Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Hesap sat tan yapılıyor sanıyordum. Keseni görmüşsün ya maşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de öyle zannediyordum hatta 4+2 dediğinde doktora bebeğim gelişmiyor mu diye sordum. ama herhangi bir sorunun olmadığını 1-2 hafta içinde kesin kalp atışının gözlenebileceğini söyledi

Merhaba ,bende mayıs ayında hamile kaldım.3. ünde transferim gerçekleşti 15 inde kan sonucunda bhcg 204 çıktı.Pozitif yani.20 sinde tekrar kan verdim bhcg 2000 olmuş.doktorum güzel bir değer dedi.23 ündede keseme bakacak doktorum ultrasonla.Bakalım hayırlısı.
Siz nereye gidiyorsunuz kontroller için?

selamm kızlarrr
bende adetimden 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu
cuma günü muayeneye giricem kesemi görmek için
burda o kadar olumsuz şey okudumki korkudan kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum
yok boş gebelik yok dış gebelik
kalbi atmayabilirmiş falan filan

bende burda döktürüyorum

birde bayanlar
çatlak oluşmaması için erken dönemde yağlanmaya başlayın diyorlar
ne kullanıcaksınız ben henüz karar veremedim
kimisi bebe yağı diyor
kimisi lierac kullanıyor ama o biraz pahalı bi seçenek
kimiside kakao ve badem yağı kullanıyor
ya siz ?

meraba kızlarrr bende
bende kan pıhtılasması var o yuzden cleaxene kullanıyorum her gun bır tane vuruluyorum...
kan pıh tılasması oldugu ıcın sezeryan olcam. ve tahmını dogum tarıhımız 17 sı ama 12 ocak esımın dogum tarıhı 15 ocakda evlılık yıldonumumuz ıkısınden bırını secmek ıstıyorum bakalımm.. once hayırlısı ıle bebegımı bı buyuteyımmmm ve goreyımde

Selam kızlar bende 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu o günden beri sizi takip ediyorum bugün 5+1 gün oldu geçen hafta 4+2 de kesemizi gördük 6 Haziran'da kalp atışımızı görmeye gidiceZ geçen yaz düşük yaptıgımı söyleyince önlem amaçlı progestan ve ecopirin verdi doktor.. Şuan için sadece uyku hali var belirti olarak sizler ne durumdasınız??

5+0 ım simdi dondum. Kese gorunduuu!!! 7.5 mm :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

5+0 ım simdi dondum. Kese gorunduuu!!! 7.5 mm :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gözünaydın arkadaşım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Kalp atışını görmek için ne zaman gideceksin ?? Ben 7. Hafta gideyim diyorm 6 da duyulmaz falan stres yapmayım kendime dedim

bir hafta önceden nasıl ögrendin benimde 5 gün var adet gününe çıkarmı acaba

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun benimde sat 16 nisan 19 mayısta beta hcg 122 çıktı. bir hafta bekleip öyle gitcem dr.a keseyi görmek için
inş.görürüm hayırlısıyla şu anda sadece göğüslerim cok acıyoo

Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa

merhaba kızlar benim 24 nisan son adet tarihim yani 2 gün var yarın kızım içi hastaneye gidicem bende kan versem çıkarmı acaba

Şuan çok erken ama.. Sancısı olan var mı? Bel ağrısı, kasık sancısı? Doktorum bunun normal olmadığını söyledi yaa

Sol kasığım geçmeden ağrıyor. Hcg min artışı takip ediliyor. Çok endişeliyim.

Sol kasığım geçmeden ağrıyor. Hcg min artışı takip ediliyor. Çok endişeliyim.

Canim ben dusuk yapmis biri olarak soyleyeyim. Gun icinde kosturuyorsan aksama yatsan da gecmez o. O yuzden yoruluyosan aralara dinlenmeldri mutlaka sikistir. Bi de oyle dene. Gecmiyosa dr a git keseni kontrol eder. Aaagi inme sekil bozulmasi var mi diye. Ni de surekli beyaz ic camasiri giy ki hemen anla allah korusun bisey olursa.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gözünaydın arkadaşım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Kalp atışını görmek için ne zaman gideceksin ?? Ben 7. Hafta gideyim diyorm 6 da duyulmaz falan stres yapmayım kendime dedim

Canim dr haftaya yine bugun gel kesenin 13 ila 16 mm arasi olmasi gerekir dedi. Sonraki hafta da kalp atisi dedi. Yani iki hafta sonra 7. Haftada dedi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ama gorme henuz. Cok gelismis tsknoloji kullaniliyosa duyulur dda

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

merhablar bn ilk baktım 48.6 çıktı 1sonra 80 çıktı bugün adet günüm 257 çıktı ama 1pet dolduracak kadar kanama oldu düşük riski var bizdede galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…