Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kendimi öyle tahmin ediyorum
Canım kimyasal özelikle sigaradan alkolden oluyor var mı bunlar eşinde. Covid için belki doğru düşünüyorsun ama evham yapma birşey olmaz onlara kolay kolay yaa olmasında

Bence çatlayabilmiş hatta yarın daha da azalır yok olur hakkında hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim
Yaa çok teşekkür ederim canım. Amin amin insallah. Sana da bu grup ugur getirsin insallah en kisa zamanda hamislik haberini alalım Bu grupta isteyen herkes için tum kalbimle diliyorum

Geçmiş olsun canım o ağrı çok iğrenç bol bol su iç abartısız 2.5 lt Kesin olsun. İlacını iç çünkü bazen suylada gitmiyor o pislik ben çok çektim ondan. İlacını içmen artı kazandırır yoksam daha da artar bir zararı olmaz doktorlara güvenelim birazcık

O kadar da erken öğrenmiştin canım. Ama nasip değilmiş inşallah tekrar kalırsın hep birlikte evet son kullandığın cümleyi herkes okusa keşke birşeyi erken bilmek insanı cidden yıpratıyor bende günüm geçmeden test yapmaya tövbe edenlerdenim..

Teşekkür ederim canım dikkat edicem bundan sonra

Ben ovulasyon yapardım ama akıntım genelde 1 kaç gün önceden başlardı zaten her kadında öyle olurmuş canım. Ovulasyon günü geçene kadar devam ediyor sonra geçiyor ama bende de her ay olmayabiliyor benim bildiğim olması şart değil her ay başka şekilde bilen varsa bilmek isterim bunun olması şart mı döllenme de çok opak şekilde oluyor. Amma bunu en çok senin gibi hamiş kalmış ovulasyon kullanmış kişilerden öğrenmeyi özellikle bende isterim

Benim 30 mayıs aşağıya ekleyebilir misin

Yumurtlama günlerinde uzayan akıntım oldu, onun dışında herhangi bir akıntı yaşamadım, gebelik belirtisi akıntı derler ama bende olmadı hiç

Kızlar şunu farkettim grubun geneli daha ilk anne olucaklar var. Daha önceden anne olanlar 2 3 ay sonra tekrar gebe kalabiliyo gibi yani çok uzun sürmüyor gebe kalmaları. Biz acaba ilk olduğu için mı böyle bekliyoruz ilk çocuk daha mı zor oluyo sanki belkide vücut daha önce gebeliği yaşamamış için olabilir mi

Ben de oyle düşünüyorum

Böyle çıktı kızlar hayalet çıkıyor ama sanırım yok

Eklentiler

• Screenshot_20210506_182500_com.android.gallery3d.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20210506_183316.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20210506_182500_com.android.gallery3d.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…