Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

eyleyl herşeyimiz aynı gidiyor galiba. ben de ilk defa dün hissettim bebeğimin hafif olan o kıpırtısını. inanılmaz bir şey. biraz daha büyüyüp daha çok tekmelemesini bekliyorum :):)

eyleyl herşeyimiz aynı gidiyor galiba. ben de ilk defa dün hissettim bebeğimin hafif olan o kıpırtısını. inanılmaz bir şey. biraz daha büyüyüp daha çok tekmelemesini bekliyorum :):)

Kizlar kacinci haftada hissettiniz bebeginizin hareketlerini

16 haftanın içinde hissettim. Bugün doktora gidecek olan arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyorum :)

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmm prensesim geliyor allahın izniyle nasıl bir his ise profilimide açarken isim ada_duru_ yazmıştım sağlıklı olsunda başka bişey istemem 16+1 de bebişime 130 gr olduğunu söyledi doktorumuz sizce fazlamı kilosu araştırdığımda 70-90 gr arası diyor sizin bebişleriniz ne kadar?

Kizlar şimdi bebisimizin cinsiyetini ogrendik hayirlisiyla kizimiz geliyor :)))) canim kilosu normal herhalde benimki de 168 gr hersey normal dedi doktor

oy maşallah çok sevindim bayanlar adınıza. Allah sağlık sıhat ile kucağınıza da almayı nasip eder inşallah. Ne güzel ciciş ciciş kızlarınız olcak. Ne mutlu size...

oy maşallah çok sevindim bayanlar adınıza. Allah sağlık sıhat ile kucağınıza da almayı nasip eder inşallah. Ne güzel ciciş ciciş kızlarınız olcak. Ne mutlu size...

Amin canim inşallah rabbim cumlemize nasip etsin saglikli sekilde kucagimiza almayı.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Herkese merhabalar. Bugun kontrolden ciktim bende. 17+5 haftalik bebegimiz ve cinsiyeti erkek. Gerci doktor gormekte biraz zorlandi resmen karnimin icinde secdeye durmus gibiydi yaa. Ben 2.5 kilo almisim ama doktorum cok almişsin dedi. Nasil yapacagim bilmiyorum. Ilk 3 ay 7 kilo verdim 2 haftada 2.5kilo aldim olacak is degil
Bu arada oglumuzun kilosu da 215 gr bana sanki cok gibi geldi.
Catlak icin de doktorum kayisi cekirdegi yagi ile bir iki markanin kremini onerdi. Ben de kaşıntı falan yok simdilik bakalim.
Son olarak herkes gibi ben de hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pineola, verdiğin kilonun üstüne mi 2 kilo aldın yoksa eski kilona döndükten sonra mı 2 kilo aldın? Araştırdıgim kadarıyla 3 kiloya kadar alinabilirmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben de c.tesi gittim. 17+3 haftalık olarak, benim de 16 cm 190 grm dedi. normal olduğunu söyledi. cinsiyetimiz kesin olarak erkekmiş :) size tavsiyem eşinizle gidiyorsanız videoya çekin. büyünce gösterirsiniz

Bende mayısta gebeliğini öğrenenlerdenim. İnşallah Ocak ta da meleğimi kucağıma alacağım.

Verdigim 7 kilodan sonra 2.5 kiloyu geri aldim. Ama doktorum cok almissin dedi, cunku normalde de hafif kiloluyum.

kızlar ben de c.tesi gittim. 17+3 haftalık olarak, benim de 16 cm 190 grm dedi. normal olduğunu söyledi. cinsiyetimiz kesin olarak erkekmiş :) size tavsiyem eşinizle gidiyorsanız videoya çekin. büyünce gösterirsiniz
Ben her gidişimde video çekelim diyorum ama heyecandan unutuyoruz ki :) Bebeği görünce gözlerimiz fal taşı gibi açılıyor ve hiç bir şeyle ilgilenmiyoruz :) Görmenizi isterim çok komik oluyoruzdur kesin

Verdigim 7 kilodan sonra 2.5 kiloyu geri aldim. Ama doktorum cok almissin dedi, cunku normalde de hafif kiloluyum.

aslında totalde bakarsen normal. Çünkü ben de 4,5 aylık hamileyim ve hamileliğimin başından beri 2,8 kg almışım. doktorum normal dedi hatta sanki az bile buldu. Belki senin doktor o kadar kilo verdikten sonra 1 ayda birden 2,5 kilo almandan dolayı çok demiştir.

Ben her gidişimde video çekelim diyorum ama heyecandan unutuyoruz ki :) Bebeği görünce gözlerimiz fal taşı gibi açılıyor ve hiç bir şeyle ilgilenmiyoruz :) Görmenizi isterim çok komik oluyoruzdur kesin

tahmin edebiliyorum. biz de girer girmez videoya çekelim dedik. sonradan aklımıza geldi ama Allahtan yetiştik hareketlere falan. Bence biriniz bunu görev bilsin ve bu sefer kesin unutmayın. senin kontrol ne zaman? kesin erkek mi senin de?

Ben daha 15 inde gideceğim kontrole Valla bekledikçe geçiremiyorum zamanı. Bir ay oldu bebişimi görmeyeli ve inanın çok merak ediyorum iyi mi diye. Cinsiyeti de o zaman kesinleşir heralde di mi. Kocacıma tembihleyeyim de unutmasın video işini :)

16.haftanın içindeyim.yaklaşık 2.5 kilo aldım.erkek olacağını öğrendik zaten bir kızım vardı.Rabbim gönlümüze gore verdi.çok fazla tansiyonun düşüyor. Sık sık acıkıyorum.o yüzden biraz fazla kilo almaya başladım.sizler kaç kilo aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…