Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Cok az kisi katildi.. bilgi paylasimi yapalim lutfen. Karindan keseyi goren varsa degeri kacti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç haberim yoktu bundan. Aile hekimi niye bilecek? O da mı takip edecek?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet mayıs hamişleri neredesiniz...paylaşalım bilgileri..bizim mayısçılar nisan topiğinde takılmaya başlamış burası açılmadan önce ama dönün yuvanıza kızlar..:)) bende 5+3 üm kese ne zaman görünür acaba ne zaman gtmeliyim muayeneye

Cok az kisi katildi.. bilgi paylasimi yapalim lutfen. Karindan keseyi goren varsa degeri kacti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5000 in üstü olması gerekiyor diye duymuştum ama tecrübe eden biri yazsa ne güzel olacak..

kızlar merhaba..ben hamilelik haftasını yanlış hesaplamışım bugün tam 5+0 mışım

merhaba ben dün öğrendim bebeğimi.. idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi görünce dayanamadık kana gittik ama akşam olduğu için uzman dr yoktu acilde dr baktı beta hcg 130 çıktı çok tuhaf hissediyorum ilk bebeğim olacak Allah olmayan herkese nasip etsin

Çok hayırlı olsun. Ben de ilk kanda baktırdığımda 129du. Şimdi Dr hcg lerimi takip ediyor.

Günaydın kızlarrr bende bu hafta sonu hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla ocakta bebişim geliyorr...10 aydır bekliyorduk ve bu ay bebişim geldi çok mutluyum...

Canım ben bugün 5+3 oldum cumartesi öğrenmiştim gebe olduğumu ben hemen göründüm nöbetçi doktora ve kesemi gördük.İstediğin zaman gidip keseni görebilirsin fakat sağlıklı bir gebelik olup olmadığını 6. haftadan sonra görebiliyormuş doktorlar bana 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını görelim bebeğin dedi doktor.

canım tebrik ederim.Benimde ilk bebeğim çok heyecanlııı

Kızlar hayırlı olsun hamilelikleriniz😄inşallah birlikte doğumlarımızı anlatırız burda.ben yanlış hesaplamışım Canım bugün 5+1 im😄yarın devlet hastanesine gidip yapılması gereken kan idrar ve torch testlerini yaptırıp sonra özelde devam edicem kısmetse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlar. Ben de mayıs 13'te öğrendim bebeğimin olacağını. İnsanın gözleri dolu dolu oluyor ilk duyduğunda. Bugün 4 hafta 6 günlük olduğunu öğrendim pirinç tanemin :) Yarın doktorumun istediği bi yığın tahlilimi vereceğim. Umarım hepimiz sorunsuz birer gebelik geçiririz. Allah yanımızda olsun.

5+0 ım nihayet! Karından ultrasonla keseyi gormek icin ne zaman gitmeli??

canım henüz özel mesaj gönderemiyorum yeni olduğum için o yüzden buradan yazıyorum.
ben doktora göründüğümde alttan değil direk karnımdan baktı birde benim bu hafta 5 hafta oldu.cumartesi 4 hafta 6 günlükdü o yüzden iki hafta sonra gel dedi bana ama 6 haftalık olmadan kalp atışları görünmüyor.Kesemizi gördük doktor gebelik var en azından bunu öğrendik ama 6 hafta dolmadan bu gebelik sağlıklımı değilmi bilemeyiz bebğin kalp atışlarını görmemiz lazım dedi.Çok korkuyorum ona bişey olucak diye Rabbim hepimizin kini korusun(

Bende 5.8 çıkmıştı test sonucu 5 den yukarısı zaten gebelik var demek oluyormuş.

Ben ilk bebegimi dusuk yaptim. Allah bir daha yasatmasin. Ama stresten uzak dur bol bol dua et. O zaman ben gitsem karindan gorebiliyorum ha? :) cuma ya da cumartesi giderim 5+2&3 gibi. Hem daha net olur. Cok tesekkur ettim darisi kalp atislarini duymana canim

evet cnm görebiliyorsun alttan değil üstten bakıyorlar ultrasonla.Çok üzüldüm ilk bebeğin için ama allah ikinci bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın inşallah.Amin canım inşallah hepimizinkini rabbim korusun.

Merhaba Tool aramızda 1 gün var. Sat17 nisan ve ben 11 mayısta idrar testi yaptım idrarda pozitif çıktı ( adetime 3 gün vardı ) doktoru aradım kan testi yap ve sonucu aldıktan sonra beni ara dedi. test sonucum 248 idi. doktoru aradım. daha çok küçük dedi 2 gün sonra tekrar yap 500 gibi olması lazım dedi ve 13 mayısta tekrar yaptım 642 çıktı, değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi ve yarın ilk kontolüme gidiyorum :) hepimiz için hayırlısı olsun. ilk bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım. Umarım bu sefer aynısını yaşamayız

Merhaba Eyleyl, öncelikle tebrik ediyorum. Sat tarihi 17 nisan mı senin? sanırım aynıyız seninle. :)

Tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. 4+ 3 şu an. Değerlerim iki gün arayla 129-223-473. Dış gebelikten çok korkuyorum. Bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…