Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA hic duymamıştım canım içerik olarak Progtestan diyorsun sandım msela duohaston falanda progesteron içeriyor öyle anladim
Evet canım adı progestan nete de yazdım çıkıyor doktor vermiş 3 ay düzenli kullanmış. Ben de öyle sandım başta canım ama adını duyunca hormonuyla aynı ada sahip olan ilaç varmış gördüm

Senden ne haber doktora gidecektin bugün canım?
Gittim canım ya doktorda e2 aşırı yüksek kist yüzünden yüksek dedi daha önceki ameliyatımdaki kist cinsini sordu biraz tehlikeli bir cinsmiş patlama ihtimaline karşı ağrı kesiciler bile yasak ne yapıcam bilmiyorum ağrıdan ölüyorım
Yeni kan tahlilleri istedi kötü huylu olabilir mi diye kafam allak bullak oldu

Kızlar ben bugün sonuçları alınca bi rahatladım. Ne zamandır duran tezime başlayacağım. Bi süre buraya çok sık giremem sanırım. Yokum diye merak etmeyin. Haftaya doktora gidince girer yine gelişmeleri yazarım aklınız kalmasın. Hepinizi çok seviyorum umarım tez vakitte hamiş kalırsınız hepiniz hepiniz gönlü çok güzel gönlü güzel çocuklar versin sizlere de çok öpüyorum tekrar

Kolay gelsin canım

Sen neşemizdin bizim ama senin için ne iyi gelecekse onu yap kuzum kolay gelsin

Kolay gelsin Çok özleyeceğim. Arada bir uğra ama biranda gitmeseydin alıştıra alıştıra deseydin iyiydi
Çook kolay gelsin canım bende öptüm kocaman yine

Kızlar hamilelik belirtisi olarak gogusler buyur mu hemen adetten önce ileri aylarda oluyir ama ilk başta belirti verir mi hemen sizce yaşatan oldu mu böyle bisey

Evet canım adı progestan nete de yazdım çıkıyor doktor vermiş 3 ay düzenli kullanmış. Ben de öyle sandım başta canım ama adını duyunca hormonuyla aynı ada sahip olan ilaç varmış gördüm
Çok sağol cnm yakın zamanda domtora gidrrsem bende talep edeyim.bakalim.ne dicek bu arada ablan sağlıcakla büyütsün yavrusunu doğumda sonra duzeldimi acaba ablan tekrar çocuk istiyormu

Bir arkadaşımın kisti patlamıştı acillik olmuştu o da ilaç filan alamamıştı. Ondan önce onun adeti olmadı değeri yükselmiş kanser belirtisi dendi sonra çok korktu ama düştü oysa değeri adet olamamyla alakalı yükseldi yaani senin değerini kist yükseltiyor patlarsa bir yerde iyi bir yerde kötü ama senden çıkmalı bir şekilde değerinin tavan yapması bundan bence. tehlikeli olan kısmı acaba bulunduğu yerle mi alakalı? Bence acillik olursun o patlayıp çıkması çok iyi sende kaldıkça sana zarar şuan.

Kızlar merhaba benim regl 2 gün geçti. Biraz geç yumurtladığımı düşünüyorum.. Ne zaman test yapmalıyım sizce??

Ben arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş de ona göre yumurtlamam lazım
Aman duzenini oturtsaydn ya. Yurmtlama gunu kullanmadm daha bakalm bu ay ne olacak

Yarın sabah yap bence , ne kaybedersin ki ?

a
Testim yok canım, almadım bilerek negatif görmekten korktuğum için erteliyorum hep. Sürekli adete 3 gün kala 2 gün kala yapıyordumm. Negatif negatif bu ay da elim gitmiyor bugun kasıklarımda ağrıyor. Nereye yorsam bilemiyorum artık

Merhba beni eklermisin diyecektim ama bat belli değil. Normalde döngüm 28 ona göre 18 mayıs bat.ama son 2 aydır erken adet oluyorum bir önceki adet döngüm 21 ondan önceki 25 ti. Bu ayda adetimin 8. Ve 9. Günlerinde uzayan akıntım oldu bunlara dayanarak bat 12 yada 13 mayısta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…