Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben yumurtlamadan sonra 14.Gün adet oluyosun diye biliyorum yumurtlama gününe 14 gün kat adet çıkıyor ortaya
Benim yumurtlamam cok erken oldu adetin 10. Günü bile olmadı mesela ona rağmen 14 sayinca yumurtlamadab sonra çok kısalıyor dongum o yüzden benimki tutmuyor 14 gunu

Geç döllenme olsa ne kadar gecikmeden sonra çıkar acaba

Folik asit kullandım sadece

Kızlar bugun de regl olmadım. Eşim gelirken test alacak sizce akşam mı yapıyım yoksa yarın sabah mı daha iyi olur. Zaten oruçluyum su içmiyorum ya akşam iftardan önce yapsam aynı sonuç olur mu?? Bide kasıklarımda ağrıyor bunun hem hamilelik hem de regl belirtisi olduğunu da biliyorum ama bakalım ne olacak

Benimde evde 3 tane test var üzerine battan önce yapma diye kocaman yazı yazdım
Ay ben yapamadım ki birde diğeri bozuk çıktı normalde 2 tane almistim değişik bir marka vermiş ezcaneci artık bat 2 gün geçince yapacam artık yok suan kendimi kapattım

Bnce su içmediğin için yapablrsn inşallah mutlu haberi verirsin

Canım gittim kan verdim 13 e düşmüş kimyasal dedi işte 2 ay üst üste gebe kalman hata dedi vücudunu dinlendirmen lazım dedi hicbirsey de vermedi kanaman olur dedi bu kadar
Gecmis olsun kuzum üzme kendini dinlen önümüzdeki at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…