Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Selam kızlar bende insallah ocak annesi olacagım, 5+4 benim minigimde daha, insallah hepimiz buyudukleri gunleride gorebiliriz. Doktora 7.haftada gitmek istiyorum, hersey belli olur insallah. İnsan endiseli oluyor bisey olursa diye cok korkuyor ama Allaha teslim olmamız lazım, o ne dilemisse o olur. :)

Ben de 2 hafta önce öğrendim hamile oldugumu doktor sadece hcg ye baktı cuma tekrar kontrole gidicem kese icin en son gecen cuma 2000 di karindan görünmemisti. Yalniz aklima takılan bir şey var. Benden doktor baska hicbir tahlil istemedi.. doguda küçük bir şehirde yaşıyorum oyüzden de tam güvenemiyorum. Herkese yapılıyor mu bu kan ver idrar testleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım muhtemelen yarın senden ister o testleri bildiğim kadarıyla her hamileden istenen çok önemli testler bunlar bende yarın ilk kez gidicem muayeneye dr söylemezse ben hatırlatmayı düşünüyorum testleri, olmazsa sorarsın sende , her zaman gitme şansım yok öğretmenim izin alıp gideceğim aç karnına yaptırıp dönerim diye düşünüyorum

Ben de ogretmenim zaten zor izin aliyoruz cuma gidicem ben de doktor demezse ben sorayım en iyisi

Ben de ogretmenim zaten zor izin aliyoruz cuma gidicem ben de doktor demezse ben sorayım en iyisi

Ben de ogretmenim ne hos izin zamanlarimizi da paylasiriz insallaaah

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Amin canim insallah kalir melekler bizimle. Degerlefin cok guzel. 20 mayista benim 3756 ydi. Cumartesi muayeneye gidicem.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

nisan ve mayıs ayları hamiş öğretmenler için en güzel tarihler bu arada doğum izninde son durum ne acaba ,ikinci dönemi kapatabiliyor muyuz ki??ay benimki de doğmamış çocuğa tarih biçmek oldu ama Allah ın izniyle görürüz inşallah o günleride.

Merhaba Eyleyl, öncelikle tebrik ediyorum. Sat tarihi 17 nisan mı senin? sanırım aynıyız seninle. :)

Teşekkür ederim Youandme ben de seni tebrik ediyorum Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin. Benim sat günüm 16 nisan. Çok tecrübesizim bu yüzden sizlerden fikir alma amaçlı üye oldum siteye..

Kapatiririz tabi 4+2 ay iznimiz var. Yaz tatiliyle oohh misss insallah tabi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Amin canim insallah kalir melekler bizimle. Degerlefin cok guzel. 20 mayista benim 3756 ydi. Cumartesi muayeneye gidicem.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

inş..... bebeğinin doğduğu gün senin gerçek doğum günün olacak ne mutlu sana :) ve bence en anlamlı hediye..ben de yarın gideceğin ilk kontrole sabah 9:30 da , doktor sonrası yazacağım son durumu.

Teşekkür ederim Youandme ben de seni tebrik ediyorum Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin. Benim sat günüm 16 nisan. Çok tecrübesizim bu yüzden sizlerden fikir alma amaçlı üye oldum siteye..

inşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşturur bize onları. yarın ilk kontrolüm var. çok heyecanlıyım..:) kontrol sonrası burda olacağım ve tüm detayları yazacağım.

inş..... bebeğinin doğduğu gün senin gerçek doğum günün olacak ne mutlu sana :) ve bence en anlamlı hediye..ben de yarın gideceğin ilk kontrole sabah 9:30 da , doktor sonrası yazacağım son durumu.

Hadi bakalim benim dr da bu gece nobetteymis. Acilden girin demisler. Bu aksam gidiyorum

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

merhabalar. satım 11 nisandı. kanda gebeliği görünce bugün jinekoloğa gittim ve 4+2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasongrafiyle kese görüntülenebiliyor bu büyüklükteyken. embriyonun görünmesi için ise en az bir hafta daha geçmesi gerekiyormuş.

Kızlar adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım hcg 157,57 çıktı normal mı daha doktoruma ulaşamadım

Normal. Dr sana hamile olduğunu söyleyecek ve iki gün sonra tekrar baktırmanı isteyecek. Hayırlısı olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sat 11 Nisan'sa nasıl 4+2 oluyor ben anlayamadım. 5+5 olmaz mı?

Sat 11 Nisan'sa nasıl 4+2 oluyor ben anlayamadım. 5+5 olmaz mı?

ben de doktora sordum aynı soruyu ancak embriyo henüz görünmüyor. gerçek tarihi bebek söyleyecek. kesenin büyüklüğünden anlaşılan buymuş. geç döllenme olabilir

ben de doktora sordum aynı soruyu ancak embriyo henüz görünmüyor. gerçek tarihi bebek söyleyecek. kesenin büyüklüğünden anlaşılan buymuş. geç döllenme olabilir

Hesap sat tan yapılıyor sanıyordum. Keseni görmüşsün ya maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…