- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
arkadaşlar maalesef benim tutmadı bugün tamamen söküldüm
hayırlısı cnm bozma moralini ..
insan ister istemez üzülüyor.
evet kolay değil biliorumilk aşılamanmıydı
hakkında hayırlısı inş. cnm sayı 2 günde bir katlıyor , inş. yükselir
evet ilk aşılamamdı ama doktorum bir kez deneyeceğiz tutmazsa tüp bebeğe geçicez demişti. Cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek.
ins cnm adetime 5 gun varken yaptirmis oldum testi bide asilamanin yapildigi gun tumurtam catlamamisti o gunu saymazsak ben testi 11. gün yaptirmis oldum gecen ayki asilamamda 11.gun yaptirdim 1,53 cikti bundan 2,38 cikinca merak ettim
anladım cnm Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğine ,, sizde sorun neydi acaba
eşimin sperm sayısı az. Aşılama esnasında yıkanmış haliyle 3.000.000 du sende aşılamamı yaptırdın.
evet benimde aşılama , bugün 4. günüm .. senin tüp bebekte şansın daha yüksek o zaman cnm vakit kaybetme ,
inşallah senin bebişin gelir canım. Ben bu ay dinlenmek istiyorum. Önümüzdeki ay hızla devam edeceğim. beklemek zor gerçekten kendini oyalayacak birşeyler bulmanı tavsiye ederim. Zaman daha çabuk geçer.
evet beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor , psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla cnm Rabbim yardımcın olsun
amin cnm inş ya bende bugün yaptırdım 2,38 cıktı acaba erkenmi yaptırdım
sağol canım allah seninde gönlüne göre versin hayırlı haberlerle sonuçlanır inşallah. Sayılı gün çabuk geçer derler.
Benim bugün asilama olali 4.günüm 1 asilamamda 10gun yaptirmistim kan testini idrar testini fln ama bunda adetini beklicem erken den yapmicam bunda sabredicem
ins hepimizin tutar kizlaraşılamalarımız aynı gün olmuş cnm :)) hadi bakalım hayırlısı
ins hepimizin tutar kizlar
aşılamalarımız aynı gün olmuş cnm :)) hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?