Evet canim herseyin başı sağlık insallah da oyle olsun evet oglum var ama bu da erkek olsun isterim çünkü oğlum adini bile koydu cok istiyor bende etkilendim galiba psikolojik olarak hayırlısı olsun herkes için bakalım aynada vucuduma bakıyorum kiz mi erkek mi yorumlari alıyorum ama karisik cevaplar malesef ama 1 aya zaten öğrenilirben tam tersi erkek senesi diye düşünüyorum. geçen sene daha doğrusu bu aya kadar çoğunluk kız, bu aydan sonra doğum yapacak herkesi erkek duyuyorum ve tabi hamile olup da benimle aynı olan birkaç kişi var onların da erkek. erkek çoğunlukta olacak galiba :) senin oğlun var bu seferki kız olsun istersin herhalde :) yine de her şeyin başı sağlık tabi.
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda 2. Düşükten sonra tekrar hamileyim son adet tarihim 20 Mayıs Allahın izniyle inş bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam çok ümitliyim
Merhaba bende 16 haftalık hamıleyım. Bu ıkıncı gebeliğim.Cınsıyetı belli değil. İlkı kız Buda erkek olsun çok ısterım.hayırlı bakalım 9 dokuz gün sonra belli olacak cınsıyetı
Selam arkadaslar sonunda aradigim topigi buldum :) şu an 15+4 günlük hamileyim hafta sonu kesin cinsiyet ogrenmeye gidicem insallah.. uzun ugraslar sonucu ilk gebeligim çok şükür :) rabbim isteyen herkese nasip etsin.. ben yaklasik üç kilo aldim acaba benmi fazla aldim yaaagobegimi ben fark etmiyorum ama herkes cikmis diyor
Bayanlar yok mu aranızda göbüşü büyüyen?Kilo alan? Ben 4. aydayım 1 kg aldım. Çok şeker bi kaşınma oluyor göbeğimde. Umarım çatlama olmaz.
Bebişinin cinsiyeti belli olan var mı?
Benim 13.haftada doktor büyük ihtimalle erkek dedi. :) şuan 17. haftaya girdim. bu c.tesi kontrolüm var. sanırım o zaman daha da net olacak :)
benim büyüdü çok aşırı olmasa da:) zayıf olduğum için çok belli oluyor sanırım :) ben de 4. aydayım 3 kilo aldım gibi. bende de çok kaşınma oluyor. bazen bebe yağı sürüyorum. Bazen de badem yağı, susam yağı, kayısı yağı , kakao yağı karışımını sürüyorum ama yine de ara kaşınıyorumarım çatlak olmaz..
Catlak onlemek icin simdiden baslamak mi gerekiyor canim? Tabsiye uzerine bi krem aldim bebe yagi falanda alip baslyayim o zamn kasinti oluyor arada ama ondandir diye dusunmedim hic erken sanki.. biraz gobegim vardi normalde ona guveniyorum sanirim :)
Cumartesi benimde kontrolüm var hadi hayirlisi bakalim banada erkege benziyor dedi ama bu kemik yapisi tahminine ne kadar guvenilir bilmiyorum da.. eger erkek olursa cok sansli olacak sülale nin soyadini yurutecek yaklasik 12 13 kız dan sonra..
12. haftadan sonra başlamak gerekiyor demişti benim doktorum. ben de o zaman başladım. biraz genlerle de alakalı. inş olmaz ama olsa da önemli değil artık. yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. senin kaç haftalık?
aslında bana pipisini de gösterdi :) daha doğrusu o söylemeden ben görmüştüm ki zaten başından beri erkek hissediyordum :) değişeceğini sanmıyorum ama değişse de farketmez. ne olursa olsun önemli olan sağlıklı olması :)
Kızlar bugün uykudayken bebeğimi hissettim gibi :) karnımın üstüne yatınca zavallım çırpındı gibi. Ama derler ya karnında kelebek uçuyormuş gibi valla da öyle :) Bebişimin cinsiyetinin %100 belli olması 15 inde olacak inşallah. Koskoca 4 ay oldu ben hala alışamadım durumuma kızlar. Hala hamile değilmişim gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?