Canim gozun aydin hayirli olsun. Doktorun da demis gebelik var diye niye moralin bozuldu ki? Deger simdi dusuk cikar 2 gun sonra artarak yukselir Allahin izniyle. Hic canini SIKMAA2-3-4-5 kat artsin degerin insallah canim:)
Değerin iyi üçüncü Gün embriyosu için önemli olan katlanmasi. Tekrar tebrik ederim dur canım ya halayini cekmedim senin
Canım özel hastahaneler doktorum burda değil dersen yapiyor testi kırk liraya yapıyorlar sigortan varsa. Sadece tahlil yaptiracagim muayene olmayacağım dersin olur biter.
Muayene olmadan test yaptırabilirsin bence özelde canım. Beta hcg baktıracağını söylersin, anlatırsın durumunu.
Kızlar harikasınız yaa... Çok ama çok teşekkür ederim sizlere. Allah güzel gönüllerinize göre versin inşa Allah!..Amin!!! Hem moralimi düzelttiniz, hem de çok güzel fikirler verdiniz. Hızır gibi yetiştiniz imdadıma. Kurban olduğum sizleri hiç bir zaman mahzun eylemesin!.. Amin!.. En kısa ve en hayırlı zaman da ve sağlık sıhhatle hayırlı yavrularınız kucaklarınızı doldursun inşa Allah!.. :)))))
İnşallah yükselir canım çok düşük bir değer değil ki.. 2 gün sonra tekrar yap gerçekten rahatlarsın, hayırlı oldun şimdiden:))
canim gozun aydin cok sevindim Mevlam insallah kucaginada almayi nasip etsin canim
Allahim isteyen herkese hayirli vede sihhatli evlatlar versin Insallah..
canlarım yapmıcam dedim ama dayanamadım gittim yaptırdım kan testi.değerim 2 den küçük çıktı.olmadı herhalde benim.henüz 4. günüm ama en azından bari 3-4 falan çıksaydı.2 bile değil,2den küçük.blast transferiydi ya hiçmi tutunma olmamış yani sonradan yükselir mi ki?sanmıyom ama.....dağıldım resmen yaptırmaz olaydım en azından o zaman 6 gün daha bi umutla hamile gibi takılcaktım.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kızlar harikasınız yaa... Çok ama çok teşekkür ederim sizlere. Allah güzel gönüllerinize göre versin inşa Allah!..Amin!!! Hem moralimi düzelttiniz, hem de çok güzel fikirler verdiniz. Hızır gibi yetiştiniz imdadıma. Kurban olduğum sizleri hiç bir zaman mahzun eylemesin!.. Amin!.. En kısa ve en hayırlı zaman da ve sağlık sıhhatle hayırlı yavrularınız kucaklarınızı doldursun inşa Allah!.. :)))))
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar.(
Amin canım. Hadi bakalım şimdi bu güzel haberin tadını çıkar ve sevinmeye başla artık. Cuma günü katlanan değerlerinin haberini de alacağız inşallah.
canımmmm tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah. Hala inanamıyorsun değil mi? Tahmin edebiliyorum neler hissettiğini sevinmeye bile korkuyorsundur şimdi. Rabbim o korkularını yaşatmasın dilerim bebeğini kucağına da almayı nasip etsin..
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi
Kızlar dün rüyamda kanamam oluyoduçok korkuorum nasıl gececek 9 ay böle.bide ben yatmıyorum kızlar siz napıyosunuz.ağır ew işi fln yapmıyorum ama dışarı çıkıyorum anneme geldim bugün acaba zararlımı
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar.(
En iyisini yapıyorsun normal hayata dönün diyor doktorum. Kendini yorma yeter
canlarım yapmıcam dedim ama dayanamadım gittim yaptırdım kan testi.değerim 2 den küçük çıktı.olmadı herhalde benim.henüz 4. günüm ama en azından bari 3-4 falan çıksaydı.2 bile değil,2den küçük.blast transferiydi ya hiçmi tutunma olmamış yani sonradan yükselir mi ki?sanmıyom ama.....dağıldım resmen yaptırmaz olaydım en azından o zaman 6 gün daha bi umutla hamile gibi takılcaktım.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah
Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?