Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Verdiğimiz kilolar üzerinden hesaplıyorsak ben net 3 kilo almışım o zaman, çok almışım ya Bayanlar daha erken mi bilmiyorum ama bebişlerinize bi şeyler almaya başladınız mı?

az kaldı 2 gün kaldı :) evet cinsiyet kesin belli olur bence. durumu da inş iyidir. kalbini ferah tut video yu sakın unutma:) cuma günü haberlerini bekliyoruz...

Kizlar gebelik baslangicindan beri kanama ve lekelenmesi olan varmi? biz 17. Haftamizdayiz ve sürekli bunun için ilaç kullaniyorum bebisime bisey olmasindan korkuyorum

Kizlar gebelik baslangicindan beri kanama ve lekelenmesi olan varmi? biz 17. Haftamizdayiz ve sürekli bunun için ilaç kullanıyorum bebisime bisey olmasindan korkuyorum
Allahım korusun. Kötü düşünüp de kendin de sıkılma bebeği de sıkma divdiga. Ben de 12. haftamda lekelenme oldu. Benim ki 3 gün falan sürdü ama 10 gün hiçbir şey yapmadan yattım. Şimdilik Allahıma binlerce şükür bi sorun yok gibi görünüyor. Tabi bugün gideceğim kontrolde her şey belli olacak. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın sağlıkla sıhatle( amin). Gebeliğin ilk başlarından beri mi sürüyor lekelenmen?

Kizlar gebelik baslangicindan beri kanama ve lekelenmesi olan varmi? biz 17. Haftamizdayiz ve sürekli bunun için ilaç kullanıyorum bebisime bisey olmasindan korkuyorum
Allahım korusun. Kötü düşünüp de kendin de sıkılma bebeği de sıkma divdiga. Ben de 12. haftamda lekelenme oldu. Benim ki 3 gün falan sürdü ama 10 gün hiçbir şey yapmadan yattım. Şimdilik Allahıma binlerce şükür bi sorun yok gibi görünüyor. Tabi bugün gideceğim kontrolde her şey belli olacak. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın sağlıkla sıhatle( amin). Gebeliğin ilk başlarından beri mi sürüyor lekelenmen?

Kızlar malum 4.ayımız bitti ya da bitiyor çatlak kremi konusunda neler yaptınız acaba? ben dün annemin tvden aldığı bitkisel bir tarifi hazırladım haaaarika bişey oldu tarifini size de yazayım. Nasıl güzel koktuğunu anlatamam size tereyağ gibi oldu tene sürünce hemen eriyor ben çok beğendim takribi 25tl ye mal oldu fındık yağı zaten yemekler için kullanıyordum vardı. netten baktım pahalı kremlerin dışında ucuz ve iyi bir nemlendirici çözümü excipial lipo kullananlar da varmış 9tl falanmış. çatlama kişiye göre değişir çok pahalı kremler kullansan da çatlayabilir de diyolar o zaman fuzuli yere para harcamadan kolay yoldan mı nemlensek siz ne düşünüyorsunuz???
benim tarif:
50 gr kakao yağı (katı olacak)
20 c.c. hindistan cevizi yağı (katı olacak ama bu yağ çok da katı olmuyor aldığınızda dolaba koyunca donuyormuş)
50 gr fındık yağı
20 cc acıbadem yağı
20 cc kayısı yağı

kakao yağı ve hindistancevizi yağını benmari usülü eritiyorsunuz üzerine diğer yağları ekleyip iyice çalkalıyorsunuz.
ben yağlar ayrışmadan hemen buzdolabına koyup dondurdum donunca dışarı çıkardım dışarda bi daha erimedi aynı tereyağ gibi oldu ve deli güzel kokuyor. sabah akşam sürüyorum

Gebeligimi 4. Haftasinda ogrendim ilk lekelenmeler o zmn basladi. 3 ay bitene kadar devamli progestan kullandim o zmn adet gunlerimde kanama tarzi oluyordu.. düşük riski gecince doktor kesti ilaci ama bu kez 3 4 gunde bir olmaya basladi lekelenmeler gecen hafta kontrolde gordu zaten disa olan kanama kadar icede olurmus ve bebek onu yutmus bagirsaklarinda prlama var dedi tekrar sabah aksam progestana basladik iki haftada birde ignesini vurulcam sonumuz hayrola.. sanirim dokuz ay boyle gececek.. kuzuma kavusmak icin cok ugrastim ben bunlar viz geliyor bana yeterki o iyi olsun..

