Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim olmadı arkadaşlar, 2 ay sonra tüp tedavisine başlıcam eğer bir sürpriz olmazsa....

Nasilsiniz arkadaşlar nasil gidio asilamalar benim bugün 1 hafta oldu tam ama su ana kadar hic bi belirti yok bende sizde neler var

canım benimde 8.gün oldu. dün akşam karnımda farklı ağrılar hissettim. gaz sancısı gibi sanki. karnımın alt tarafı ağrıdı. bide uzanıyodum aniden kalkınca çok fena kramp girdi kasıklarıma. dünden önce ağrım hiç yoktu. bugünde çok şiş karnım. Allah hayırlısını versin inşallah. sen nasılsın peki canım? inşallah tutmuştur aşılamalarımız.

Canim benimde bugün asilama günüm ile birlikte 8 günüm benimde kasiklarimda agri var batar gibi birşey gece karnimin üstüne yatarken fln çok agrim oluyo Rabbim hayirlisini versin inş allahim hepimizin önce karnini sonrada kucagini doldursun inş en kisa sürede

aşılamamın 8. günü ve fena grip oldum , hapşurmaktan içim çıktı sanki , başım beynim patlıyor .. bugün 2 tane vermidon içtim dayanılacak gibi değil , hakkımızda hayırlısı olsun inş.

24 mayısta aşılama olanlar , durumlar nasıl , bugün kasıklarım ağrıyor , sanki adet olcam gibi ,,

24 mayısta aşılama olanlar , durumlar nasıl , bugün kasıklarım ağrıyor , sanki adet olcam gibi ,,

Ben 28 mayısta ilaçlı aşılama oldum canım hiç bir belirti yok bende.sen ilaçlı mi iğneli mi aşılama oldun canım? yıkama sonrası değerleriniz nasıldı

Ben 28 mayısta ilaçlı aşılama oldum canım hiç bir belirti yok bende.sen ilaçlı mi iğneli mi aşılama oldun canım? yıkama sonrası değerleriniz nasıldı

ilaç kullandım cnm , femara hap kullandım ovutrelli çatlatma iğnesi yaptım , 34 milyon yıkanma sonrası . sein kaçtı ?? bende belirtilere takılı kalmak istemiorum aslında adet belirtisiyle aynı oluor çünkü

Bizim yıkama toplam sperm 80 Ml de sayı 40 hareketlilik % 80 ile transfer oldum canım ilk asilamam .benimde adet olacakmış gibi ağrım oluyor.hareketlilik kaçtı canın

Bizim yıkama toplam sperm 80 Ml de sayı 40 hareketlilik % 80 ile transfer oldum canım ilk asilamam .benimde adet olacakmış gibi ağrım oluyor.hareketlilik kaçtı canın

progestan kullanıyormusun sen , ilaç olarak ne kullandın aşılamadan önce ? hareketlilik kaç bilmiyorum kağıdı bulursam bakım cnm az sonra .

progestan kullanıyormusun sen , ilaç olarak ne kullandın aşılamadan önce ? hareketlilik kaç bilmiyorum kağıdı bulursam bakım cnm az sonra .

Bana progestan vermedi canım sana verdimi. Asilama öncesi klomen kullandım 5 gün günde 1 tane 3 yumurtam oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Senin çatlama iğneden kaç saat sonra transfer oldu

hareketli yıkama sonrası % 90 yazıyor , yıkama öncesi % 12 miş , onlar nasıl hızlanmış acaba enerji içeçeğimi vermişler ki

crinone jel kullanıyorum ben her sabah vajinal ,, yumurtaların güzel maşallah , çatlatma iğnesinden 36 saat sonra oldu aşılamam ,

canım yaa bendede bugün adet olcam gibi sızlamalar var kasıklarımda. korkuyorumm progestan tablet içiyorum sabah akşam. adet gelmez dimi bunu içerken? çarşamba sabahı bi idrar testi yapıyım diyorum 12. gün oluyo. beklemekten sıkıldım artık. negatifse de boşuna ümitlenmiyim :

aslında hamilelik belirtileri , adet belirtisiyle aynı , bence moralini bozma belkide bebeğin seninle canm , idrar testi için çok erken , eğer negatif çıkarsa ki öyle çıkacak daha çok moralin bozulur , ben kızımda aşılama oldum 14. gün kanda bakıldı var çıktı değer 126 falandı , annem idrar testi almış evde yaptık çok az silik çıktı, kanda bakılmış olmasaydı hamile olduğuma inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…