Ben suan hamile degilim nerde yaziyor negatifHerkes hamile mi ya sadece bende negatif yazıyor
Tabloda sadece bende yazıyor daBen suan hamile degilim nerde yaziyor negatif
Ben de öyle iki kere yaşadım ikisinde de hemen öğrenmiştimAynen genelde geç döllenme adetten 1 hafta sonra falan yeni yeni kanda çıkıyor genelde. Ama bende emin değilim hiç geç döllenme yaşamadım 3 hamilelik yaşadım 3 üde zamanında öğrendim
Yok baktim simdi gordum bi kac kiside yaziyor bide adet tarihi geçtiyse olabilir test yaptin mi sonucun belli mi diger yazmayanlar söylememiştir..Tabloda sadece bende yazıyor da
Birde benim adetime 9 gün var ondan yazmamistirTabloda sadece bende yazıyor da
Bana kadar olanlara baktım ben günü gelmeyene zaten yazılmaz da ne bileyim anlamadım söylemediyse sonucu tablodan çıkartılacaktı diye biliyorumBirde benim adetime 9 gün var ondan yazmamistir
Bi soralim canimBana kadar olanlara baktım ben günü gelmeyene zaten yazılmaz da ne bileyim anlamadım söylemediyse sonucu tablodan çıkartılacaktı diye biliyorum
Benim zaten sonucum negatif :) benden önceki boş kutucukları anlamadım regl geçtiği içinBi soralim canimYusra-61 canim niye negatif yaziyor arkadasta
Var tabiki ihtimalMerhaba kizlar, bir sorum olacakti. Catlatma ignesinden sonra malesef degerlendirmeyi dogru duzgun yapamadim ignenin 3cu gunu oldu sadece. Ihtimal varmidir sizce?
Nasip birazda işte hayırlısı olsunBen de öyle iki kere yaşadım ikisinde de hemen öğrenmiştim
Geçmiş olsun çok. Evet canım zaten çoğu kadın geçiriyormuş kimyasal ama adetim geldi sanıyormuş. Gerçekten de öyle bende bu ay bekledim batın geçmesiniSelam kizlar bu sabah malesef kanamayla uyandim suan kahve rengine dondu ama sanirim kimyasal gebelikmis sonuclar cikana kadar doktor ameliyata girmisti ama besbelli dusmus degerler saglik olsun vardir Rabbimin bir bildigi bat 7 mayisti normalde. burdan cikardigim sonuc gebeligi erken ogrenmek akilli isi degilmis bir daha gunum gecmeden kesinlikle test yapmam sanirim
Bu ay asla umudum yoktu, gecen ay da boyle oldu test yaptim silik cikti ertesi gun cikmadi ve adet oldum. Bugune kadar asla burda hic bir hamilelikle ilgili biseye bakmadim umutlanmiyim bosuna diye.Var tabiki ihtimal
Kizlar bu soruma cevap verebilen yok mu ?kızlar merhaba size bir sorum olacak özellikle ovulasyon kullanıp yumurtlama dönemini bilenler için soruyorum hamilelere yada bilen varsa...
Yumurtlamadan sonra döllenme sürecinde akıntı oluyor mu? yada hamile kalanlar akıntılarınız oldu mu olduysa ne zaman başladı akıntınız?
Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu hala akıntı yok kuru dönemde gibiyim sizde durumlar nasıldı merak ettim... cevaplarınızı bekliyorum
İçebilirsin canım onun Bi zararı olmaz. Gece tuvalete git son kez. Sonra ilacı bir bardak suya karıştır iç. Sabaha kadar da idrarara çıkmamaya çalış. Hamileyken bende çok kullandımKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
Teşekkür ederim canımİçebilirsin canım onun Bi zararı olmaz. Gece tuvalete git son kez. Sonra ilacı bir bardak suya karıştır iç. Sabaha kadar da idrarara çıkmamaya çalış. Hamileyken bende çok kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?