Ben sadece klomen kullandım canım klomenle 5 yumurta oldu iptal oldu. 1 2 güne adet olacam tekrar aşılama yaptırmak için tedaviye başladım. Ikiz olsun istermisin ,kaç aydır olmuyor canım ?
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla canım ben 3,5 yıldır bebek istiyorum. Ama bazı dönemlerde vaz geçip tedaviye ara vermişliğim var. klomen kullandığım il ay benimde iptal olmuştu. Valla allah sağlıklı evlat versin annelik duygusunu tattırsın istiyorum. İkizde olsa Üçüzde olsa olmasın demem.
Senin veya eşinin problemi nedir. Klomeni sadece 1 ay mı kullandın.
Inşallah olsun bende çoğul gebeliğe razıyım. Eşimin varıkosel sorunu vardı 10 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz düzeldi ama hala gebelik olmadı oyüzden aşılama ya karar verdik 3 yıldır olmuyor bizimde.ilk defa bu ay klomen kullandım canım. Sizde sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi?
benim eşimin sperm sayısı düşük. Eğer doktorun hemen aşılama yapalım demiyorsa Klomeni bir ay daha kullanabilirsin tabi doktor kontrolünde. Sana kaç gün vermişti klomeni kaç adet. Ben 3 kez kullandım. ilkinde doz fazla geldi günde 1 tane 5 gün vermişti. Sonra günde 1 3 güne düşürdü. klomen tedavisinde fazla yumurta olunca azaltıyorlar. 2. ay progestan ile birlikte vermişti. 3.ay ise çatlatma iğnesiyle vermişti. Şİmdi ise aşılamaya geçtik. Bende ilk defa olacağım. Hayırlısıyla inşallah hepimizin olur.
Bana günde 2 tane 5 gün kullanmam için vermişti canım. Bir dahakine günde 1 tane kullanacaksın dedi benimde bu ay ilk aşılamam olacak inşşallah tutar canım çatlayacağı çok bekledik
yumurta problemin yoksa neden fazla vermişki acaba. benim doktor az başlıyayım derken çok geldi. inşallah canım. Şanslı ve çok bebişli bir ay olur inşallah. Bu forumdaki herkezin son sözü hamileyim olur inşallah. hangi hastaneye gidiyorsun.
Inşallah canım evet düşük dozda kullandirmaliydi anlamadım bende .Rize özel şar Hastanesi canım.sen hangi hastaneye gidiyorsun canım.
sen daha önce aşılama yaptırdın mı? Bende bazen geriliyor bazen ne olacak çocuk doğurmayı düşünüyoruz. Az birşeyde katlanırım. diyorum ama valla günlerdir. her rüyamda spermler katater başka şey görmüyorum :)
evet ben daha önce aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı ve tuttu şu an kızım üç yaşını geçti şimdi ikinci için uğraşıyorum. aşılamadan hiç korkmayın hiç acı olmuyor ki sen rahat olacaksın hiç kendini kasmayacaksn hemen olup bitiyor.Fazla düşünmemeye çalış.
ben istanbul nisa hastanesinde başladım. doktorumdan memnundum ama aşılama biraz masraflı ve doktorumun hocası cerrahpaşada prof. aşılama içinde oraya başladım. ordaki doktorumdan da memnunum. sigortadan sadece iğnelere 250 lira verdik.
canım, iğneleri raporla aldın dimi? tatlım klomen kllandığın zaman göğüslerin hassaslaştı mı? benim 15 gündür çok acıyor dokununca ve uçları hep dik..sende oldu mu böyle
evet canım raporla aldın. klomen kullandığımda ben herhangi bir şey yaşamadım. Sadece uykum fazla geliyordu. aşılama içinde Gonal f kullandım onda da çok uykum geliyordu. Göğüslerde hassasiyet yaşayanlar var. Söylemesi ayıp benim göğüsler normaldede hassastır bu sebeple belkide farkında olmadım.
anladım canım doğru herkeste farklı etki yapıyor ilaç ...eşinin sperm sayısı kaç tatlım
alala niye o kadar düştü ki varikosel mi var baklıdı mı varikoselde inişli çıkışlı oluyor değerler..bizim ilk muayenemizde sayı 40 milyondu daha sonra 15 30 35 şeklinde değişti daha sonra ameliyat kararı verdik ameliyatın 6.ay test yaptırdık sayı 76 milyon oldu daha sonra 8 .ay test yaptırdık 178 milyon oldu sayımız...6.ay ile 8.ay arasında 1 ay argınmax kullandık o çok etki etti değerlerimizeilk doktora gitmeye başladığımızda 45.000.000 di ama son tahlilinde 6.000.000 canım
benim göğüslerimde aşırı derecede ağrıyor.Kasıklarımda da sancı var ara ara.batmalar var.
alala niye o kadar düştü ki varikosel mi var baklıdı mı varikoselde inişli çıkışlı oluyor değerler..bizim ilk muayenemizde sayı 40 milyondu daha sonra 15 30 35 şeklinde değişti daha sonra ameliyat kararı verdik ameliyatın 6.ay test yaptırdık sayı 76 milyon oldu daha sonra 8 .ay test yaptırdık 178 milyon oldu sayımız...6.ay ile 8.ay arasında 1 ay argınmax kullandık o çok etki etti değerlerimize
birkaç doktora gitti eşimde valikosel olmadığını söylediler. argınmax ilaçmıdır? valikosel için tahlil falan yapılıyor mu?
evet canım argınmax bitkisel hap içeriğinde bir sürü vitamin var...varikosel teşhisi için canım renkli dopler ultrason çekiyorlar daha sonra el ile muayene çok önemli kesinlikle ultrasonda çıkmasa bile el ile muayenede varikosel teşhis edilirse bile ameliyat şart değerlerin şeklini bozduysa tabii. kimi varikosel değerlerin şeklini bozmuyor o zaman ameliyat etmiyor doktorlar...sayı ve hız sorununuz varsa argınmax ya da proxeed plusı tavsiye edebilirim canım.argınmax hap proxeed plus su içine ilacı katıp su ile içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?