Mrb arkadaşlar bende iki yıllık evliyim eşimdede bendede hiç bir sorun yok hsg, sperm testi,hormonlar herşey normal 7 aylık tedaviden sonra 2 mayısta aşılama oldum 17 mayısta kan vermeye gidecektim 16 mayısta adet oldum 2. Günü doktora gittim 3.5 cm kist oluştuğunu söyledi cyclo progynova diye bir ilaç verdi diğer adetimde tekrar çağırdı 2. Aşılama için yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç sabır versin rabbim bizlere
Bende denedim aşılamayı bende dk gidecktm adet oldum kaldı şimdi tüp bebek yaptırdıö bekliyoz zor cok zor
Kaç kere denedin cnm aşılama
Aşılama1 kere denedim aklım olsa denemezdim zor dönem sonunda cok agladım
Ya ben burda yeniym mesajı bile bulamadım
Facebook adresin varmı burdan zor yazıyorum bende
Var nasıl yolayacm burdan
Sen adını soyadını ver profilinde ne var onu söyle ben ekleyim[/ sude mihribjk şahin kendi resmim var gülen
Sen adını soyadını ver profilinde ne var onu söyle ben ekleyim
Sen adını soyadını ver profilinde ne var onu söyle ben ekleyim[/ sude mihribjk şahin kendi resmim var gülen
Bulamadım cnm
zor bulunuyom sen ismini söyle
Bullldummmm :)))
Arkadaşlar biz de bu ay aşılama yaptırıyoruz. (Ege Üniversitesi-Ege Nazan Tamvergen)
Daha önce 2 başarısız denememiz oldu. Bu defa da çok umutlu değilim ama tedaviye başladık bakalım :)
Şu an yumurtalarım gelişme aşamasında, bugün 6. iğnemi vuruldum 3 iğnem daha var,
sonra tekrar kontrol..
Hepimiz için hayırlı olsun..
bende cumartesi aşılama oldum , bende gayet normalim hiçbelirtim yok :) hatta bazen unutuyorum aşılama olduğumu , normal hayatıma devam ediyorum ağır kaldırmak ve fazla yol yürümek dışında , evde işlerimi yapıyorum , benimde pek umudum yok nedense , kısmet artık hayırlısı .
canım nasılsın? bugün 7. gün oldu aşılama gününüde sayarsak. neler hissediyorsun? belirti var mı? bugün benim adet olcak gibi hafif sancılar var karnımda. anlamadım hiç. adet olcak gibi sancılar için erken değil mi 7 .gün. inşallah adet olmayız tutmuştur aşılamalarımız..
arkadaslar bende dün adet oldum ikinci aşılamamda tutmadı bugün dr a gittim 1 ay ara verelim dedi vücut dinlensin die bi dahaki ay tüp bebeğe baslıcaz inş o tutar
hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?