Ben de 2 hafta önce öğrendim hamile oldugumu doktor sadece hcg ye baktı cuma tekrar kontrole gidicem kese icin en son gecen cuma 2000 di karindan görünmemisti. Yalniz aklima takılan bir şey var. Benden doktor baska hicbir tahlil istemedi.. doguda küçük bir şehirde yaşıyorum oyüzden de tam güvenemiyorum. Herkese yapılıyor mu bu kan ver idrar testleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de ogretmenim zaten zor izin aliyoruz cuma gidicem ben de doktor demezse ben sorayım en iyisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Tool aramızda 1 gün var. Sat17 nisan ve ben 11 mayısta idrar testi yaptım idrarda pozitif çıktı ( adetime 3 gün vardı ) doktoru aradım kan testi yap ve sonucu aldıktan sonra beni ara dedi. test sonucum 248 idi. doktoru aradım. daha çok küçük dedi 2 gün sonra tekrar yap 500 gibi olması lazım dedi ve 13 mayısta tekrar yaptım 642 çıktı, değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi ve yarın ilk kontolüme gidiyorum :) hepimiz için hayırlısı olsun. ilk bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım. Umarım bu sefer aynısını yaşamayız
Merhaba Eyleyl, öncelikle tebrik ediyorum. Sat tarihi 17 nisan mı senin? sanırım aynıyız seninle. :)
nisan ve mayıs ayları hamiş öğretmenler için en güzel tarihlerbu arada doğum izninde son durum ne acaba ,ikinci dönemi kapatabiliyor muyuz ki??ay benimki de doğmamış çocuğa tarih biçmek oldu ama Allah ın izniyle görürüz inşallah o günleride.
Amin canim insallah kalir melekler bizimle. Degerlefin cok guzel. 20 mayista benim 3756 ydi. Cumartesi muayeneye gidicem.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Teşekkür ederim Youandme ben de seni tebrik ediyorum Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin. Benim sat günüm 16 nisan. Çok tecrübesizim bu yüzden sizlerden fikir alma amaçlı üye oldum siteye..
inş..... bebeğinin doğduğu gün senin gerçek doğum günün olacak ne mutlu sana :) ve bence en anlamlı hediye..ben de yarın gideceğin ilk kontrole sabah 9:30 da , doktor sonrası yazacağım son durumu.
inşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşturur bize onları. yarın ilk kontrolüm var. çok heyecanlıyım..:) kontrol sonrası burda olacağım ve tüm detayları yazacağım.
Ben ilk kontrolüme cuma günü gittim. Ama inanır mısın heyecandan hiç bir şey hatırlamıyorum :) Sadece ekranda gördüğüm görüntüyü hatırlıyorum :) Edindiğin bilgileri benimle paylaşırsan çok sevinirim youandme..
inşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşturur bize onları. yarın ilk kontrolüm var. çok heyecanlıyım..:) kontrol sonrası burda olacağım ve tüm detayları yazacağım.
Ben ilk kontrolüme cuma günü gittim. Ama inanır mısın heyecandan hiç bir şey hatırlamıyorum :) Sadece ekranda gördüğüm görüntüyü hatırlıyorum :) Edindiğin bilgileri benimle paylaşırsan çok sevinirim youandme..
tabi ki seve seve canım. :) senin kese görünmüş müydü cuma günü gittiğinde ?
Kızlar adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım hcg 157,57 çıktı normal mı daha doktoruma ulaşamadım
merhabalar. satım 11 nisandı. kanda gebeliği görünce bugün jinekoloğa gittim ve 4+2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasongrafiyle kese görüntülenebiliyor bu büyüklükteyken. embriyonun görünmesi için ise en az bir hafta daha geçmesi gerekiyormuş.
Sat 11 Nisan'sa nasıl 4+2 oluyor ben anlayamadım. 5+5 olmaz mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de doktora sordum aynı soruyu ancak embriyo henüz görünmüyor. gerçek tarihi bebek söyleyecek. kesenin büyüklüğünden anlaşılan buymuş. geç döllenme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?