evet canım saat 3 te vuruldum. sen vurulacakmısın. inşallah uğurlu günümüzdür canım. sen hangi hastanede yaptıracaksın.
allah kızına uzun ömürler versin. ne güzel ilkinde tutmuş. darısı başıma. özel olarak yaptığın birşey veya tavsiyen var mı?
Bursada iyi bir jinekolog bilen varmi arkadaslar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de gece 12yi bekliyorum catlatma ignesi icin 21.cm 1 adet yumurtam sol tarafta. bu 2. asilamam ama umutsuzum acikcasi. tup bebek sonrasi son basamak olarak bakiyorum.doktor bana gece 12 de vur ve çarşamba sabahı gel dedi.Ben bursada özel tüp bebek merkezinde yaptırıyorum iki yumurta oluşmuş hakkımızda hayırlısı
doktor bana gece 12 de vur ve çarşamba sabahı gel dedi.Ben bursada özel tüp bebek merkezinde yaptırıyorum iki yumurta oluşmuş hakkımızda hayırlısı
amin sağol inşallah tutar seninkide.Özel olarak aslında hiçbir şey yapmadım sadece 1,5 saat yol gitmem gerekiyordu aşılama sonrası yatarak gittim arabada.çok stres yapmadım,normal hayatıma devam ettim ağır falan kaldırmadım ama.
Ben Bursada Özer Kutluya gidiyorum Bursa özel tüp bebek merkezinde çalışıyor bence iyiler bütün personeli.
benimde baya uğraşmıştı kanamam oldu hatta 4 gün kadar azalarak sürdü.baya baya adet kanaması gibi oldu.rahim için kullanılan aletlerden kaynaklı dediler ama..bide korkmamamı söylediler.mrb kızlar.bende dün itibariyle asılamamı yaptırdım.hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.benim ilk asılama deneyimimdi. internetten baktım öyle zor bi olay değil acısız falan yazıyodu. bnde güle oynaya gittim doktora ama daha ilk dakikalarda korkunç bi acı yaşadım doktor ugrastıkca ugrastı. benim yasım kadar tecrübesi olan bi doktor cokda güveniyorum.doktor saskın bi şekilde rahim girişin tas gibi sert zor olacak dedi(( hemde nasıl zor oldu.ne kadar sürdü bilmiyrm ama uzunca bi süre acmaya calıstı işlem bitti haylide kanamam oldu. bugün gecmek üzere artık. ama dün bir saat kalkamadım yattım kıpırdayamadım acıdan. bugünde cok hareketli sayılmam. merak ettiğimbenim gibi olan varmı yoksa sadece benmiyim bu durumu yasayan
arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. vakit yaklaştıkça deriliyorum. Derginliği veya korkuyu yenmek için özel bir tavsiyeniz var mı ? birde aç mı gitmeliyim tok mu önemi var mı?
Eger anestezi yapilacaksa ac gitmem gerekiyor. Ama anestezi yoksa farketmez. Bu arada idrara sıkısık olmalisin.
arkadaşlar yarın aşılamam yapılacak. vakit yaklaştıkça deriliyorum. Derginliği veya korkuyu yenmek için özel bir tavsiyeniz var mı ? birde aç mı gitmeliyim tok mu önemi var mı?
Hadi canım hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.haber verirsin gelişmeleri
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?