sağol canım allah hepimize anne olmayı nasip etsin. Aşılama esnasında acım olmadı. ama belim ve kasıklarımda ağrı var. Bugün 12 de aşılamam yapıldı. 12 gün sonra tahlil yapmamı söyledi doktorum.
Gözün aydın canım anlattın inşallah 12 gün sonra güzel haberler verirsin.benimde cumartesi kontrolüm var bakalım doktor nasıl bi tedavi uygulayacak kist olmadiysa tabii
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olumlu sonuc alan yok mu bu ay hic?? Allah ins. sag saglim bizlere bu duygulari yasatsin insaAllahher isteyene versin...
kizlar bu arada bi sorum var size...hani belki bi bilginiz vardir..
ilk asilamam benim 24. gunumde olmustu, zaten tutmadida...doktor asilamadan sonra 2 hafta sonra adet olman gerekiyor eger hamile degilsen demisti...ben 36. gunumde adet oldum yani asilamadan 13 gun sonra...
ikincide ise 18. gun asilama yapildi...doktor gene asilamadan 2 hafta sonra adet olman gerekiyor dedi...
sorum su ki? nedir bu 2 hafta meselesi?? ortalama bir zamanlama mi bu yoksa yumurtanin catlamasiyla ilgili bir durum mu?? mesela bu ay bana 20. gun asilama yapilsaydi o zamanda mi 2 hafta diyecekti???
kafam karisti azicik
bende hic belirti filan yok Allahim sonumuzu hayra cikarsin insaAllah tutmusturda sag saglim aliriz bebisleri kucagimiza
merhaba arkadaslar persembe gunu 2. asilamam olcak ins az once catlatma ignemi oldum doktor 21:30 da yaptir dedi ben saat 22:00 da ignemi oldum sizce yarim saatten bisi olurmu
walla cnm bugun doktoruma sordum yarım saatten bişi olmaz dedi bende akıntı olmadıCanım bana da doktorum pazartesi akşam 8 de çatlatma iğnesini yaptır,Çarşamba öğlen aşılamanı yaparız demişti.Ben fazla umursamadım 9 da yaptırdım.Ama doktorum aşılama günü biraz gecikti 11.30 da olacaktı öğleden sonra 2.00 gibi oldu.Bana aşılama bitince ultrasonla gösterdi yumurtaların yeni çatlamaya başlamış bile dedi.Bende içimden dedim tüh keşke dediği saatte yaptırsaydım.Yani illa 36 sonra çatlayacak diye bişey yok bence.Çatlama olduktan 8 saat sonra yumurtalar ölür dedi.
Bi de bişey sorucam doktoruma soramadım utandım.Ben 20 dk dinlendim ama kalkınca hemen bişey aktı benden sizde de oldu mu aşılama yaptıran arkadaşlar.O benim kafamı karıştırıyo nie oldu yoksa hepsi aktı mı geri?:44:
Canım bana da doktorum pazartesi akşam 8 de çatlatma iğnesini yaptır,Çarşamba öğlen aşılamanı yaparız demişti.Ben fazla umursamadım 9 da yaptırdım.Ama doktorum aşılama günü biraz gecikti 11.30 da olacaktı öğleden sonra 2.00 gibi oldu.Bana aşılama bitince ultrasonla gösterdi yumurtaların yeni çatlamaya başlamış bile dedi.Bende içimden dedim tüh keşke dediği saatte yaptırsaydım.Yani illa 36 sonra çatlayacak diye bişey yok bence.Çatlama olduktan 8 saat sonra yumurtalar ölür dedi.
Bi de bişey sorucam doktoruma soramadım utandım.Ben 20 dk dinlendim ama kalkınca hemen bişey aktı benden sizde de oldu mu aşılama yaptıran arkadaşlar.O benim kafamı karıştırıyo nie oldu yoksa hepsi aktı mı geri?:44:
evet ben daha önce aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı ve tuttu şu an kızım üç yaşını geçti şimdi ikinci için uğraşıyorum. aşılamadan hiç korkmayın hiç acı olmuyor ki sen rahat olacaksın hiç kendini kasmayacaksn hemen olup bitiyor.Fazla düşünmemeye çalış.
Merhaba inşallah 2. Side tutar yanlis anlamssaniz hangi sehirde ve nerde yaptiriyorsunuz .
Canım bana da doktorum pazartesi akşam 8 de çatlatma iğnesini yaptır,Çarşamba öğlen aşılamanı yaparız demişti.Ben fazla umursamadım 9 da yaptırdım.Ama doktorum aşılama günü biraz gecikti 11.30 da olacaktı öğleden sonra 2.00 gibi oldu.Bana aşılama bitince ultrasonla gösterdi yumurtaların yeni çatlamaya başlamış bile dedi.Bende içimden dedim tüh keşke dediği saatte yaptırsaydım.Yani illa 36 sonra çatlayacak diye bişey yok bence.Çatlama olduktan 8 saat sonra yumurtalar ölür dedi.
Tup bebek degilde asilama yaptirmak istiyorum hastanedemi özel klinikmi doktorun calistigi yer ssk geciyormu bilgi verirseniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm canim dun bende ozer kutludaydim lavaboda karsilastik sanirim o yuzdem msj yazdım sana inşallah iyi geçmiştir bende nasipse yarin ilk asilamami olucam cok heyecanliyim
aşılama da yapıyor ben de aşılama yaptırdım özel klinik oluyor ssk geçmiyor heralde.Biz aşılamaya 600 birde ilk muayene ücreti 140 lira verdik ilaçlar hariç.
Peki asilamadan sonra bir sonuc alabildinizmi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?