- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Tabi ki zamanını bekliyordur inşallah tez zamanda dileğine kavuşursunGecen aydan biliyorum kendimi neyse her şeyde var bir hayır nasip
Benimde 2 gün geçti. 3. Günüm bugun hala olmadım. Testte yapmadım. Geç yumurtlama mı oldu acaba diyorum. O yüzden mi gecikiyor adetim diye düşünüyorum ama bende bugun yapıcam bakalım.. Senin ki kaç gün geçtiBen dün test yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım . Yarın sabah kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Benimde aynı 4unde olmam gerekiyordu . Bazı uygulamalara gore 4 gün geçti 5inci günBenimde 2 gün geçti. 3. Günüm bugun hala olmadım. Testte yapmadım. Geç yumurtlama mı oldu acaba diyorum. O yüzden mi gecikiyor adetim diye düşünüyorum ama bende bugun yapıcam bakalım.. Senin ki kaç gün geçti
Bende aynen yumdan 2 gün önce oldu çok şiddetli ağrım oldu hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeli haber alırsın canımYumurtlama gününden iki gün önceydi en son çok umudum yok aslında ama ilk defa böyle ağrı yaşadım
Geç döllenme miydi bilmiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimi adetten on gün önce kan testinde öğrenmek istemiştim ilaç kullanmam gerekecekti beta 0.01 çıktı 8 gün sonra beta 200 çıktıBende aynı şeyi merak ediyorum şuan
Yok canım o zaman o geç döllenme olmaz çünkü adete 2 gün kala 200 çıkması gayet normal.Geç döllenme miydi bilmiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimi adetten on gün önce kan testinde öğrenmek istemiştim ilaç kullanmam gerekecekti beta 0.01 çıktı 8 gün sonra beta 200 çıktı
Benimde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım dı demek ki aynıyız. Peki kasık ağrım varmı bende var ama adet olmuyorum. Normalde adetten önce böyle de ağrımaz benimki olduktan sonra ağrımaya başlar. Ama yine de beklıyorum bakalım ne olacakBenimde aynı 4unde olmam gerekiyordu . Bazı uygulamalara gore 4 gün geçti 5inci gün
Kasık ağrısı arada oluyor . Akıntım var birde halsizlik ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu ayda mi olmadı kiBenimde ayın 3 veya 4 ünde olmam lazım dı demek ki aynıyız. Peki kasık ağrım varmı bende var ama adet olmuyorum. Normalde adetten önce böyle de ağrımaz benimki olduktan sonra ağrımaya başlar. Ama yine de beklıyorum bakalım ne olacak
Doğrudur Adetten 2 gün sonra 200 çıktı ama on gün önce kanda bile yoktuYok canım o zaman o geç döllenme olmaz çünkü adete 2 gün kala 200 çıkması gayet normal.
Benimde akıntım var çok fazla bide işte kasık ağrısı. Olabilir canım bunlar belirti sonuçta inşallah ikimiz de mutlu haber alırızKasık ağrısı arada oluyor . Akıntım var birde halsizlik ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu ayda mi olmadı ki
Aynen genelde geç döllenme adetten 1 hafta sonra falan yeni yeni kanda çıkıyor genelde. Ama bende emin değilim hiç geç döllenme yaşamadım 3 hamilelik yaşadım 3 üde zamanında öğrendimDoğrudur Adetten 2 gün sonra 200 çıktı ama on gün önce kanda bile yoktu
Hata mı? Neyin hatası o da ya sen benim dediğim gibi yap ister dinlen dşnlenme ama sigara gibi şeyleri yok et bunla bir daha karşı karşıya kalmamak adına bile bile yapma canım.Canım gittim kan verdim 13 e düşmüş kimyasal dedi işte 2 ay üst üste gebe kalman hata dedi vücudunu dinlendirmen lazım dedi hicbirsey de vermedi kanaman olur dedi bu kadar
Gelmedi mi hala. Valla beni de bu ay maff etti olmamak kaç kere gebe miyim diye kan verdim yaaFolik asit kullandım sadece
Bence yap çıkar ama uzun tut o vakite kadar 2 veya 3 yeter varsa silik de olsa çıkar canımKızlar bugun de regl olmadım. Eşim gelirken test alacak sizce akşam mı yapıyım yoksa yarın sabah mı daha iyi olur. Zaten oruçluyum su içmiyorum ya akşam iftardan önce yapsam aynı sonuç olur mu?? Bide kasıklarımda ağrıyor bunun hem hamilelik hem de regl belirtisi olduğunu da biliyorum ama bakalım ne olacak
Belki de benim 3 günüm geçmişti film sonrasıCanım hastalanmadımmm bekliyorum hala hiç bi belirtimde yok hasta olcak gibide değilimrahim filmi yüzünden mi böyle oldum acaba
İnşallahBenimde akıntım var çok fazla bide işte kasık ağrısı. Olabilir canım bunlar belirti sonuçta inşallah ikimiz de mutlu haber alırız
En son 2 buçukta çıktım wc ye canım daha da çıkmam teste kadar inşallah beklerim.Hata mı? Neyin hatası o da ya sen benim dediğim gibi yap ister dinlen dşnlenme ama sigara gibi şeyleri yok et bunla bir daha karşı karşıya kalmamak adına bile bile yapma canım.İnşallah hayırlı şekilde adet olursun kötüsü değil ya birde o yönden bakalım.
Gelmedi mi hala. Valla beni de bu ay maff etti olmamak kaç kere gebe miyim diye kan verdim yaainsanı sinir eden durum hep negatifti
Bence yap çıkar ama uzun tut o vakite kadar 2 veya 3 yeter varsa silik de olsa çıkar canımhaydi güzel haberler ver bana
Belki de benim 3 günüm geçmişti film sonrasıbilmiyorm tesadüf müydü? Test yaptın mı peki?
Evet evet bu ve ücretsizBu uygulama mi canim? Ucretsiz mi?
Canım sendeni rahim filmi çekildin ? Ben geçen ay çekildim normalde adetimin gelmesi gerekiyor ama gelmedi testte negatifCanım hastalanmadımmm bekliyorum hala hiç bi belirtimde yok hasta olcak gibide değilimrahim filmi yüzünden mi böyle oldum acaba
Amin inşallah kuzum cümlemizin inşallahTabi ki zamanını bekliyordur inşallah tez zamanda dileğine kavuşursun
Yurmtlama var sende ama pik olmamış canımSelam kızlar..
Dünki testim pike yakın çıkmıştı
Bugün pik beklerken silikleşmeye başlamış..
Dün mü pikti acaba
Ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2843074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?