Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar..
Dünki testim pike yakın çıkmıştı
Bugün pik beklerken silikleşmeye başlamış..
Dün mü pikti acaba
Ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2843074
5i pik gibi duruyor aslında canım.
Merhaba kizlar, bir sorum olacakti. Catlatma ignesinden sonra malesef degerlendirmeyi dogru duzgun yapamadim ignenin 3cu gunu oldu sadece. Ihtimal varmidir sizce?
3 gün biraz geç olmuş canım.
Canım benim üzülme inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Ben de her ay erken yapmayacağım diyorum ama merakıma yenik düşüyorum
Canım etkili bir ilaç bir şey olmaz akşam yatmadan önce iç ve bol bol su iç en önemlisi. Oruç tutma enfeksiyon varsa

Teşekkür ederim canım yok tutmuyorum zaten dikkat edicem bundan sonra demekki yeterince içmiyorum

Ayyt şimdi gördüm bunu, yaz kuzum yaz tezini kafan dağılır hem de böyle boş vakitleri zor buluruz bir daha, önümüzdeki ay hamişiz ya allahın izniyle bulantı falan olur şimdi işleri halletmek lazım

Benim zaten sonucum negatif :) benden önceki boş kutucukları anlamadım regl geçtiği için
Canım şöyle diyeyim ben negatif olanları çıkartmıyorum adeti gelenlere negatif yazıyorum. Ama şu var bir kaç kişiyi silmiştim bu fikir gelmeden sonradan dedim negatif yazayım kaç kişi kaldı kaç kişi olmadı gibisinden birde daha sonra tabloya devam etme durumu oluyor bende yeni bilgi almaktansa aşağıya yazıyorum bazı arkadaşlar öyle devam edecek öyle konultık. İstersen seni tekrar ekleyebilirim aşağıya. O diğer kimisi test yaptı hamile ama hala dönmeyenler var. kimisi etiket yaptığım halde cvp vermedi 10 gün dolunca gelmezse cvp silecem vermeyenleri bilgi. Ondan negatif yazmadım bilgi almadan. exclusive .. Durum bu canım...

Kızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
Ne kadar süredir istiyordunuz canim söyle düşün bu şekilde de her ay olmadı oldu diye psikolojik olarak zorlanıyorsun ama hayırlısı bu ay olur inşallah gerek kalmaz

Bilmem var olduğunu sanmıyorum yinede gidip baktır ona göre hareket edersin canım.

Anladım canım ne biliyim selizaya dediğini
Senin bat belli olunca yaz ekleyeyim alta
Kimyasal gebelik sperm kalitesi ya da yumurtada bir sorun olursa olurmuş ya ondan dedim, acaba eşimde mi sorun var haberimiz yok diye..ekimde covid geçirdik, onun bir tık daha ateşli geçmişti hastalığı belki etkilenmiştir ya da acele ediyorum bilmiyorum, belki de gereksiz evham yapıyorum...Yeni Bat için 3 haziran yazabilirsin , tahminim o yönde..

Deneme yapmadan önce cinsel perhiz sperm kalitesi yükseltir en az 5 gün tavsiye ederim. Duaların için teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah
Tesekkur ederm cnm. Reglden sonra mi kullanacam reglken mi

Kızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
Canım herhangi bir ilaç takviye kullanıyomusun bir sağlık sorunun var mı ben bu ay prowomen kullandım onunla hamile kaldım dene istersen çok faydasını gören var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…