Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende denedim aşılamayı bende dk gidecktm adet oldum kaldı şimdi tüp bebek yaptırdıö bekliyoz zor cok zor

canim tedavin hayirli olsun atni doktira gidiyoruz.buyuk ilasilikla da karsilasmisizdir.benim se asilamam dun saat uc civari yapildi.senin daha onceki asilamalarini da ege hn mi yapmisti.belirtilerin varmi

arkadaslar bende dün adet oldum ikinci aşılamamda tutmadı bugün dr a gittim 1 ay ara verelim dedi vücut dinlensin die bi dahaki ay tüp bebeğe baslıcaz inş o tutar

canım nasılsın? bugün 7. gün oldu aşılama gününüde sayarsak. neler hissediyorsun? belirti var mı? bugün benim adet olcak gibi hafif sancılar var karnımda. anlamadım hiç. adet olcak gibi sancılar için erken değil mi 7 .gün. inşallah adet olmayız tutmuştur aşılamalarımız..

bende her hangi bir değişiklik yok cnm , uykum fazla geliyor onuda kullandığım progestana bağlıyorum , kendimi çok yorarsam kasıklarımda ağrı oluyor başkada bişey yok :)

Nasilsiniz arkadaşlar nasil gidio asilamalar benim bugün 1 hafta oldu tam ama su ana kadar hic bi belirti yok bende sizde neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…