Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba size bir sorum olacak özellikle ovulasyon kullanıp yumurtlama dönemini bilenler için soruyorum hamilelere yada bilen varsa...

Yumurtlamadan sonra döllenme sürecinde akıntı oluyor mu? yada hamile kalanlar akıntılarınız oldu mu olduysa ne zaman başladı akıntınız?

Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu hala akıntı yok kuru dönemde gibiyim sizde durumlar nasıldı merak ettim... cevaplarınızı bekliyorum

Aynen genelde geç döllenme adetten 1 hafta sonra falan yeni yeni kanda çıkıyor genelde. Ama bende emin değilim hiç geç döllenme yaşamadım 3 hamilelik yaşadım 3 üde zamanında öğrendim
Ben de öyle iki kere yaşadım ikisinde de hemen öğrenmiştim

Merhaba kizlar, bir sorum olacakti. Catlatma ignesinden sonra malesef degerlendirmeyi dogru duzgun yapamadim ignenin 3cu gunu oldu sadece. Ihtimal varmidir sizce?

Selam kizlar bu sabah malesef kanamayla uyandim suan kahve rengine dondu ama sanirim kimyasal gebelikmis sonuclar cikana kadar doktor ameliyata girmisti ama besbelli dusmus degerler saglik olsun vardir Rabbimin bir bildigi bat 7 mayisti normalde. burdan cikardigim sonuc gebeligi erken ogrenmek akilli isi degilmis bir daha gunum gecmeden kesinlikle test yapmam sanirim

Geçmiş olsun çok. Evet canım zaten çoğu kadın geçiriyormuş kimyasal ama adetim geldi sanıyormuş. Gerçekten de öyle bende bu ay bekledim batın geçmesini

Kızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittim idrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim

Var tabiki ihtimal
Bu ay asla umudum yoktu, gecen ay da boyle oldu test yaptim silik cikti ertesi gun cikmadi ve adet oldum. Bugune kadar asla burda hic bir hamilelikle ilgili biseye bakmadim umutlanmiyim bosuna diye.

Kizlar bu soruma cevap verebilen yok mu ?

İçebilirsin canım onun Bi zararı olmaz. Gece tuvalete git son kez. Sonra ilacı bir bardak suya karıştır iç. Sabaha kadar da idrarara çıkmamaya çalış. Hamileyken bende çok kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…