Tamam canımcımBen dün yumurtladım sanırım bat 29 mayıs yazabilirsin bana tatlım
Benimde çok karşıma çıkıyor bayılıyorum bendeAllahım bu ay pozitif sonuç alayım da bebeğime şu odayı yapayım çok aminbaktıkça içim huzur doluyor
Eki Görüntüle 2843190
Benimde ovülasyonum şuan sizinki gibi dün pikti bugun daha açıktı 2 güm değerlendirmek yerine sabah değerlendirmeyi düşünüyorum sperm 36 saat yaşıyorsa yumurtada 24 saat illaki buluşurlar heraldeOyle mi diyorsun ben bugunu de degerlendireyim yetsin diyordumyoruldum artik her gun valla
AşağıdakilerdenKızlar bugun de regl olmadım. Eşim gelirken test alacak sizce akşam mı yapıyım yoksa yarın sabah mı daha iyi olur. Zaten oruçluyum su içmiyorum ya akşam iftardan önce yapsam aynı sonuç olur mu?? Bide kasıklarımda ağrıyor bunun hem hamilelik hem de regl belirtisi olduğunu da biliyorum ama bakalım ne olacak
Bildiğim kadarıyla bekleyen idrarla yapmak gerekiyor hcg birikmesi içinİnşallah canım çok sağol
T9 azizliği aşağıdakilerden ne ya :) otomatik atmış nerden attıysa :)Aşağıdakilerden
Bildiğim kadarıyla bekleyen idrarla yapmak gerekiyor hcg birikmesi için
Ben oldum canımBugün 15. Gün canım..
Sen ne durumdasın? İlaç devam mı?
Tabi ki eklerim.Benim 30 mayıs aşağıya ekleyebilir misin
Geç döllenme olabilir mi acabaKırmızılar hala yokk testler negatif çıkıyor ne olacak bu halimmmmm
Sen doktora gitmedin mi canım ya nasıl negatif?Kırmızılar hala yokk testler negatif çıkıyor ne olacak bu halimmmmm
Belkide canım ne zaman çıkar acaba geç döllenmeyseGeç döllenme olabilir mi acabakuzum
İdrar testi yaptı başından savdı biraz hemşire beni negatif çıktı idrar testiSen doktora gitmedin mi canım ya nasıl negatif?
Kızlar şunu farkettim grubun geneli daha ilk anne olucaklar var. Daha önceden anne olanlar 2 3 ay sonra tekrar gebe kalabiliyo gibi yani çok uzun sürmüyor gebe kalmaları. Biz acaba ilk olduğu için mı böyle bekliyoruz ilk çocuk daha mı zor oluyo sanki belkide vücut daha önce gebeliği yaşamamış için olabilir mi
Evet yaptım ama çok silik çıktı. Ama gözle görünür çizgi var. Yarın sabah tekrar yapıcam yine çıkarsa kan vermeye gidiceö inşalalhAşağıdakilerden
Bildiğim kadarıyla bekleyen idrarla yapmak gerekiyor hcg birikmesi için
Bana sor cnm yuklemistimBu arada premom uygulamasindan anlayan var mi ya İngilizce bir şey anlayamıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Genelde hep öyle oluyor canım. Biz ilkler biraz daha zorlanıyoruz bu durumda..Kızlar şunu farkettim grubun geneli daha ilk anne olucaklar var. Daha önceden anne olanlar 2 3 ay sonra tekrar gebe kalabiliyo gibi yani çok uzun sürmüyor gebe kalmaları. Biz acaba ilk olduğu için mı böyle bekliyoruz ilk çocuk daha mı zor oluyo sanki belkide vücut daha önce gebeliği yaşamamış için olabilir mi
Tamam canım.Canım merhaba. Ben mens oldum ne yazık kioysa ne umutluydum bu aydan... silebilirsin listeden
Allahım bu ay pozitif sonuç alayım da bebeğime şu odayı yapayım çok aminbaktıkça içim huzur doluyor
Amaa çoook güzel
Aaa sen yaptın mı tekrar evdeeİdrar testi yaptı başından savdı biraz hemşire beni negatif çıktı idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?