teşekkür ederim canımCanım 5 gün varmış daha. Sen bat gününde yap bi ya da battan bir gün önce bebeğin yerleşmesi 10 günü buluyor daha sonra kana ardından idrara düşüyor.
Benim yumurtlamam cok erken oldu adetin 10. Günü bile olmadı mesela ona rağmen 14 sayinca yumurtlamadab sonra çok kısalıyor dongum o yüzden benimki tutmuyor 14 gunuCanım ben yumurtlamadan sonra 14.Gün adet oluyosun diye biliyorum yumurtlama gününe 14 gün kat adet çıkıyor ortaya
Son 5 gün kaldı bakalım bekleyip görcez çokta umudum yok aslında bakalım hayırlısıŞiddetli bel ve kasık ağrısı bende yaşadım. Birde beyaz akıntım benimde oldu canım
Yaaa ben gebelik testini aldığım zaman dayanamıyorum yapıyorum normalde bat tarihi geçince yapacaktim hayırlısı bakalım her şeyinHayırlı zamanda nasip olur inşallah canım birde erken yapmamak lazım yine de
Benimde evde 3 tane test var üzerine battan önce yapma diye kocaman yazı yazdımYaaa ben gebelik testini aldığım zaman dayanamıyorum yapıyorum normalde bat tarihi geçince yapacaktim hayırlısı bakalım her şeyin
Folik asit kullandım sadeceBiraz bekle belki gelir? Şey dicem birşey yedin içtin mi bu ay belki onlar geçikme yapmıştır? Yani çok şey bazende stres vesaire olblr.
Sende uzun süre kavuşamadın demek ki bebişine inşallah bizimle nasip olur dilerim
Sorma daha var sadce balkon camlarını sildim çok büyük bir balkonu camı geride evde varyarın onları sileceğim nasip olursa eğer ya.
Ay ben yapamadım ki birde diğeri bozuk çıktı normalde 2 tane almistim değişik bir marka vermiş ezcaneci artık bat 2 gün geçince yapacam artık yok suan kendimi kapattımBenimde evde 3 tane test var üzerine battan önce yapma diye kocaman yazı yazdım
Bnce su içmediğin için yapablrsn inşallah mutlu haberi verirsinKızlar bugun de regl olmadım. Eşim gelirken test alacak sizce akşam mı yapıyım yoksa yarın sabah mı daha iyi olur. Zaten oruçluyum su içmiyorum ya akşam iftardan önce yapsam aynı sonuç olur mu?? Bide kasıklarımda ağrıyor bunun hem hamilelik hem de regl belirtisi olduğunu da biliyorum ama bakalım ne olacak
Gecmis olsun kuzum üzme kendini dinlen önümüzdeki at bakalımCanım gittim kan verdim 13 e düşmüş kimyasal dedi işte 2 ay üst üste gebe kalman hata dedi vücudunu dinlendirmen lazım dedi hicbirsey de vermedi kanaman olur dedi bu kadar
Bat geçmeden yapınca çok üzücü oluyo canım Bnde heray aynı hatayı yaptım aylarca hemdeAy ben yapamadım ki birde diğeri bozuk çıktı normalde 2 tane almistim değişik bir marka vermiş ezcaneci artık bat 2 gün geçince yapacam artık yok suan kendimi kapattım
Bende aynı şeyi merak ediyorum şuanGeç döllenme olsa ne kadar gecikmeden sonra çıkar acaba
Gecen aydan biliyorum kendimi neyse her şeyde var bir hayır nasipBat geçmeden yapınca çok üzücü oluyo canım Bnde heray aynı hatayı yaptım aylarca hemde
Ben dün test yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım . Yarın sabah kan vermeye gitmeyi düşünüyorumBende aynı şeyi merak ediyorum şuan
İnşallah canım çok sağolBnce su içmediğin için yapablrsn inşallah mutlu haberi verirsin
Canım bacaklarım içinden sanki damarlarım çekiliyor gibi sızlatır şekilde ağrım olmuştu yine devam ediyorCanım bacak çekilmesi nasıl biraz daha açar mısın
Canım hastalanmadımmm bekliyorum hala hiç bi belirtimde yok hasta olcak gibide değilim@dilarayetik
@yldz1725
@hayirlisiiiii
@Mylv48
Kardelen060492
Bat gününüz bugün arkadaşlar acaba var mı bize güzel haberleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?