Aşk olsun tek sen misin liste de ammaaHerkes hamile mi ya sadece bende negatif yazıyor
Bende kendimi öyle tahmin ediyorumKimyasal gebelik sperm kalitesi ya da yumurtada bir sorun olursa olurmuş ya ondan dedim, acaba eşimde mi sorun var haberimiz yok diye..ekimde covid geçirdik, onun bir tık daha ateşli geçmişti hastalığı belki etkilenmiştir ya da acele ediyorum bilmiyorum, belki de gereksiz evham yapıyorum...Yeni Bat için 3 haziran yazabilirsin , tahminim o yönde..
Bence çatlayabilmiş hatta yarın daha da azalır yok olurKızlar sizce yumurta catlayabilmis mi? (Pcos var)
YaaBence çatlayabilmiş hatta yarın daha da azalır yok olurhakkında hayırlısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim
Canım valla neler kullandım bi Allah bi ben bilirim ama olmadı maalesefCanım herhangi bir ilaç takviye kullanıyomusun bir sağlık sorunun var mı ben bu ay prowomen kullandım onunla hamile kaldım dene istersen çok faydasını gören var
Geçmiş olsun canım o ağrı çok iğrenç bol bol su iç abartısız 2.5 lt Kesin olsun. İlacını iç çünkü bazen suylada gitmiyor o pislik ben çok çektim ondan. İlacını içmen artı kazandırır yoksam daha da artarKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
O kadar da erken öğrenmiştin canım. Ama nasip değilmiş inşallah tekrar kalırsınSelam kizlar bu sabah malesef kanamayla uyandim suan kahve rengine dondu ama sanirim kimyasal gebelikmis sonuclar cikana kadar doktor ameliyata girmisti ama besbelli dusmus degerler saglik olsun vardir Rabbimin bir bildigi bat 7 mayisti normalde. burdan cikardigim sonuc gebeligi erken ogrenmek akilli isi degilmis bir daha gunum gecmeden kesinlikle test yapmam sanirim
Teşekkür ederim canım dikkat edicem bundan sonraGeçmiş olsun canım o ağrı çok iğrenç bol bol su iç abartısız 2.5 lt Kesin olsun. İlacını iç çünkü bazen suylada gitmiyor o pislik ben çok çektim ondan. İlacını içmen artı kazandırır yoksam daha da artarbir zararı olmaz doktorlara güvenelim birazcık
Ben ovulasyon yapardım ama akıntım genelde 1 kaç gün önceden başlardı zaten her kadında öyle olurmuş canım.kızlar merhaba size bir sorum olacak özellikle ovulasyon kullanıp yumurtlama dönemini bilenler için soruyorum hamilelere yada bilen varsa...
Yumurtlamadan sonra döllenme sürecinde akıntı oluyor mu? yada hamile kalanlar akıntılarınız oldu mu olduysa ne zaman başladı akıntınız?
Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu hala akıntı yok kuru dönemde gibiyim sizde durumlar nasıldı merak ettim... cevaplarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla gelirYa ben görmedim kaçırmışım hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşursun insallah
Benim 30 mayıs aşağıya ekleyebilir misinCanım şöyle diyeyim ben negatif olanları çıkartmıyorum adeti gelenlere negatif yazıyorum. Ama şu var bir kaç kişiyi silmiştim bu fikir gelmedensonradan dedim negatif yazayım kaç kişi kaldı kaç kişi olmadı gibisinden birde daha sonra tabloya devam etme durumu oluyor bende yeni bilgi almaktansa aşağıya yazıyorum bazı arkadaşlar öyle devam edecek öyle konultık. İstersen seni tekrar ekleyebilirim aşağıya. O diğer kimisi test yaptı hamile ama hala dönmeyenler var. kimisi etiket yaptığım halde cvp vermedi 10 gün dolunca gelmezse cvp silecem vermeyenleri bilgi. Ondan negatif yazmadım bilgi almadan. @exclusive.. Durum bu canım...
Bugün 15. Gün canım..Yurmtlama var sende ama pik olmamış canımbugün kaçıncı günün
Çatlamış canım bugün yarın değerlendir yarın iyice açılır. 2 catlamayi degerlendirdin diyolarKızlar sizce yumurta catlayabilmis mi? (Pcos var)
Yumurtlama günlerinde uzayan akıntım oldu, onun dışında herhangi bir akıntı yaşamadım, gebelik belirtisi akıntı derler ama bende olmadı hiçkızlar merhaba size bir sorum olacak özellikle ovulasyon kullanıp yumurtlama dönemini bilenler için soruyorum hamilelere yada bilen varsa...
Yumurtlamadan sonra döllenme sürecinde akıntı oluyor mu? yada hamile kalanlar akıntılarınız oldu mu olduysa ne zaman başladı akıntınız?
Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu hala akıntı yok kuru dönemde gibiyim sizde durumlar nasıldı merak ettim... cevaplarınızı bekliyorum
Oyle mi diyorsun ben bugunu de degerlendireyim yetsin diyordumÇatlamış canım bugün yarın değerlendir yarın iyice açılır. 2 catlamayi degerlendirdin diyolar
Ben de oyle düşünüyorumKızlar şunu farkettim grubun geneli daha ilk anne olucaklar var. Daha önceden anne olanlar 2 3 ay sonra tekrar gebe kalabiliyo gibi yani çok uzun sürmüyor gebe kalmaları. Biz acaba ilk olduğu için mı böyle bekliyoruz ilk çocuk daha mı zor oluyo sanki belkide vücut daha önce gebeliği yaşamamış için olabilir mi
Var gibi canım hayırlısı bakalım batin ne zamanBöyle çıktı kızlar hayalet çıkıyor ama sanırım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?