Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim anlamadığım aşılama oluyor iyi güzel..çatlatma iğnesinden sonra yumurtalıklara bakılmıyor.neden dersiniz? ya çatlamaıysa?

Onemli degil canim... Asilamadan sonra 16. Gun hasta oldum. Maalesef gene tutmadi...tekrar klomen kullanicam ve tekrar asilama olacak.. 3. Defa olacak haziran basi olursa... Bu da tutmazsa ramazandan sonraya kalir artik... Hayirlisi herseyden once tabii...ama iyice karamsarlastim... Acaba tekrar rahim filmi istesemmi doktorumdan bilmiyorum...sabir sabir sabir...

benim anlamadığım aşılama oluyor iyi güzel..çatlatma iğnesinden sonra yumurtalıklara bakılmıyor.neden dersiniz? ya çatlamaıysa?
doktorum bana aşılamadan sonra yumurtaları gösterdi.Çatlamaya başlamış demişti.
Benim 7 mayısta aşılamam oldu.O günü sayıyormuyuz?Ama hiç umudum yok karnımın içi allak bullak adet belirtileri başladı perşembe adet günüm.Canım hiçbişey istemiyo ne test almak ,ne var mı yok mu diye bakmak her ay aynı düş kırıklığı doktora gitmekten bıktım artık.

Belli bir doz klomen veya igne aliyorsan…belli bir doza reaksiyon gosteriyorsa yumurtalarin belli bir dozlada catlatma ignesiylede catlamasi gerekiyor…mesela pregnyl 5000 ama pregnyl 10000 var…sanirim pregnyl 10000 veriliyorsa yumurtanin daha cok dozaja ihtiyaci vardir. nacizane fikrim…

Suana kadar bende 5000 vuruldum…catladimi catlamadimi bilmiyorum dogrusu..bi dahakine o zaman bende sorayim doktoruma…catlamis olacagini dusunuyorum cunku asilama yapilacagi gun acaip derecede yumurtaliklarim agridi…halbuki normalde hic boyle bir agrim olmuyor…kader kismette yokmuski tutmadi…

Hatta ben dun adet olunca acaba yerlesme kanamasimidir diye dusundum…ama bugun artik iyice adet olduguma ikna oldum tabii…
Ruyamda bile hamileydim, kafayi siyirdim az kaldi…

Rabbim bizleri fazla aratmadan gondersin meleklerimizi saglikla sihhatle…

canım benimde 3.aşılama negatif malesef bugün adetimin ikinci günü sanırım bende tüp bebek yaptıracağım artık ama şuan tayin işimiz var ve ramazanlık geçsin o zaman yaptıracağıminşallah senin aşılaman tutar canım ya rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah....

evet canım 7 mayısı da sayıyorsun ben 5 mayısta yaptırmıştım malesef yine elde var sıfır hayırlısı böyleymişçok zor biliyorum ama bence kan testi yaptırsan çıkar artık bugün 13,günün olmuş çünkü tabiki sen bilirsin test işini umarım sonucun pozitif olur

Hayirlisi olur insaAllah canim…sormasi ayip asilamadan sonra iliskiye girdiniz mi??? internette oyle yaziyordu…asilamadan sonra iliskiye girmek iyi oluyor diye…

Evet canim Ramazan geliyor bu yuzden mecburen ara vermek gerekiyor 1 ay yoksa iftardan once kontrole gittigimiz icin oruc tutmamamiz gerekir. Ben herhalde tam 1 kez daha deneyebilirim sonra Ramazandan sonraya kalir herhalde…

Birde internette 14.-15. gun adet olunmasi gerekiyor yoksa hamilesindir yaziyordu heveslenmistim…heyhat 16. gunde hasta oldum… kismet degilmis diyorum..test yapmamistimda zaten, cunku negatifleri gormekten biktim gercekten…6-7 gun gecmeden yapmayacaktim testi..

Rabbim insaAllah Ramazanlar yuzu suyu hurmetine bir dahaki aya bebeklerimizi sag saglim hayirlica nasib eder…

Son düzenleme:
arkadaşlar bende hamileymişiiim.Kan değerim 364,02 bugün 14. günüm.Allah'ım inanamıyorum!!!!!!!!!!

arkadaşlar bende hamileymişiiim.Kan değerim 364,02 bugün 14. günüm.Allah'ım inanamıyorum!!!!!!!!!!

canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğum ve hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim ...

biz de gelecek ay aşılama denemek niyetindeyiz.. bütün testler kontroller tahliller tamam.. aslında bu ay istemiştik ama hsg de yaptırdığımız için aşılama gelecek aya kaldı :106: hayırlısı hakkımızda.. Allah büyük..

canım çok sevindim. allah salıkla kucağına almanı nasip etsin. Darısı hepimizin başına benimde daha 9. günüm. bana 12. gün tahlil yap dedi. Ayrıntılarını paylaşırsan mutlu oluruz.

Arkadaşlar biz de bu ay aşılama yaptırıyoruz. (Ege Üniversitesi-Ege Nazan Tamvergen)
Daha önce 2 başarısız denememiz oldu. Bu defa da çok umutlu değilim ama tedaviye başladık bakalım :)
Şu an yumurtalarım gelişme aşamasında, bugün 6. iğnemi vuruldum 3 iğnem daha var,
sonra tekrar kontrol..

Hepimiz için hayırlı olsun..

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.İsteyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin İnşallah.

7 mayısta aşılamam oldu.göğüslerim normalde küçüktür ama aşılamadan beri şiş ve sancıyo.Kasıklarımda batmalar vardı.Normaldede çok uyurum ama sanki daha fazla uykum geliyodu.Dinlendim aşılamadan sonra genelde ev işi yapmadım sadece yemek yaptım.Bide adet öncesi sinir gerginlik hiç yoktu çok yumuşaktım.Ama adetime 3 4 gün kala o kadar çok sancım vardı ki umudum kalmamıştı ped bile koydum çok az bi akıntı geldi.Ama çok şükür varmış işte hala inanamıyorum ki.

6, gun 75 mg ıgneler etkılı olmamıs 112,5 a cıktık yarın 9, gun kontrol var cok yumurtam varmıs ohss rıskınden bahsettı dr ama domınantı yokmus ınsallah yarın guzel haberler alırım cok ıhtıyacım var

Slm arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum ama hangi merkezde yaptırayım karar veremedim ankarada yaşıyorum başkent mi genart mı yoksa başka bi merkezmi yardımcı olabilirmisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam arkadaşlar.bugün ilk aşılamamı oldum.aşılama sırasında ağrım oldu. hafif kanamada geldi. 2 saat sonra tuvalete gittim biraz aktı gibi spermler. bu şekilde geri çıkması normal mi? ayrıca doktor sonrasında ilişki önermiyoruz dedi. sadece bu ay tek aşılamaya bağlı kalmak korkuttu beni açıkcası. kendimiz denemeye devam edemiycez. siz aşılamadan sonra ilişkiye devam ediyomusunuz arkadaşlar?

hayırlı oılsun inş. bende dün aşılama oldum , benimde ağrılı oldu , doktorumuz 12 , 36 saat arasında 2 ilişki önerdi , o akanlar önemli değildir heralde benimde aktı ayaga kalktığımda , hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…