benim anlamadığım aşılama oluyor iyi güzel..çatlatma iğnesinden sonra yumurtalıklara bakılmıyor.neden dersiniz? ya çatlamaıysa?
evet benimde aklıma geldi banada bakılmadı heralde kesin güveniyorlar çatlayacağına.
Onemli degil canim... Asilamadan sonra 16. Gun hasta oldum. Maalesef gene tutmadi...tekrar klomen kullanicam ve tekrar asilama olacak.. 3. Defa olacak haziran basi olursa... Bu da tutmazsa ramazandan sonraya kalir artik... Hayirlisi herseyden once tabii...ama iyice karamsarlastim... Acaba tekrar rahim filmi istesemmi doktorumdan bilmiyorum...sabir sabir sabir...konuya birden daldım kusura bakmayın....canım 14 gün yani 2 hafta hepimiz için geçerli herkadın yumurtlamadan 10 ve 14.günler ya hamile olduğunu öğrenir yada regl olur bende 5 MAYISTA 3.aşılamamı oldum bugün 10.günüm hiç belirtim yok sadece yüzüm yanıyor o da neden yanıyor anlamış değilim cuma günü yani 12.gün oluyor adet olmazsam kan testi yaptıracağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....
doktorum bana aşılamadan sonra yumurtaları gösterdi.Çatlamaya başlamış demişti.benim anlamadığım aşılama oluyor iyi güzel..çatlatma iğnesinden sonra yumurtalıklara bakılmıyor.neden dersiniz? ya çatlamaıysa?
benim anlamadığım aşılama oluyor iyi güzel..çatlatma iğnesinden sonra yumurtalıklara bakılmıyor.neden dersiniz? ya çatlamaıysa?
Onemli degil canim... Asilamadan sonra 16. Gun hasta oldum. Maalesef gene tutmadi...tekrar klomen kullanicam ve tekrar asilama olacak.. 3. Defa olacak haziran basi olursa... Bu da tutmazsa ramazandan sonraya kalir artik... Hayirlisi herseyden once tabii...ama iyice karamsarlastim... Acaba tekrar rahim filmi istesemmi doktorumdan bilmiyorum...sabir sabir sabir...
doktorum bana aşılamadan sonra yumurtaları gösterdi.Çatlamaya başlamış demişti.
Benim 7 mayısta aşılamam oldu.O günü sayıyormuyuz?Ama hiç umudum yok karnımın içi allak bullak adet belirtileri başladı perşembe adet günüm.Canım hiçbişey istemiyo ne test almak ,ne var mı yok mu diye bakmak her ay aynı düş kırıklığı doktora gitmekten bıktım artık.
canım benimde 3.aşılama negatif malesef bugün adetimin ikinci günü sanırım bende tüp bebek yaptıracağım artık ama şuan tayin işimiz var ve ramazanlık geçsin o zaman yaptıracağıminşallah senin aşılaman tutar canım ya rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah....
arkadaşlar bende hamileymişiiim.Kan değerim 364,02 bugün 14. günüm.Allah'ım inanamıyorum!!!!!!!!!!
arkadaşlar bende hamileymişiiim.Kan değerim 364,02 bugün 14. günüm.Allah'ım inanamıyorum!!!!!!!!!!
selam arkadaşlar.bugün ilk aşılamamı oldum.aşılama sırasında ağrım oldu. hafif kanamada geldi. 2 saat sonra tuvalete gittim biraz aktı gibi spermler. bu şekilde geri çıkması normal mi? ayrıca doktor sonrasında ilişki önermiyoruz dedi. sadece bu ay tek aşılamaya bağlı kalmak korkuttu beni açıkcası. kendimiz denemeye devam edemiycez. siz aşılamadan sonra ilişkiye devam ediyomusunuz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?