Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Özer bey derken bursadami sizde bursadamisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bursadamısın ıstanbulda nereye yaptırdın sımdı son durum nedr ??
cokmu oldum bı anda ya kusura bakma cnm ama napım bı care arıom ole

ben istanbulda yaşıyorum canım. Cerrahpaşada yaptırdım. şuan daha 4. günüm ufak tefek göğüs ağrısı ara ara kasık ağrım var. Ama dayanılmayacak bir şey değil.

ben istanbulda yaşıyorum canım. Cerrahpaşada yaptırdım. şuan daha 4. Günüm ufak tefek göğüs ağrısı ara ara kasık ağrım var. Ama dayanılmayacak bir şey değil.

hmm anladım cnm ıns bebısın gelmıstr ya bn de bursadayım arastırıom senın kaca mal oldu

hmm anladım cnm ıns bebısın gelmıstr ya bn de bursadayım arastırıom senın kaca mal oldu

canım benim doktoruma özel gidiyorum ama işlemlerimi sgkdan yapıyor. Muayene için 300 TL iğneler 250 TL(sgklı) ve 500 TL aşılama 35 TL Aşılamada kullanılan katater ve aşılama sonrası 10 TL ilaçlar.Yani toplam 1.095 TL tuttu.

anladım cnm cok saol ya

anladım cnm cok saol ya

rica ederim. Sigortadan yaptırmak istersen Sadece iğnelere para ödersin. Ayrıca Rapor çıkartılıyor. Rapor içinde nufüs iaderesinden Vukuatlı nufus kayıt örneği eşin ve senin için ve evlilik cuzdan fotokopisini istiyorlar. Bunlarıda hazırlayıp gidersen daha hızlı işlem yaparsın. bende bu bilgi yoktu ve eczanelerden raporsuz iğneyi vermiyorlar.Doktorumun tavsiyesi üzerine iğnelerimi zor aldım. Raporu ertesi gün hallettim.

anladım cnm raporda cıkartmak gerekıo saskınım ya ne kadar cok ugrastırıolar

Özer bey derken bursadami sizde bursadamisiniz

ilk sorduğunuzda söylemiştim Bursada özer beye gidiyorum diye.Evet ben özer beyde aşılama oldum ama bursada oturmuyorum.Çanakkaleden git gel yaptım.

ilk sorduğunuzda söylemiştim Bursada özer beye gidiyorum diye.Evet ben özer beyde aşılama oldum ama bursada oturmuyorum.Çanakkaleden git gel yaptım.

Bana telini tam adini soyadini verebilirmisiniz ariyip bilgi alayim;kacirmis olmaliyim ilk dediginizde kusura bakmayin

Üfff dun betahcg yaptirdim, asilamadan sonraki 15. gunumdu. 9,23 cikti. Dr gebelik var ama deger cok dusuk, pazartesi tekrar kan testi istedi. Hemsirede tutunma ihtimali cok dusuk dedi. Kan testi sonucu boyle dusuk cikip sonradan yukselen var mi???

Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 12.günü bi damla kahverengi bi akıntı gibi bişey geldi sizce normalmi?Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

benim bi arkadaşımında tüp bebekte öyle olmuştu değerleri çok düşüktü bir gün yükselse 2 gün yükselmiyodu.Ama sağlıklı bi kızı oldu mart ayında.inşallah yükselir sağlıklı bi bebeğin olur seninde.

Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 12.günü bi damla kahverengi bi akıntı gibi bişey geldi sizce normalmi?Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

canım yerleşme kanaması diye birşey duydum istersen onu arar-ştır. yerleşme kanamasıdır inşallah.

benimde aşılamam bugün oldu, yarın progestona başlıyorum , rahat gecti, çatlatma iğnesinden 22 saat sonra yapıldı yaptıran arkadaşlar evde dinleniyor musunuz?

Bana telini tam adini soyadini verebilirmisiniz ariyip bilgi alayim;kacirmis olmaliyim ilk dediginizde kusura bakmayin

googlede Bursa Özel TüP Bebek merkezi Özer Kutlu yazdığında çıkar internet sayfaları var bir incele tel no da var orda belki buraya yazmak yasak olabilir bilmiyorum ama.

benimde aşılamam bugün oldu, yarın progestona başlıyorum , rahat gecti, çatlatma iğnesinden 22 saat sonra yapıldı yaptıran arkadaşlar evde dinleniyor musunuz?

hayırlı olsun,ilk gün dinlendim sonra normal devam çokta hareketli olmamakla birlikte dolanıyorum işte.

googlede Bursa Özel TüP Bebek merkezi Özer Kutlu yazdığında çıkar internet sayfaları var bir incele tel no da var orda belki buraya yazmak yasak olabilir bilmiyorum ama.

Yazdim gördum nosunuda aldim canim , cok tesekkur ederim yardimlarin icin;dilerim ay sonunda senin icin iyi seyler olur bebisine kavusursun.Sonucu bildirirsen sevinirim simdiden iyi sanslar Allah yardimcimiz olsun

merhabalar , bu ay bende aşılama olcam nasipse , geçen ay da başlamıştık ama çok yumurta olduğu için iptal etti , bugün adetimin 5. günü ve 3 gündür femara kullanıyorum , perşembe kontrolüm var hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.

hayırlı olsun,ilk gün dinlendim sonra normal devam çokta hareketli olmamakla birlikte dolanıyorum işte.

hepimize hayırlı olur inşallah, bende öyle yapıcam doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi zaten, inşallah güzel haberimizi paylaşırız burdan...

rica ederim bildiğimiz şeyleri paylaşmak lazım.Hayırlısı hepimiz için güzel olur inşallah.Bildiririm tabiki amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…