Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benim bugün aşılamamın 12.günü ama dün gece kahverengi kanamam oldu bugün ise kasıklarımda ağrı var. Doktorum 12.gün gebelik testi yapmamı söylemişti. Bende bugün pazar olduğu için yarın yaptırmayı düşünüyordum. Sizce yaptırmalımıyım. Bu kanama normal bir şey mi yoksa adet başlangıcı mı? nasıl ayırt edeceğimi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

benim ilk aşılamamda doktor aşılama günü ilişki önermediğini ama sonraki günlerde ilişki olabileceğini, ilişki olmasının hamilelik oranını ne arttıracağını ne de azaltacağını söylemişti.
akan spremlerin önemli değil, döllenme ilk 20 dakika oluyormuş olacaksa.
hayırlısı insalllah.

kahverengi akıntınız devam ediyorsa adetiniz başlamış demektir, devam etmediyse yerleşme kanaması olabilir. insallah yerleşme kanamasıdır. yarın hemen kandan bir gebelik testi yaptırın, sonucu öğrenin bence.

teşekkür ederim. Akıntı bugünde devam ediyor ama çok nadir ve kahve rengi.

benimde bugun aşılamanin 12.gunu kan testim 2.38 cikti adetime 6 gun var erkenmi yaptirdim acaba

12. gün erken değil ama bence yarın ya da ertesi gün tekrar yaptırın bence.
Hamilelik yoksa değer 0.1-0.001 gibi değerlerde cıkıyor. Ama aşılama öncesi yapılan çatlatma iğnesi de beta-HCG içeriyormuş, bu nedenle de yüksek çıkmış olabilir. Emin olmak için testi tekrarlayın bence. Artış olursa pozitif demektir, düşüş olursa negatif.
İnsallah tutmuştur.

gecen ay ki aşılamamda 1,53 cıkmıstı tutmadı bu ay ki 2,38 yükselirmi acaba birde aşılamanın yapıldıgı gün doktoryumurtamın çatlamadığını söyledi acaba geç döllenme olabilirmi

gecen ay ki aşılamamda 1,53 cıkmıstı tutmadı bu ay ki 2,38 yükselirmi acaba birde aşılamanın yapıldıgı gün doktoryumurtamın çatlamadığını söyledi acaba geç döllenme olabilirmi

benim ilk aşılamada, kan testini telefonda öğrenmiştim, laboratant bana değeriniz 2'nin altında negatif demişti. tutmamıştı zaten o ay.

çatlatma iğnesi yapmadınız mı aşılamadan 36 saat önce?

geç döllenme olup olmadığını yarın ya da sabredebilirseniz ertesi gün değerinize bakarak öğrenebilirsiniz bence.
insallah güzel haberler olur. beklemesi çok zor, ben de yaşadığım için, bu ay tekrar yaşayacağım için, biliyorum, dakikalar geçmek bilmiyor!

çatlatma iğnesi diğer aşılamamda da bunda da yapıldı etkisi yüksek cıksa gecen ay nie 1,53 cıktı da bu ay 2,38 cıktı yükselirmi acaba die umut ediom işte adetimede daha 5 gün var zaten bu ayda tutmazsa tüp bebek dedi doktor suan belimin sag tarafında bi agrı var aynı zamanda vajinamda ve kasıgımda da ara ara agrı oluo bu belirsizlik insanı mahvediyo ya

Valla bizlerin durumu umutlanmadan umutlanmak nasil olacaksa...metanetimizi korumaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…