Benim reglimden 4 gün önce böyleydi canım belirtin falan var mı günün geçti mi?Böyle çıktı kızlar hayalet çıkıyor ama sanırım yok
Canım testi açıp içini atsana biBöyle çıktı kızlar hayalet çıkıyor ama sanırım yok
Batum geçti canımVar gibi canım hayırlısı bakalım batin ne zaman
Günüm geçti 2 gün kasık ağrı sı ve akıntım varBenim reglimden 4 gün önce böyleydi canım belirtin falan var mı günün geçti mi?
Canım merhaba. Ben mens oldum ne yazık kiTamam olunca yazarsın ben sorarım merak ediyormoruçlu musun bolca su içseydin şişliğine iyi gelirdi test yaptın mı peki? Belki olmazsın
Kesinlikle ic kuzum enfeksiyon düşüge sebep olur sakın ihmal etmeKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
Insallah kuzum ama umutsuzluğa düşme bir adım daha yaklasiyorsun gibi düşün1 sene olcak canım bu ayda olmazsa inşallah olur
Yaa çok güzelmiş insallah nasip olurAllahım bu ay pozitif sonuç alayım da bebeğime şu odayı yapayım çok aminbaktıkça içim huzur doluyor
Eki Görüntüle 2843190
Canım testi açıp içini atsana bi
Banada ders oldu buO kadar da erken öğrenmiştin canım. Ama nasip değilmiş inşallah tekrar kalırsınhep birlikte evet son kullandığın cümleyi herkes okusa keşke birşeyi erken bilmek insanı cidden yıpratıyor bende günüm geçmeden test yapmaya tövbe edenlerdenim..
Ben dün yumurtladım sanırım bat 29 mayıs yazabilirsin bana tatlımCanım şöyle diyeyim ben negatif olanları çıkartmıyorum adeti gelenlere negatif yazıyorum. Ama şu var bir kaç kişiyi silmiştim bu fikir gelmedensonradan dedim negatif yazayım kaç kişi kaldı kaç kişi olmadı gibisinden birde daha sonra tabloya devam etme durumu oluyor bende yeni bilgi almaktansa aşağıya yazıyorum bazı arkadaşlar öyle devam edecek öyle konultık. İstersen seni tekrar ekleyebilirim aşağıya. O diğer kimisi test yaptı hamile ama hala dönmeyenler var. kimisi etiket yaptığım halde cvp vermedi 10 gün dolunca gelmezse cvp silecem vermeyenleri bilgi. Ondan negatif yazmadım bilgi almadan. @exclusive.. Durum bu canım...
Kuzum bunlar belirti ne renk akıntın benimde vardı beyaz renk hala var kasık ağrılarım hala var biliyosun erken gebelik yaptın mı yada varsa ovülasyon yapsanaGünüm geçti 2 gün kasık ağrı sı ve akıntım var
Ovulasyonum yok. Normal kaset test yaptım. Silik çizgi, çıktı şuan gözle görünür şekilde varKuzum bunlar belirti ne renk akıntın benimde vardı beyaz renk hala var kasık ağrılarım hala var biliyosun erken gebelik yaptın mı yada varsa ovülasyon yapsana
İçicem kuzum teşekkür ederimKesinlikle ic kuzum enfeksiyon düşüge sebep olur sakın ihmal etme
Yani baktım var yarın sabah tekrar yap bakalımOvulasyonum yok. Normal kaset test yaptım. Silik çizgi, çıktı şuan gözle görünür şekilde var
İNŞALLah bebiştendir canım o gecikmeBende bu ay aşırı Bi relaxtım regl tarihim gelmiş, farkında dahi değildim. 2 gündür uygulama bildirim verip duruyor. Beni de strese soktu şimdi yoksa rahattım 1 ay boyunca hiç düşünmedim. Şartlanmadım ama bakalım nolcak hala da şartlamıyorum mevsimsel ve ramazanla alakalı olabileceğini düşünüyorum gecikmenin
Yok canım eczaneden aldım, vakit kaybetmek istememiştim o ayCanım prowomanı internetten mi aldın? ben eczanelerde bulamadım da
Ya benimde çok bişey yoktu ama normalde hiç olmuyordu, bide geceleri ateş basıyor bir haftadır, terliyorum tutuldu her yanımHassasiyet değil ama şöyle ki biraz açık olacak ama önceki emzirmeden dolayı bariz saliklik var normalde bende ama o saliklik yok olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?