Mayıs 2014 de hamile olduğunu öğrenip ocak annesi olacaklar buraya :))

Evet canim herseyin başı sağlık insallah da oyle olsun evet oglum var ama bu da erkek olsun isterim çünkü oğlum adini bile koydu cok istiyor bende etkilendim galiba psikolojik olarak hayırlısı olsun herkes için bakalım aynada vucuduma bakıyorum kiz mi erkek mi yorumlari alıyorum ama karisik cevaplar malesef ama 1 aya zaten öğrenilir

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda 2. Düşükten sonra tekrar hamileyim son adet tarihim 20 Mayıs Allahın izniyle inş bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam çok ümitliyim

Allah tamamina erdirsin insaallah canim aramizda 20 gun var kötü düşünme dikkat et allaha emanet zaten onun bizim değil canim

Bayanlar yok mu aranızda göbüşü büyüyen? Kilo alan? Ben 4. aydayım 1 kg aldım. Çok şeker bi kaşınma oluyor göbeğimde. Umarım çatlama olmaz.

Selam arkadaslar sonunda aradigim topigi buldum :) şu an 15+4 günlük hamileyim hafta sonu kesin cinsiyet ogrenmeye gidicem insallah.. uzun ugraslar sonucu ilk gebeligim çok şükür :) rabbim isteyen herkese nasip etsin.. ben yaklasik üç kilo aldim acaba benmi fazla aldim yaaa gobegimi ben fark etmiyorum ama herkes cikmis diyor

Ben de 15+6. İki buçuk kilo aldım sadece kendimi hafif göbekli gibi hissediyorum, hala hamileymişim gibi gelmiyor ama kadınlar hamile göbeği olduğunu anlıyor. Bana sanki çok az aldım gibi geliyo ama Dr fazla kilo almak marifet değil zaten dedi. Cinsiyet hakkında ser verdi sır vermedi valla 4.ayda ancak kesinleşir dedi 24ünde gittiğimde söyleyecek inşallah ama ben hissediyorum erkek, kız istiyodum ama yapacak bişey yok hayırlısı 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisiyla kucagimiza da aliriz insallh canm.. 3 hafta onceki kontrolde doktor kemik yapisi erkege benziyor dedi ama tm goremedi bu kez ogreniriz insallah.. erkek baskisi var üzerimde bide :) kilo almaya cok elverisliyim hic almak istemiyorum yaa

Bayanlar yok mu aranızda göbüşü büyüyen? Kilo alan? Ben 4. aydayım 1 kg aldım. Çok şeker bi kaşınma oluyor göbeğimde. Umarım çatlama olmaz.

benim büyüdü çok aşırı olmasa da:) zayıf olduğum için çok belli oluyor sanırım :) ben de 4. aydayım 3 kilo aldım gibi. bende de çok kaşınma oluyor. bazen bebe yağı sürüyorum. Bazen de badem yağı, susam yağı, kayısı yağı , kakao yağı karışımını sürüyorum ama yine de ara kaşınıyor umarım çatlak olmaz..

Benim 13.haftada doktor büyük ihtimalle erkek dedi. :) şuan 17. haftaya girdim. bu c.tesi kontrolüm var. sanırım o zaman daha da net olacak :)

Cumartesi benimde kontrolüm var hadi hayirlisi bakalim banada erkege benziyor dedi ama bu kemik yapisi tahminine ne kadar guvenilir bilmiyorum da.. eger erkek olursa cok sansli olacak sülale nin soyadini yurutecek yaklasik 12 13 kız dan sonra..

Catlak onlemek icin simdiden baslamak mi gerekiyor canim? Tabsiye uzerine bi krem aldim bebe yagi falanda alip baslyayim o zamn kasinti oluyor arada ama ondandir diye dusunmedim hic erken sanki.. biraz gobegim vardi normalde ona guveniyorum sanirim :)

12. haftadan sonra başlamak gerekiyor demişti benim doktorum. ben de o zaman başladım. biraz genlerle de alakalı. inş olmaz ama olsa da önemli değil artık. yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. senin kaç haftalık?

aslında bana pipisini de gösterdi :) daha doğrusu o söylemeden ben görmüştüm ki zaten başından beri erkek hissediyordum :) değişeceğini sanmıyorum ama değişse de farketmez. ne olursa olsun önemli olan sağlıklı olması :)

Biz bugün 15+5 teyiz canim..hayirlisiyla olsunda catlak sorun değil iki yıldır bekliyoruz bu bebegi çünkü :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah nasilda fark ettin :) iki gün kaldı çok heyecanlıyım bende görürüm insallh saglikli olsunda cinsiyet sorun degil benim için ilk ne de olsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün uykudayken bebeğimi hissettim gibi :) karnımın üstüne yatınca zavallım çırpındı gibi. Ama derler ya karnında kelebek uçuyormuş gibi valla da öyle :) Bebişimin cinsiyetinin %100 belli olması 15 inde olacak inşallah. Koskoca 4 ay oldu ben hala alışamadım durumuma kızlar. Hala hamile değilmişim gibi geliyor bana

Ahh ne güzel bebisini hissetmen darisi basimiza inşallah.. banada hala hamile degilim gibi geliyor ama gördüğüm zamn dunyalar benim oluyor birde hissedebilsem.. kismetse eger yarin birde cinsiyeti ogrensem inşallah gösterir... yüz üstü yatmak yok artık sıkıştırma melegini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…