Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün test yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım . Yarın sabah kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Benimde 2 gün geçti. 3. Günüm bugun hala olmadım. Testte yapmadım. Geç yumurtlama mı oldu acaba diyorum. O yüzden mi gecikiyor adetim diye düşünüyorum ama bende bugun yapıcam bakalım.. Senin ki kaç gün geçti

Benimde aynı 4unde olmam gerekiyordu . Bazı uygulamalara gore 4 gün geçti 5inci gün

Geç döllenme miydi bilmiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimi adetten on gün önce kan testinde öğrenmek istemiştim ilaç kullanmam gerekecekti beta 0.01 çıktı 8 gün sonra beta 200 çıktı
Yok canım o zaman o geç döllenme olmaz çünkü adete 2 gün kala 200 çıkması gayet normal.

Benimde aynı 4unde olmam gerekiyordu . Bazı uygulamalara gore 4 gün geçti 5inci gün
Benimde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım dı demek ki aynıyız. Peki kasık ağrım varmı bende var ama adet olmuyorum. Normalde adetten önce böyle de ağrımaz benimki olduktan sonra ağrımaya başlar. Ama yine de beklıyorum bakalım ne olacak

Kasık ağrısı arada oluyor . Akıntım var birde halsizlik ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu ayda mi olmadı ki

Kasık ağrısı arada oluyor . Akıntım var birde halsizlik ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu ayda mi olmadı ki
Benimde akıntım var çok fazla bide işte kasık ağrısı. Olabilir canım bunlar belirti sonuçta inşallah ikimiz de mutlu haber alırız

Doğrudur Adetten 2 gün sonra 200 çıktı ama on gün önce kanda bile yoktu
Aynen genelde geç döllenme adetten 1 hafta sonra falan yeni yeni kanda çıkıyor genelde. Ama bende emin değilim hiç geç döllenme yaşamadım 3 hamilelik yaşadım 3 üde zamanında öğrendim

Canım gittim kan verdim 13 e düşmüş kimyasal dedi işte 2 ay üst üste gebe kalman hata dedi vücudunu dinlendirmen lazım dedi hicbirsey de vermedi kanaman olur dedi bu kadar
Hata mı? Neyin hatası o da ya sen benim dediğim gibi yap ister dinlen dşnlenme ama sigara gibi şeyleri yok et bunla bir daha karşı karşıya kalmamak adına bile bile yapma canım. İnşallah hayırlı şekilde adet olursun kötüsü değil ya birde o yönden bakalım.
Folik asit kullandım sadece
Gelmedi mi hala. Valla beni de bu ay maff etti olmamak kaç kere gebe miyim diye kan verdim yaa insanı sinir eden durum hep negatifti
Bence yap çıkar ama uzun tut o vakite kadar 2 veya 3 yeter varsa silik de olsa çıkar canım haydi güzel haberler ver bana
Canım hastalanmadımmm bekliyorum hala hiç bi belirtimde yok hasta olcak gibide değilim rahim filmi yüzünden mi böyle oldum acaba
Belki de benim 3 günüm geçmişti film sonrası bilmiyorm tesadüf müydü? Test yaptın mı peki?

En son 2 buçukta çıktım wc ye canım daha da çıkmam teste kadar inşallah beklerim.

Selam kızlar..
Dünki testim pike yakın çıkmıştı
Bugün pik beklerken silikleşmeye başlamış..
Dün mü pikti acaba
Ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…