Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canim gozun aydin hayirli olsun. Doktorun da demis gebelik var diye niye moralin bozuldu ki? Deger simdi dusuk cikar 2 gun sonra artarak yukselir Allahin izniyle. Hic canini SIKMAA 2-3-4-5 kat artsin degerin insallah canim:)

Değerin iyi üçüncü Gün embriyosu için önemli olan katlanmasi. Tekrar tebrik ederim dur canım ya halayini cekmedim senin

Canım özel hastahaneler doktorum burda değil dersen yapiyor testi kırk liraya yapıyorlar sigortan varsa. Sadece tahlil yaptiracagim muayene olmayacağım dersin olur biter.

Muayene olmadan test yaptırabilirsin bence özelde canım. Beta hcg baktıracağını söylersin, anlatırsın durumunu.

Kızlar harikasınız yaa... Çok ama çok teşekkür ederim sizlere. Allah güzel gönüllerinize göre versin inşa Allah!..Amin!!! Hem moralimi düzelttiniz, hem de çok güzel fikirler verdiniz. Hızır gibi yetiştiniz imdadıma. Kurban olduğum sizleri hiç bir zaman mahzun eylemesin!.. Amin!.. En kısa ve en hayırlı zaman da ve sağlık sıhhatle hayırlı yavrularınız kucaklarınızı doldursun inşa Allah!.. :)))))

canim gozun aydin cok sevindim Mevlam insallah kucaginada almayi nasip etsin canim
Allahim isteyen herkese hayirli vede sihhatli evlatlar versin Insallah..

canim gozun aydin cok sevindim Mevlam insallah kucaginada almayi nasip etsin canim
Allahim isteyen herkese hayirli vede sihhatli evlatlar versin Insallah..

Sağolasın canım benim, Allah razı olsun!.. Rabbim isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zaman da, nasip etsin inşa Allah!.. Bi de Kurban olduğum, bulduktan sonra kaybettirmesin inşa Allah!.. Amin!!!

Yaptırma dedik o kadar di mi canım çok erken yedinci gün ikiden küçük çıkıp sonradan pozitif olan çok. Boşuna moralini bozma yaptığın testin hiçbir anlamı yok. Sabirla otur ve bekle sabırsız şey

Amin canım. Hadi bakalım şimdi bu güzel haberin tadını çıkar ve sevinmeye başla artık. Cuma günü katlanan değerlerinin haberini de alacağız inşallah.

canımmmm tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah. Hala inanamıyorsun değil mi? Tahmin edebiliyorum neler hissettiğini sevinmeye bile korkuyorsundur şimdi. Rabbim o korkularını yaşatmasın dilerim bebeğini kucağına da almayı nasip etsin..

Amin canım. Hadi bakalım şimdi bu güzel haberin tadını çıkar ve sevinmeye başla artık. Cuma günü katlanan değerlerinin haberini de alacağız inşallah.

Tamam gülyüzlüm, güzel sözlüm. Sevinmeye başladım. İnşa Allah bundan sonra hep beraber güzel haberler alır, güzel haberler veririz sevdiklerimize...
Teşekkür ederim canım, teşekkür ederim. Rabbimin razı olduğu kullarından olasın inşa Allah!.. AMİN!!!

Amin inşa Allah canım, Rabbim bundan sonra hiç birimize bu acı tecrübeyi yaşatmasın!.. Evet aynen söylediğin gibi canım. Ama burdaki dostlar sağolsunlar çok güzel moral verip destek oldular. Şimdi çok iyiyim Önce Allah'ın sonra arkadaşların sayesinde. Rabbimize sonsuz şükürler olsun!..

Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim sabırlar versin bir daha bu acıyı hiç yaşatmasın dilerim hayırlı evlatlarla yüzünü güldürsün.

Kızlar dün rüyamda kanamam oluyoduçok korkuorum nasıl gececek 9 ay böle.bide ben yatmıyorum kızlar siz napıyosunuz.ağır ew işi fln yapmıyorum ama dışarı çıkıyorum anneme geldim bugün acaba zararlımı

İzmirimizmir sende canını sıkma canım boş yere üzülüyosun 4. Gün çooook erken.ayrıca değerin 0 değil bence iyi bişey.İĞDEÇİÇEĞİ senide tebrik ederşm canım rabbim kucağımızada aldırsın inş olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin

En iyisini yapıyorsun normal hayata dönün diyor doktorum. Kendini yorma yeter

Canım Allah sabırlar versin inşallah..Rabbim kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Canım benim gözün aydın..Hamilesin işte..şimdi tadını çıkartma zamanı..kafana takma sakın..doktorunda söylemiş işte..elbette o bizden daha iyi biliyor zaten...değerin katlana katlana artsın inşallah..rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle neşeyle kucağına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim çok...darısı sıradakilerin başına inşallah...

ahhhhh izmirim ah...4. gün test yapanıda senin sayende görmüş olduk..şimdi nasıl geçecek sana zaman.....bence 0 küsürlü olmaması bile büyük birşey...sakın moralini bozma ve sabırla bekle canım....inşallah daha kuvvetli değerlerini görüp o zaman çokcana sevineceğiz buradan

Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah

Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..

canımm yolun sonu değil bu yol daha 9 ay devam edecek inş sonrasıda var tabi büyütmek rabbim hayırlı evlatlar versin transferin inş başarıyla gecer ve melegin seni hiç bırakmaz .

bnmde 5 tane olgunlaşmıs embryom vardı ama malesef bi tane kaldı inş senin dondurma imkanın olur sakın dondurmamazlık yapma ikinci bebiş için kolay olur tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm sana bol güzel yatışlar ...

Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…