Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben yurt disinda yasiyorum agustosta tr ye gelecegim esimle iki ay kalacagiz bana bu asilamayi detayli anlatabilirmisiniz lutfen bilgiye ihtiyacim var az zamanimiz var bilgilenisrsek bilincli ve planli yapariz herseyi tsk simdiden dilerim tez zamanda bebek sahibi olursunuz hemde iki tane

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar ben de yarın aşılama oluyorum, az önce doktordan geldim yarın adetimin 9. günü cok erken değil mi aşılama için? yumurta bir tane oda 22mm olmuş catlatma iğnemi oldum 22 saat sonra aşılama yapacak bu da erken değil mi sizce? lütfen cevap verin

merhaba arkadaşlar aşılamamın 3. günü bugün gözlerimde yanma var bu normal mi?

Ben yurtdisinda yasiyorum agustosta esimle tr ye gelecegiz iki ayligina ben ozaman asilama yaptirmak istiyorum bana asilamayla ilgili bilgi verebilirmisiniz ne yapiliyor ne yapmamiz lazim ne kadar sure gerekli bilincli gelirsek daha kontrollu ve saglikli olur diye dusunuyorum bana bu konuyla ilgili bilgilerinizi anlatabilirmisiniz simdiden teskekkurler ayrica hayirli olsun asilamaniz ins tez zamanda ikiz bebekleriniz olur

çok teşekkür ederim.Aşılama öncesi eşinin sperm testi yapılıyor,sonra seni muayene ediyor.Hormon testide isteniyor benim önceki aşılamamdan rahim filmim falan vardı ister mi bilmiyorum.Sorununuza göre hap veya iğneyle yumurtalar büyütülüyor arada yumurtaların boyutu için sizi kontrole çağırıyor yumurta 20 22 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşinin spermleri hazırlanıyor size vajinadan enjekte ediliyor bir saat falan dinlendiriyorlar sonra beklemeye başlıyorsun.Tabiki adet olmadan önce bir görüşme yapılıyor çünkü adet dönemi tedaviye başlıyor.Toplamda 15 gün falan sürebilir doktora 4 defa falan gidiliyor bu arada.Aslında sen hastaneyi arayıp onlardan da bilgi alabilirsin.Sana en uygun yer neresi ise orada yaptırsan daha iyi olur.Kalma yeri açısından gidip gelebilirsn.

Hayırlı olsun.Yumurtan gerekli büyüklüğe geldikten sonra günün önemi yok bence.Genelde 36 saatte yapılıyor ama belki doktorun bir bildiği vardır.

progestana bugün başladım. Fitil gibi kullanmamı istemişti ama beceredim. ağız yoluyla alıyorum. sende herhangi bir şey var mı?
kıslar bn yenıyım burda bursada asılama yaptrmak ıstıorum ama korkuorum onerılerınızı beklıorum

ben aşılamamı istanbulda yaptırdım. Son ana kadar bende korktum ama korkulacak hiç bir şey yok canım.

bursadamısın ıstanbulda nereye yaptırdın sımdı son durum nedr ??
cokmu oldum bı anda ya kusura bakma cnm ama napım bı care arıom ole

Tesekkurler bilgiler icin bizim bursada evimiz var bursada olacak muhtemelen orada iyi doktor arastiriyorun bakalim artik kismet sizin nezaman belli olur gebeliginiz hayirlisiyla

aşılama da yapıyor ben de aşılama yaptırdım özel klinik oluyor ssk geçmiyor heralde.Biz aşılamaya 600 birde ilk muayene ücreti 140 lira verdik ilaçlar hariç.

canım merhaba özel msj atmıştım sana.hangi iğneleri kullandın ve kaç gün öğrenebilirmiyim ben fostimon kullandım çatlatma iğneside pregnly 5000 den 2 adet

umarım hamiş kalırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

mrb ben adetin 4. gününden klomen kullandım 5 gün iki yumurta 17 mm olmuştu biraz daha büyümeleri için 2 günde pregon 75 lik doz iğne kullandım 22 mm 20 mm iki yumurta olunca ovitrella çatlatma iğnesi bir tane vuruldum.Aşılama sonrasıda progestan verdi bekliyoruz hayırlısı bakalım.

benim ki ay sonunu bulur belli olması evet bursada çok doktor var seçim zor oluyor ben de araştırmıştım,Şahin zeteroğlu,Osman develioğlu gibi doktorlarda iyi diye duydum ama banabiraz pahalı geldi.Özer Beyden memnun kaldım bakalım nasip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…