Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde 3 oldu yumurtlayali akıntı falan yok çatlamadı mı diyorum acaba hatta geçen ay bayaa sumukumsu akıntı geldi bolca bu ay yok. Acaba üst üste değerlendirdiğimiz için mı akıntı olmuyo
Benim olayi yumurtlama doneminde ki akinti degil catlamadan sonra akıntı kesildi anlamadim millet sakir sakir akintim var falan diyor yumurtlamadan sonra bende mi tuhaflik var diyorum bence siz ust uste değerlendirdiğiniz icin akintiyi fark etmemissiniz dir insallah tutmustur diyorum her kadin bir olmaz diyorum

Ben degil canim bi arkadas ordu onun icin sormustum mantikli aslinda sonrasinda silersin istemezlerse :) ben kalsin listede olayim beni çıkarma ben memnunum durumdan ama ben hala adet bekliyorum gebelik varmi merak ediyorum

Birde naturellen macun var ondanda çok memnunlar bende clife beya onu alsammı diye düşünüyorum ama 3 ay kullanmak lazım diyolar
Ya benim yumurtlamada ve catlamada sorun yok eşimde de sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorum.. yani böyle macun falan vücudun dengesini Bozer mi ondan da emin olamıyorum önümüzdeki ay HSG çekinmeye karar verdim belki ondan sonra hamile kalırım

Benim korkumda hormonları etkilerimi regl gecikmesi yaparmı bikere bi kür yaptım 15 gun regl olamadım

Evet canim benim olayim yumurtlama donemi degil onda sorun yok akinti oluyor bi sekilde hissediyorum ama yumurta catladiktan sonra bi kuruluk oldu 6 gundur hic akinti yok bilmiyorum normali nedir illa akinti olmali mi oluru nedir

Canım benimde yumurtlama sıkıntım yok ama bende de hiç akıntı olmuyor bahsettikleri gibi

Canım benimde yumurtlama sıkıntım yok ama bende de hiç akıntı olmuyor bahsettikleri gibi
Ayy ne güzel herkes adete yakin 8-9 gyn kadar once hatta catlamadan sonra akintim var oyle şakır şakır geliyor belirti diyor ya dedim bende mi tuhaflık var aca çok teşekkür ederim canım cevap

3 ay korun dedi anlamadım kimyasalda korunmaya gerek yok demişti geçen ayki özelde gittiğim doktorum bu direk düşük yapıyorsun 3 ay korun dedi ilaç vs birşey vermedi nedenini arastirmana gerek yok dedi birşey anlamadım

Ay deme öyle ya sabah yanıyordum covid oldum sandım ateş bastı ateşimi falan olctum bacaklarimda kramp gibi agri vardi saçmalıyorum bu kadar erken belirti olmaz ama insan tutunmak istiyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…