- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Canım Bnde buraya bakmamak İçin kendimi zorladım çok kez ama buradan başka kimseye derdimi anlatamyrm rabbim dermansız dert vermesin Bnde bu ay çatlatma iğnesi oldum bi belirti yok ama beklyrm hayırlısıyla hepimize nasip olur inşallahBu ay asla umudum yoktu, gecen ay da boyle oldu test yaptim silik cikti ertesi gun cikmadi ve adet oldum. Bugune kadar asla burda hic bir hamilelikle ilgili biseye bakmadim umutlanmiyim bosuna diye.
Ben hamileyken cok kullandım cok şükür bisey olmadi tadi edilmezse daha kotu sonuclar aliriz demişti doktorumKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
Evet enfeksiyon bebeğe. İlaçtan daha zararlıBen hamileyken cok kullandım cok şükür bisey olmadi tadi edilmezse daha kotu sonuclar aliriz demişti doktorumdoktoruna güven
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinBen hamileyken cok kullandım cok şükür bisey olmadi tadi edilmezse daha kotu sonuclar aliriz demişti doktorumdoktoruna güven
Tesekkur ederim en dogrusunu yapmissiniz ben cok sabirsizlik yaptim dogru degilmis belki hic farketmicektim boylede uzulmucektim saglik olsunGeçmiş olsun çok. Evet canım zaten çoğu kadın geçiriyormuş kimyasal ama adetim geldi sanıyormuş. Gerçekten de öyle bende bu ay bekledim batın geçmesini
Kesinlikle oyle doktora guvenmek lazim sonucta okumuş doktor olmus bir suru hasta görmüş tedavi etmişEvet enfeksiyon bebeğe. İlaçtan daha zararlı
Evet sağlık olsun üzülme herşey de var bir hayırTesekkur ederim en dogrusunu yapmissiniz ben cok sabirsizlik yaptim dogru degilmis belki hic farketmicektim boylede uzulmucektim saglik olsun
Gebelikten olabileceğini zannetmiyorum ben her ay 2 kere kullanıyordum sebebini bilmiyordum bana doktorum iliskiden olabilir demisti cinsel birliktelik devam ediyorsa spermde enfeksiyon yapabiliyormusTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinlökostit değerim çok yüksek çıkmış enfeksiyondan mı gebelikten mi acaba
Enfeksiyon canım bol bol su içmen lazımTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinlökostit değerim çok yüksek çıkmış enfeksiyondan mı gebelikten mi acaba
Anladım canım beni rahatlattınız teşekkür ederimGebelikten olabileceğini zannetmiyorum ben her ay 2 kere kullanıyordum sebebini bilmiyordum bana doktorum iliskiden olabilir demisti cinsel birliktelik devam ediyorsa spermde enfeksiyon yapabiliyormus
Amin işte o kadar korkuyorum ki bugün adet olmam gerekirdi olmadığım halde yapamıyorumNasip birazda işte hayırlısı olsun
Canım benimde 3 oldu yumurtlayali akıntı falan yok çatlamadı mı diyorum acaba hatta geçen ay bayaa sumukumsu akıntı geldi bolca bu ay yok. Acaba üst üste değerlendirdiğimiz için mı akıntı olmuyokızlar merhaba size bir sorum olacak özellikle ovulasyon kullanıp yumurtlama dönemini bilenler için soruyorum hamilelere yada bilen varsa...
Yumurtlamadan sonra döllenme sürecinde akıntı oluyor mu? yada hamile kalanlar akıntılarınız oldu mu olduysa ne zaman başladı akıntınız?
Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu hala akıntı yok kuru dönemde gibiyim sizde durumlar nasıldı merak ettim... cevaplarınızı bekliyorum
İçiyorum ya oruçta tutmuyorum aslında neyse daha çok dikkat ediyim teşekkür ederim canımEnfeksiyon canım bol bol su içmen lazım
Canım senin pozitif testin bnce başka bi marka testle tekrar deneKızlar ben beklemişlerdeyim artık adet olmazsam yine doktora gideceğiim bi hafta sonra niye böyle olduki yaaa
Ne kadar zor yurtdışında kan bile almıyolar canım ya sabır artık bekleyip görcez kuzumKızlar ben beklemişlerdeyim artık adet olmazsam yine doktora gideceğiim bi hafta sonra niye böyle olduki yaaa
Bn kullandım canım miyom vardı yok oldu ve yumurtlama da akıntıyı görmezdim onu da görüyorum kullandığımdan beri ama bebek olmadı henüz 3 aydır kullanıyorumKizlar bu grupta C-LİFE DİYE BİR MACUNU kullanan arkadaşlar vardi kimdi onlar? Fayda gördüler mi ? Yazabilirler mi?
Hayılırısı evet. Bende öyleyim söylemek kolay da insan dayanamıyor gerçekten haklısınYaaa ben gebelik testini aldığım zaman dayanamıyorum yapıyorum normalde bat tarihi geçince yapacaktim hayırlısı bakalım her şeyin
Sorma canım ya 1 saat bekledim bide ordaNe kadar zor yurtdışında kan bile almıyolar canım ya sabır artık bekleyip görcez kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?