalmadı arkadaşım...bu konuyu daha çok uzatmak istemiyorum....birbirimizin ne demek istediğini anladık sanırım kimsenin bir ard niyeti yok...Allah herkesin yardımcısı olsun..kimsenin psikolojisi sağlıklı değil şuan yaşadıklarımız kolay şeyler değil çünkü...haziran topiği yazma sebebim benimle aynı aşamada olmalarından dolayıydı..ve bu topikte tedavisi aksayıp bir sonraki aya kalan arkadaşlarımız ordada yazıyor nil gibi esraberat gibi.....tıpkı topik ilk açıldığında hem nisan hem mayıs ayı topiğini takip edenler gibi...aynı sıkıntıları yaşadığımıza göre yanlış anlaşılacağımız bir durumda yok...

Sozun bittigi yer ne desek bos biliyorum ama allah sana ve esine saglik versin. Allahimin bekledigi bi zaman vardir yine olacak insallah!!! Allahim bebegini kucagina almayi sana nasip etsin cok gonulden diliyorum!

arkadaslar bugun tranferimin 6. gunu bugun sabah bide bulantisi hissettim (eminim bebek tutunsun diye yediyim abuk subuk seylerdendir) goguslerimde biraz hassaslasti esimi ise gonderir gondermez kosa kosa test alip yaptim
SONUC: evet iki cizgi ama biri beyaz :)))))) biri pembe bu pozitif sayilmaz demi??

cnm tepkiniz çok normal biz sizin çektiğiniz sıkıntıları çekmediğimiz halde tepkimiz aynıydı insan havalra uçacak sevinecekmiş gibi hayal ediyor ama çizgiyi gördüğünde donup kalıyorsun ben kan testine bile inanamamıştım taki 20. haftalarda içinde bir kıpırdama oluyor o zaman yüzünde anlamsız bir gülümseme yerleşiyor işte o zaman anlıyorsun varlığını ben 3 ay boyunca her tuvalete gittiğimde tedirgin oluyordum hep peçeteleri kontrol ediyordum . sakın üzme kendini suçlamada o seninle

Canım testin fotosunu çekip koyabilir misin. Öyle yorum yapayım

canım benim geçmiş olsun cok üzüldüm ( ne desek boş ama Rabbimin vardır bi bildiği hakkında hayırlısı olsun Rabbim dayanma gücü versin inş hemen toparlanırsın canım....

canim denedim ama beyaz olan cizgi fotoda hic belli olmuyo

Sen büyük ihtimal ile yapmaya devam edeceksin :)) git gide koyulasirsa bil ki var bir şeyler. Kimi testlere su da doksen ikinci çizgi beyaz oluyor. İnşallah bebek chabercisidir o beyaz çizgi

Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???

Bazı arkadaşlarımız vücut ısısını olcerek anladı hamile olduğunu. Ama sabah yataktan çıkmadan yapmak lazımmış.

Canim gecmis olsun Allah sabir ve dayanma gucu versin canim cok uzuldum.. diyecek bisey bulamiyorum..

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.dondurulmuşum yok maalesef.çünkü 3 tanesi 1. kalite idi.diğerleri dondurulacak kadar kaliteli değildi.zaten 2 tanesini transfer ettiler.dondurma içinde 500 dolar istiyorlar.1 taneyi dondursak bile çözülürken ne olacağı belli değildi.bizde o yüzden dondurmadık canım.heyecanla bekliyorum şimdi test gününü.inşallah ikimizinde son denemesi olur bu az kalmış seninde transferine.benden birkaç gün sonrada senin sonucuna sevineceğiz inşallah

Sen büyük ihtimal ile yapmaya devam edeceksin :)) git gide koyulasirsa bil ki var bir şeyler. Kimi testlere su da doksen ikinci çizgi beyaz oluyor. İnşallah bebek chabercisidir o beyaz çizgi

Insallah canim sagol ama bir yandanda korkuyorum cunku suan en azindan heycanla bekliyoruz ya negatif sonuc alirsam dusunmek bile istemiyorum tedavilerden o kadar yoruldumki tekrar basa donmek istemiyorum
Allahim sen koru ve negatif sonuc alan arkadaslarada sabir ver

Ahh canım ne kadar üzgünüm desemde seni anlayamam hislerini anlayamam.rabbim sabır versin.kaç haftalık olmuştu meleğin

canım benim allah sabır versin.herşey iyi gidiyordu halbuki.pozitifi alsakta sevinemiyoz bazen onunda garantisi yok.allahım o kadar içten diliyorum ki en kısa zamanda sana bir bebek nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…