Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar benimki biraz değişik oldu tüp bebek diye cıktıgım yolda asılamaya döndük 225 doz gonal-f kullanmama ragmen tek yumurta istenilen büyüklüğe geldi yani şuan 19mm tek yumurtam var yarın aksam 9 da çatlatma iğnemi vurcam pazarteside aşılama var bakalım hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı yeterki nasip olsun🙏🙏❤

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende 3 mayıs da aşılama oldum bugün 7. günüm progesteronum 26 çıktı bhcg de 13 iğnenin etkisimi acaba

merhaba canım, benimde bugün yumurtam 4 tane 14-13-12-10 mm banada doktoru pazartesi çatlamış olursa aşılamayı yapacağını eğer çatlamamışsa iğneyle çatlatıp çarşamba aşılama yapacğını söyledi.... Hadi hayırlısı.

bende beş gün klomen içmiştim adetin onuncu günü bugün doktordaydım 16mm, 17mm olanlar var iyi dedi bugün progen 75 vuruldu bir de yarın vurulacak sonra çatlatma iğnesi çarşamba perşembe aşılama yapabiliriz dedi.Hkkımızda hayırlısı olsun Çnakkaleden bursaya gidiyorum baya yorucu oluyor.

merhaba arkadaşlar. benimde aşılamam çarşamba günü olacak

Hayırlısı olsun canım inşallah tutar.

Canım Kaçıncı gündü 10-13-12-14 mm yumurtaların? Benimde 13.gün 19,20,21,22,23 mm yumurtam olmuştu iptal oldu aşılamam çoğul gebelik olur diye

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

benimde iki yumurta oluştu 20 ve 22 mm bugün gece 12 de çatlatma iğnesini yapacağım çarşamba sabahı aşılama olacak Allahın izniyle.Hakkımızda hayırlısı olsun birbirimize dua edelim.

bence o aşılama esnasında bir cihaz takılıyorya ondan kaynaklanıyor olabilir Korkmana gerek yok hakkında hayırlısı olsun

Merhaba ben de ilk kez bu ay aşılama yaptıracağım inşallah bi aksilik çıkmazsa takılan cihaz demişsiniz acaba can yakan bir şey mi

Merhaba ben de ilk kez bu ay aşılama yaptıracağım inşallah bi aksilik çıkmazsa takılan cihaz demişsiniz acaba can yakan bir şey mi

yok korkma ya şimdi spermleri plastik bir şeyle rahme gönderiyorlar ya rahat görebilmek için vajinanın girişine takılan bir şey.aşılama çok basit bir işlem canın yanmıyor 5-10 dakikalık bir şey.Hkkında hayırlısı sen doktorun dediklerini yap hiç korkma

aynı gün aşılama olacağız inşallah uğurlu günümüz olur.Her şey yolunda gider.Çtlatma iğnesi yapacak mısın?

evet canım saat 3 te vuruldum. sen vurulacakmısın. inşallah uğurlu günümüzdür canım. sen hangi hastanede yaptıracaksın.

Son düzenleme:
25 nisanda aşılama oldum pkos hastasıyım asılamadan sonra crıone jel kullandım bugun oldu hala regl olmadım asılamanın 15. gunu ıdrar testı 11. gunude kan tahlılım negatıf cıkmıstı hala hamile kalabılme ıhtımalım varmı kızlar :44::44:

benim 9. gün dü bugün 12. gün 20-16-15-10 çoğul gebelik riski bendede var ama senin 5 yumurtan olmuş. 4 ten fazlasını yapmıyorlar.
bana ailemde ikiz olup olmadığını sordu ailemde var ama iğnelerimin dozu az olduğu halde 4 yumurta oldu.

Ben sadece klomen kullandım canım klomenle 5 yumurta oldu iptal oldu. 1 2 güne adet olacam tekrar aşılama yaptırmak için tedaviye başladım. Ikiz olsun istermisin ,kaç aydır olmuyor canım ?

sen daha önce aşılama yaptırdın mı? Bende bazen geriliyor bazen ne olacak çocuk doğurmayı düşünüyoruz. Az birşeyde katlanırım. diyorum ama valla günlerdir. her rüyamda spermler katater başka şey görmüyorum :)

başka arkadaşların yazışmalarında okudum. idrar testi yanıltıcı olabiliyormuş. kan testi mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim. Aşılama sonrası idrarda çıkmayıp kanda hamile kalan arkadaşlar gördüm. aşılama forumlarından birinde okudum. hangisinde okuduğumu hatırlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…