- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Hevesimde kalmadı canım artık herhalde benim test bozuktuCanım senin pozitif testin bnce başka bi marka testle tekrar dene
Olsun kuzum hayırlı sonuçlar al daSorma canım ya 1 saat bekledim bide orda
Umudum kalmadı canım ya uykudan gözümü açamıyorum ne iş anlamadım benOlsun kuzum hayırlı sonuçlar al da
Bir çok olumlu yorum duydum acaba alsam mı diye düşünüyorumBn kullandım canım miyom vardı yok oldu ve yumurtlama da akıntıyı görmezdim onu da görüyorum kullandığımdan beri ama bebek olmadı henüz 3 aydır kullanıyorum
Hep ters hep tersss yaa
Yaş 32Yaş kaçtı?
Birde naturellen macun var ondanda çok memnunlar bende clife beya onu alsammı diye düşünüyorum ama 3 ay kullanmak lazım diyolarBir çok olumlu yorum duydum acaba alsam mı diye düşünüyorum
5i pik gibi duruyor aslında canım.Selam kızlar..
Dünki testim pike yakın çıkmıştı
Bugün pik beklerken silikleşmeye başlamış..
Dün mü pikti acaba
Ne dersiniz??
Eki Görüntüle 2843074
3 gün biraz geç olmuş canım.Merhaba kizlar, bir sorum olacakti. Catlatma ignesinden sonra malesef degerlendirmeyi dogru duzgun yapamadim ignenin 3cu gunu oldu sadece. Ihtimal varmidir sizce?
Canım benim üzülme inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Ben de her ay erken yapmayacağım diyorum ama merakıma yenik düşüyorumSelam kizlar bu sabah malesef kanamayla uyandim suan kahve rengine dondu ama sanirim kimyasal gebelikmis sonuclar cikana kadar doktor ameliyata girmisti ama besbelli dusmus degerler saglik olsun vardir Rabbimin bir bildigi bat 7 mayisti normalde. burdan cikardigim sonuc gebeligi erken ogrenmek akilli isi degilmis bir daha gunum gecmeden kesinlikle test yapmam sanirim
Canım etkili bir ilaç bir şey olmaz akşam yatmadan önce iç ve bol bol su iç en önemlisi. Oruç tutma enfeksiyon varsaKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
Teşekkür ederim canım yok tutmuyorum zaten dikkat edicem bundan sonra demekki yeterince içmiyorum5i pik gibi duruyor aslında canım.
3 gün biraz geç olmuş canım.
Canım benim üzülme inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Ben de her ay erken yapmayacağım diyorum ama merakıma yenik düşüyorum
Canım etkili bir ilaç bir şey olmaz akşam yatmadan önce iç ve bol bol su iç en önemlisi. Oruç tutma enfeksiyon varsa
Ayyt şimdi gördüm bunu, yaz kuzum yaz tezini kafan dağılır hem de böyle boş vakitleri zor buluruz bir daha, önümüzdeki ay hamişiz ya allahın izniyle bulantı falan olur şimdi işleri halletmek lazımKızlar ben bugün sonuçları alınca bi rahatladım. Ne zamandır duran tezime başlayacağım. Bi süre buraya çok sık giremem sanırım. Yokum diye merak etmeyin. Haftaya doktora gidince girer yine gelişmeleri yazarım aklınız kalmasın. Hepinizi çok seviyorum umarım tez vakitte hamiş kalırsınız hepinizhepiniz gönlü çok güzel gönlü güzel çocuklar versin sizlere de çok öpüyorum tekrar
Regl olmazsan bir de kan testi yaptırırsın hayırlısı olsunHevesimde kalmadı canım artık herhalde benim test bozuktukırmızıları bekliyorum artık sanki
Canım şöyle diyeyim ben negatif olanları çıkartmıyorum adeti gelenlere negatif yazıyorum. Ama şu var bir kaç kişiyi silmiştim bu fikir gelmedenBenim zaten sonucum negatif :) benden önceki boş kutucukları anlamadım regl geçtiği için
Ne kadar süredir istiyordunuz canim söyle düşün bu şekilde de her ay olmadı oldu diye psikolojik olarak zorlanıyorsun ama hayırlısı bu ay olur inşallah gerek kalmazKızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
1 sene olcak canım bu ayda olmazsa inşallah olurNe kadar süredir istiyordunuz canim söyle düşün bu şekilde de her ay olmadı oldu diye psikolojik olarak zorlanıyorsun ama hayırlısı bu ay olur inşallah gerek kalmaz
Kimyasal gebelik sperm kalitesi ya da yumurtada bir sorun olursa olurmuş ya ondan dedim, acaba eşimde mi sorun var haberimiz yok diye..ekimde covid geçirdik, onun bir tık daha ateşli geçmişti hastalığı belki etkilenmiştir ya da acele ediyorum bilmiyorum, belki de gereksiz evham yapıyorum...Yeni Bat için 3 haziran yazabilirsin , tahminim o yönde..Bilmem var olduğunu sanmıyorum yinede gidip baktır ona göre hareket edersin canım.
Anladım canım ne biliyim selizaya dediğini
Senin bat belli olunca yaz ekleyeyim alta
Bişey kaybetmezsin ama tadı kötü haberin olsunBir çok olumlu yorum duydum acaba alsam mı diye düşünüyorum
Tesekkur ederm cnm. Reglden sonra mi kullanacam reglken miDeneme yapmadan önce cinsel perhiz sperm kalitesi yükseltir en az 5 gün tavsiye ederim. Duaların için teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah
Canım herhangi bir ilaç takviye kullanıyomusun bir sağlık sorunun var mı ben bu ay prowomen kullandım onunla hamile kaldım dene istersen çok faydasını gören varKızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?