aşılamalarımız aynı gün olmuş cnm :)) hadi bakalım hayırlısı
Cumartesi gün yapildi CNm benm hayirlisini versin rabbim hepimiz icn
arkadaşlar bende bu hafta sonu ilk aşılamamı yaptıracağım cumartesi klomen kullanmaya başladım perşembe sabah dr randevum var dr cuma yada cumartesi aşılama yapacak çok heyecanlıyım... inşallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder... burdan çok şey öğrendim hepinize teşekkür ederim.
hakkında hayırlısı olsun inş.
bu ay aşılama yaptıran bütün kader arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.rabbim bu ay göbüşlerinizi doldursun inşallah
aminnn cümlesiyle inşallah :)
benimde cumartesi 12 buçukta oldu cnm :) hayırlısı inş. kaç milyondu yıkanmış sperm sayınız
selam kızlar benimde ilk aşılamam geçen cumartesi akşam 8 de olmuştu. bugün 4. gün ama belirgin bi ağrım sızım yok. arada sadece kasık batması. oda sol tarafta. halbuki yumurtalar sağdaydı. bide göğüs şişmesi acıması. oda çatlatma iğnesinin etkisi diye biliyorum. işe gidip geliyorum. evin içinde de geziyorum yemek falan yapıyorum pek yatmıyorum. cumartesi günü aşılama olanlar sizde durumlar nasıl? ağrı sızı var mı?bende mi bi anormallik var? tutmadı mı yoksa
merhaba hanımlar. ben de sizler gibi aşılamaya başlamıştım. her şey güzel gidiyordu. neredeyse her gün takip için çağırıyorlardı. ilk aşılamam ve ben çok heyecanlıydım. ama geçen hafta kontrolden döndükten sonra evde düşüp sağ el bileğimi kırdım. ve maalesef tedavim sona erdi. ama artık üzülmüyorum.kısmet değilmiş, vakti gelmemiş belki de. alçı çıktıktan sonra tekrar denerim artık. her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
dün itibariyle 3. aşılamam yapıldı,diğer ikisinde sancım oldu ama bunda hiç olmadı. bilemiyorum bunu iyiye mi yormalıyım yoksa kötüye mi? bu son aşılamaydı zaten, sonrasında tüp bebek deneyeceğiz, çok zor sınavlardan süreçlerden geçiyoruz arkadaşlar, rabbim bizlere dayanma gücü versin inşallah....
Bilmiyoruz CNm doktor o kagidi vermedi bize benim cumartesi 11 de oldu asilamam
bende cumartesi aşılama oldum , bende gayet normalim hiçbelirtim yok :) hatta bazen unutuyorum aşılama olduğumu , normal hayatıma devam ediyorum ağır kaldırmak ve fazla yol yürümek dışında , evde işlerimi yapıyorum , benimde pek umudum yok nedense , kısmet artık hayırlısı .
hayırlısı canım. tutmuştur inşallah aşılamalarımız. ilk günlerde ağrı sızı olması mı iyiye işaret, olmaması mı acaba ? meraktan çatlıycam. doktorum 2 hafta sonra pazartesi test yaptır dedi. 16. gün oluyo. o zamana kadar nasıl dayancam bilmem. sen ne zaman test yapcan canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?