Ben tavsiye üzerine bi krem aldim biraz pahali yengem 5 tüp faln kullanmis gebelik boyunca yinede catlaklari oldu.. kuzenime de doktoru en iyisi saf vazelin ve bebe yagi demis eger catlayacaksa hicbir krem ise yaramaz demis doktoru izmitte taninmis bi doktor gercekten bende pisman oldum kremi aldigima.. daha karnimda bi degisiklik yok ama zeytinyagli bebek yagi kullanmaya basladim simdiden :) ne zamn belli olacak bu gobusler yaa

Kızlar dün kontrole gittim. Şükürler olsun bebişimi gördüm. Her şey yolundaymış doktorumun söylediğine göre. %100 erkek olduğunu da öğrenmiş oldum. Oğlum Deniz geliyor yuppiii. :) Tabi ben de oğlum da baya kilo almışız doktor teyzemiz uyardı. Artık daha dikkatli olacağım. Deniz'im 250 gr 17 cm miş. Maşallah biraz iri kendileri:)

gözün aydın eyleyl , çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna. senin oğlun Deniz , benim oğlum Ege. hayırlısıyla kucağımıza alırız inş :)

Selam kizlar çoğumuz meleklerimizin cinsiyetini öğrendik artık ee ne zamn basliyoruz alışverişe neler gerekli hangi markalar iyi paylaşıp yardimlasalim istiyorum.. özellikle daha once tecrübesi olan arkadaslardan..alalim cicişleri

Ben her gidişimde video çekelim diyorum ama heyecandan unutuyoruz ki :) Bebeği görünce gözlerimiz fal taşı gibi açılıyor ve hiç bir şeyle ilgilenmiyoruz :) Görmenizi isterim çok komik oluyoruzdur kesin

Benim doktorum her kontrolde bana cd veriyor eve gidip ailecek seyrediyoruz bebişi :) Bu arada hayırlı olsun senin bebişin de erkekmiş, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok şükür benim artık bulandım, halsizliğim falan hiçbir seyim kalmadı. En son kontrolde doktor kan hapı verdi ama ben kullanmaya başlayamadım onun yerine et tüketmeye gayret ediyorum.

Kıyafet alışverişine 7. ayda başlamayı düşünüyorum. Bana daha erken gibi geliyor. Bir de göbeğim hiç büyümedi, çok acayip 4.5 ayı bitirdik sanki hep böyle olacak gibi geliyor Olmayacağını biliyorum tabi ki ama göbeğim büyümedikçe hamileliğimi kabullenmem zor oluyor, sadece ben mi böyleyim size de oluyor mu? İsim falan hiçbir şey düşünmedik daha, Allah izin verirse onu da 7. aydan sonra yaparız diyorum.

Haydi bakalım işe döneyim ben, Herkese iyi haftalarrr

Göbek bendede çıkmadı canim aserme bilantim faln da hic olmadi cocugu gormese eşim bile inanmiyor hamile olduguma :)

Teşekkür ederim kızlar. Allah meleklerimizi korusun. Benim göbeğim hafiften çıktı gibi. Sabahları belli olmasa da akşama doğru iyice beliriyor :) Baba tarafından ilk torun olunca oğluşumun neredeyse her şeyi hazır gibi bi şey oldu ya:) Bana bile bırakmamışlar gördüklerini almışlar :)

Kizlar ben 18. Haftadayim ama hiçbir hareket kıpırtı falan hissetmiyorum benim gibi olan varmi

Kizlar ben 18. Haftadayim ama hiçbir hareket kıpırtı falan hissetmiyorum benim gibi olan varmi
Evet var beenn :) İlk hamileliğim onun için ne hissedeceğimi bilmiyorum belki kıpırtı vardır ama ben kendi bedenim sanıyorumdur. Yani gaz da olabilir bebişimde :) Ama doktor normal dedi 20. haftada hissetmeye başlanır dedi. Ben de daha bi rahatladım her şey yolunda yani merak etmeee..

ben 17. hafta içinde hissetmeye başladım ve bunu doktora sorduğumda olabilir dedi. yanılmıyosun dedi. çok düzenli şiddetli olmaz ama hafif kırpıntılar hissedersin demişti ve hala hissetmeye devam ediyorum:) sakın bu konuda endişelenmeyin. 20.hafta ve 22. hafta arası muhakkak hissedeceksinizdir. benim de ilk bebeğim olmasına rağmen ben biraz erken hissettim.

kıyafet henüz almadık. ben de aynı şekilde 7.aydan sonra başlarım diye düşünüyorum. maviş maviş cicişler alacağım oğluşuma:)

Doktor besinci ayda hissetmeye baslarsin dedi ama erken hissedenleri duyunca acaba biseymi oldu diyorum cevremdede nasil hissetmezsin hala diyorlar kac gündür yatip kendimi dinliyorum ama tık yok :) hissettigin nasil bisey direk tekme falanmi? Cok meraktayim

kesinlikle endişelenme. kilonuzu biilmiyorum ama ben biraz zayıf olduğum için belki erken hissettim. Normali 20.hafta-22. hafta arası. hatta ilk 24 te hissedenler bile oluyor ve doktorlar uyarıyor ben niye hissetmiyorum diye kendinizi kötü düşünmeye zorlamayın herkesin bünyesi farklı.. benimki aslında tekme gibi değil. mesela döndüğü zaman, ya da sanırım dokunduğu zaman içinde bir şey kıpırdadığını hissediyorsun. dokunuş gibi düşün. Tekme ilerki aylarda daha net ve sert oluyor bildiğim kadarıyla. kesinlikle endişelenecek bir şey yok. merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…