Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gözün aydın canım anlattın inşallah 12 gün sonra güzel haberler verirsin.benimde cumartesi kontrolüm var bakalım doktor nasıl bi tedavi uygulayacak kist olmadiysa tabii

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insallah canım allah hayırlı haberlerle mutlu ederiz birbirimizi.

olumlu sonuc alan yok mu bu ay hic?? Allah ins. sag saglim bizlere bu duygulari yasatsin insaAllah her isteyene versin...

kizlar bu arada bi sorum var size...hani belki bi bilginiz vardir..

ilk asilamam benim 24. gunumde olmustu, zaten tutmadida...doktor asilamadan sonra 2 hafta sonra adet olman gerekiyor eger hamile degilsen demisti...ben 36. gunumde adet oldum yani asilamadan 13 gun sonra...

ikincide ise 18. gun asilama yapildi...doktor gene asilamadan 2 hafta sonra adet olman gerekiyor dedi...

sorum su ki? nedir bu 2 hafta meselesi?? ortalama bir zamanlama mi bu yoksa yumurtanin catlamasiyla ilgili bir durum mu?? mesela bu ay bana 20. gun asilama yapilsaydi o zamanda mi 2 hafta diyecekti???

kafam karisti azicik

bende hic belirti filan yok Allahim sonumuzu hayra cikarsin insaAllah tutmusturda sag saglim aliriz bebisleri kucagimiza

Son düzenleme:

konuya birden daldım kusura bakmayın....canım 14 gün yani 2 hafta hepimiz için geçerli herkadın yumurtlamadan 10 ve 14.günler ya hamile olduğunu öğrenir yada regl olur bende 5 MAYISTA 3.aşılamamı oldum bugün 10.günüm hiç belirtim yok sadece yüzüm yanıyor o da neden yanıyor anlamış değilim cuma günü yani 12.gün oluyor adet olmazsam kan testi yaptıracağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

Ben 1 Mayis da yaptirdim asilamami. Doktor 15 gun sonra test yaptir dedi. Aslinda simdide belli olur sanirim. Ama cesaret edemiyorum, Cumayi bekliyorum.

merhaba arkadaslar persembe gunu 2. asilamam olcak ins az once catlatma ignemi oldum doktor 21:30 da yaptir dedi ben saat 22:00 da ignemi oldum sizce yarim saatten bisi olurmu

Canım bana da doktorum pazartesi akşam 8 de çatlatma iğnesini yaptır,Çarşamba öğlen aşılamanı yaparız demişti.Ben fazla umursamadım 9 da yaptırdım.Ama doktorum aşılama günü biraz gecikti 11.30 da olacaktı öğleden sonra 2.00 gibi oldu.Bana aşılama bitince ultrasonla gösterdi yumurtaların yeni çatlamaya başlamış bile dedi.Bende içimden dedim tüh keşke dediği saatte yaptırsaydım.Yani illa 36 sonra çatlayacak diye bişey yok bence.Çatlama olduktan 8 saat sonra yumurtalar ölür dedi.
Bi de bişey sorucam doktoruma soramadım utandım.Ben 20 dk dinlendim ama kalkınca hemen bişey aktı benden sizde de oldu mu aşılama yaptıran arkadaşlar.O benim kafamı karıştırıyo nie oldu yoksa hepsi aktı mı geri?:44:

walla cnm bugun doktoruma sordum yarım saatten bişi olmaz dedi bende akıntı olmadı

korkulacak birşey değildir canım o akıntı benden de aktı hatta doktor biraz akıntın olabilir telaşlanma dedi onlar spermler değildir....ya bana hiç aşılamadan sonra ultrasonla bakılmadı ya acaba ne zaman çatladı belirtimde yokkı haktan hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Merhaba inşallah 2. Side tutar yanlis anlamssaniz hangi sehirde ve nerde yaptiriyorsunuz .

Slm canim dun bende ozer kutludaydim lavaboda karsilastik sanirim o yuzdem msj yazdım sana inşallah iyi geçmiştir bende nasipse yarin ilk asilamami olucam cok heyecanliyim

canım aynı durum bende de oldu yani aşılamadan hemen sonra biraz akıntım oldu ve doktora korkarak dedimki sanki aktığını hissttim diye oda bana çok normal bir kısmının akması dedi. benimde aşılamam dün 12 de yapıldı. 12 gün sonra test yaptıracağız. ama haftayada muayene etmek istediğini söyledi.

bugün 3.aşılamamın 11.günü idrar testim negatif sanırım yine olmadı yaaa hayırlısı artık adetim gelmezse eğer yarın kan testi yaptıracağım

Tup bebek degilde asilama yaptirmak istiyorum hastanedemi özel klinikmi doktorun calistigi yer ssk geciyormu bilgi verirseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aşılama da yapıyor ben de aşılama yaptırdım özel klinik oluyor ssk geçmiyor heralde.Biz aşılamaya 600 birde ilk muayene ücreti 140 lira verdik ilaçlar hariç.

Slm canim dun bende ozer kutludaydim lavaboda karsilastik sanirim o yuzdem msj yazdım sana inşallah iyi geçmiştir bende nasipse yarin ilk asilamami olucam cok heyecanliyim

slm evet tesadüf işte aşılamam çok rahat geçti hiç bir acı hissetmedim bir saat yatırdılar sonra yola çıktık.İnşallah hayırlısıyla tutar seninkide benimkide.Sadece ara ara kasıkta batmalar var o kadar.

aşılama da yapıyor ben de aşılama yaptırdım özel klinik oluyor ssk geçmiyor heralde.Biz aşılamaya 600 birde ilk muayene ücreti 140 lira verdik ilaçlar hariç.

Peki asilamadan sonra bir sonuc alabildinizmi ?

Peki asilamadan sonra bir sonuc alabildinizmi ?

aşılamamı daha ayın ondördünde çarşamba günü yaptırdım bilmiyorum artık ne olacak zaman gösterecek.Nasip işi aslında en kötü yerdede yaptırsan nasip oldu mu tutar çünkü hepsi aynı şeyleri yapıyor.Yumurtayı büyüt çatlat aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…