- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Slm kızlar benimki biraz değişik oldu tüp bebek diye cıktıgım yolda asılamaya döndük 225 doz gonal-f kullanmama ragmen tek yumurta istenilen büyüklüğe geldi yani şuan 19mm tek yumurtam var yarın aksam 9 da çatlatma iğnemi vurcam pazarteside aşılama var bakalım hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı yeterki nasip olsun🙏🙏❤
Bugun 1de asilamam yapildi şimdide kahverengi akinti geldi noluo bilen birisi varsa lutfen yardimci olsun bana..
merhaba arkadaşlar. benimde aşılamam çarşamba günü olacak
merhaba canım, benimde bugün yumurtam 4 tane 14-13-12-10 mm banada doktoru pazartesi çatlamış olursa aşılamayı yapacağını eğer çatlamamışsa iğneyle çatlatıp çarşamba aşılama yapacğını söyledi.... Hadi hayırlısı.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar.
Canım Kaçıncı gündü 10-13-12-14 mm yumurtaların? Benimde 13.gün 19,20,21,22,23 mm yumurtam olmuştu iptal oldu aşılamam çoğul gebelik olur diye
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba arkadaşlar. benimde aşılamam çarşamba günü olacak
Bugun 1de asilamam yapildi şimdide kahverengi akinti geldi noluo bilen birisi varsa lutfen yardimci olsun bana..
bence o aşılama esnasında bir cihaz takılıyorya ondan kaynaklanıyor olabilir Korkmana gerek yok hakkında hayırlısı olsun
Merhaba ben de ilk kez bu ay aşılama yaptıracağım inşallah bi aksilik çıkmazsa takılan cihaz demişsiniz acaba can yakan bir şey mi
aynı gün aşılama olacağız inşallah uğurlu günümüz olur.Her şey yolunda gider.Çtlatma iğnesi yapacak mısın?
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar.
Canım Kaçıncı gündü 10-13-12-14 mm yumurtaların? Benimde 13.gün 19,20,21,22,23 mm yumurtam olmuştu iptal oldu aşılamam çoğul gebelik olur diye
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim 9. gün dü bugün 12. gün 20-16-15-10 çoğul gebelik riski bendede var ama senin 5 yumurtan olmuş. 4 ten fazlasını yapmıyorlar.
bana ailemde ikiz olup olmadığını sordu ailemde var ama iğnelerimin dozu az olduğu halde 4 yumurta oldu.
yok korkma ya şimdi spermleri plastik bir şeyle rahme gönderiyorlar ya rahat görebilmek için vajinanın girişine takılan bir şey.aşılama çok basit bir işlem canın yanmıyor 5-10 dakikalık bir şey.Hkkında hayırlısı sen doktorun dediklerini yap hiç korkma
25 nisanda aşılama oldum pkos hastasıyım asılamadan sonra crıone jel kullandım bugun oldu hala regl olmadım asılamanın 15. gunu ıdrar testı 11. gunude kan tahlılım negatıf cıkmıstı hala hamile kalabılme ıhtımalım varmı kızlar:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?