Cok sevindim rahat gecmesine insallah hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur
inşallah hayırlısı olsun,seninkide rahat olur inşallah.bizede yazarsın nasıl geçtiğini
aşılamamı daha ayın ondördünde çarşamba günü yaptırdım bilmiyorum artık ne olacak zaman gösterecek.Nasip işi aslında en kötü yerdede yaptırsan nasip oldu mu tutar çünkü hepsi aynı şeyleri yapıyor.Yumurtayı büyüt çatlat aşılama
aşılamamı daha ayın ondördünde çarşamba günü yaptırdım bilmiyorum artık ne olacak zaman gösterecek.Nasip işi aslında en kötü yerdede yaptırsan nasip oldu mu tutar çünkü hepsi aynı şeyleri yapıyor.Yumurtayı büyüt çatlat aşılama
Ben yurtdisinda yasiyorum agustosta esimle tr ye gelecegiz iki ayligina ben ozaman asilama yaptirmak istiyorum bana asilamayla ilgili bilgi verebilirmisiniz ne yapiliyor ne yapmamiz lazim ne kadar sure gerekli bilincli gelirsek daha kontrollu ve saglikli olur diye dusunuyorum bana bu konuyla ilgili bilgilerinizi anlatabilirmisiniz simdiden teskekkurler ayrica hayirli olsun asilamaniz ins tez zamanda ikiz bebekleriniz olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar ben de yarın aşılama oluyorum, az önce doktordan geldim yarın adetimin 9. günü cok erken değil mi aşılama için? yumurta bir tane oda 22mm olmuş catlatma iğnemi oldum 22 saat sonra aşılama yapacak bu da erken değil mi sizce? lütfen cevap verin
Cok şükür oldum asilmami cok kolay oldu hic aci hissetmedim hakkimizda hayirlisi
merhaba arkadaşlar aşılamamın 3. günü bugün gözlerimde yanma var bu normal mi?
bilmiyorum ilaç kullanıyor musun progestan falan etkisi olabilir mi acaba.
kıslar bn yenıyım burda bursada asılama yaptrmak ıstıorum ama korkuorum onerılerınızı beklıorumprogestana bugün başladım. Fitil gibi kullanmamı istemişti ama beceredim. ağız yoluyla alıyorum. sende herhangi bir şey var mı?
kıslar bn yenıyım burda bursada asılama yaptrmak ıstıorum ama korkuorum onerılerınızı beklıorum
ben aşılamamı istanbulda yaptırdım. Son ana kadar bende korktum ama korkulacak hiç bir şey yok canım.
çok teşekkür ederim.Aşılama öncesi eşinin sperm testi yapılıyor,sonra seni muayene ediyor.Hormon testide isteniyor benim önceki aşılamamdan rahim filmim falan vardı ister mi bilmiyorum.Sorununuza göre hap veya iğneyle yumurtalar büyütülüyor arada yumurtaların boyutu için sizi kontrole çağırıyor yumurta 20 22 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşinin spermleri hazırlanıyor size vajinadan enjekte ediliyor bir saat falan dinlendiriyorlar sonra beklemeye başlıyorsun.Tabiki adet olmadan önce bir görüşme yapılıyor çünkü adet dönemi tedaviye başlıyor.Toplamda 15 gün falan sürebilir doktora 4 defa falan gidiliyor bu arada.Aslında sen hastaneyi arayıp onlardan da bilgi alabilirsin.Sana en uygun yer neresi ise orada yaptırsan daha iyi olur.Kalma yeri açısından gidip gelebilirsn.
aşılama da yapıyor ben de aşılama yaptırdım özel klinik oluyor ssk geçmiyor heralde.Biz aşılamaya 600 birde ilk muayene ücreti 140 lira verdik ilaçlar hariç.
canım merhaba özel msj atmıştım sana.hangi iğneleri kullandın ve kaç gün öğrenebilirmiyim ben fostimon kullandım çatlatma iğneside pregnly 5000 den 2 adet
umarım hamiş kalırız rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Tesekkurler bilgiler icin bizim bursada evimiz var bursada olacak muhtemelen orada iyi doktor arastiriyorun bakalim artik kismet sizin nezaman belli olur gebeliginiz hayirlisiyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?