Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle mi diyorsun ben bugunu de degerlendireyim yetsin diyordum yoruldum artik her gun valla
Benimde ovülasyonum şuan sizinki gibi dün pikti bugun daha açıktı 2 güm değerlendirmek yerine sabah değerlendirmeyi düşünüyorum sperm 36 saat yaşıyorsa yumurtada 24 saat illaki buluşurlar heralde

Aşağıdakilerden
İnşallah canım çok sağol
Bildiğim kadarıyla bekleyen idrarla yapmak gerekiyor hcg birikmesi için

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• C2DAE719-5811-47A1-BBF7-A93AD1FB2701.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 520FEAFC-6DA7-4714-A4E5-B4EA3FCBE578.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 44

Bence degil cnm benim ilk gebeligim ilk denemede oldu ikinci icin 1 seneden fazladir ugrasiyoruz. Kismet insallah en kisa zamanda her dileyen bebisine kavussun tez zamanda

Genelde hep öyle oluyor canım. Biz ilkler biraz daha zorlanıyoruz bu durumda..
Canım merhaba. Ben mens oldum ne yazık ki oysa ne umutluydum bu aydan... silebilirsin listeden
Tamam canım. Hayırlısı olsun canım
Allahım bu ay pozitif sonuç alayım da bebeğime şu odayı yapayım çok amin baktıkça içim huzur doluyor

Amaa çoook güzel İnşallah olur selizayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…