Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkında hayırlısı inş. cnm sayı 2 günde bir katlıyor , inş. yükselir

ins cnm adetime 5 gun varken yaptirmis oldum testi bide asilamanin yapildigi gun tumurtam catlamamisti o gunu saymazsak ben testi 11. gün yaptirmis oldum gecen ayki asilamamda 11.gun yaptirdim 1,53 cikti bundan 2,38 cikinca merak ettim

evet ilk aşılamamdı ama doktorum bir kez deneyeceğiz tutmazsa tüp bebeğe geçicez demişti. Cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek.

anladım cnm Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğine ,, sizde sorun neydi acaba

ins cnm adetime 5 gun varken yaptirmis oldum testi bide asilamanin yapildigi gun tumurtam catlamamisti o gunu saymazsak ben testi 11. gün yaptirmis oldum gecen ayki asilamamda 11.gun yaptirdim 1,53 cikti bundan 2,38 cikinca merak ettim

bir arkadaşımın değeri adeti geçtikten sonra 30 lu değerlerden yükselmişti ,, Allahtan umut kesilmez canım inşallah bebişin seninledir .. aşılama yaptırmak sorun değilde , şu beklemek insanın ömrünü tüketiyor

evet benimde aşılama , bugün 4. günüm .. senin tüp bebekte şansın daha yüksek o zaman cnm vakit kaybetme ,

inşallah senin bebişin gelir canım. Ben bu ay dinlenmek istiyorum. Önümüzdeki ay hızla devam edeceğim. beklemek zor gerçekten kendini oyalayacak birşeyler bulmanı tavsiye ederim. Zaman daha çabuk geçer.

inşallah senin bebişin gelir canım. Ben bu ay dinlenmek istiyorum. Önümüzdeki ay hızla devam edeceğim. beklemek zor gerçekten kendini oyalayacak birşeyler bulmanı tavsiye ederim. Zaman daha çabuk geçer.

evet beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor , psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla cnm Rabbim yardımcın olsun

evet beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor , psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla cnm Rabbim yardımcın olsun

sağol canım allah seninde gönlüne göre versin hayırlı haberlerle sonuçlanır inşallah. Sayılı gün çabuk geçer derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…