- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
İnşallah yapıcam sabah bidahaYani baktım var yarın sabah tekrar yap bakalım
Benim olayi yumurtlama doneminde ki akinti degil catlamadan sonra akıntı kesildi anlamadim millet sakir sakir akintim var falan diyor yumurtlamadan sonra bende mi tuhaflik var diyorum bence siz ust uste değerlendirdiğiniz icin akintiyi fark etmemissiniz dirCanım benimde 3 oldu yumurtlayali akıntı falan yok çatlamadı mı diyorum acaba hatta geçen ay bayaa sumukumsu akıntı geldi bolca bu ay yok. Acaba üst üste değerlendirdiğimiz için mı akıntı olmuyo
Geçeeeeer Geçeeeeer daha Öncekiler gibi bu da geçeeeeeerKızlar reglime 10 gün kaldı fakat günler geçmiyor
Ben degil canim bi arkadas ordu onun icin sormustum mantikli aslinda sonrasinda silersin istemezlerse :) ben kalsin listede olayim beni çıkarma ben memnunum durumdan ama ben hala adet bekliyorum gebelik varmi merak ediyorumCanım şöyle diyeyim ben negatif olanları çıkartmıyorum adeti gelenlere negatif yazıyorum. Ama şu var bir kaç kişiyi silmiştim bu fikir gelmedensonradan dedim negatif yazayım kaç kişi kaldı kaç kişi olmadı gibisinden birde daha sonra tabloya devam etme durumu oluyor bende yeni bilgi almaktansa aşağıya yazıyorum bazı arkadaşlar öyle devam edecek öyle konultık. İstersen seni tekrar ekleyebilirim aşağıya. O diğer kimisi test yaptı hamile ama hala dönmeyenler var. kimisi etiket yaptığım halde cvp vermedi 10 gün dolunca gelmezse cvp silecem vermeyenleri bilgi. Ondan negatif yazmadım bilgi almadan. exclusive .. Durum bu canım...
Ya benim yumurtlamada ve catlamada sorun yok eşimde de sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorum.. yani böyle macun falan vücudun dengesini Bozer mi ondan da emin olamıyorumBirde naturellen macun var ondanda çok memnunlar bende clife beya onu alsammı diye düşünüyorum ama 3 ay kullanmak lazım diyolar
Tadi önemli değil ben lahana soğan suyu içtim, Meryem Ana otunu suya koydum onu içtim ooooo mide çöp oldu , derdim acaba vücudumun farklı bir yerini Bozar mi?Bişey kaybetmezsin ama tadı kötü haberin olsun
Benim korkumda hormonları etkilerimi regl gecikmesi yaparmı bikere bi kür yaptım 15 gun regl olamadımYa benim yumurtlamada ve catlamada sorun yok eşimde de sorun yok ama neden olmuyor bilmiyorum.. yani böyle macun falan vücudun dengesini Bozer mi ondan da emin olamıyorumönümüzdeki ay HSG çekinmeye karar verdim belki ondan sonra hamile kalırım
Evet canim benim olayim yumurtlama donemi degil onda sorun yok akinti oluyor bi sekilde hissediyorum ama yumurta catladiktan sonra bi kuruluk oldu 6 gundur hic akinti yok bilmiyorum normali nedir illa akinti olmali mi oluru nedirBen ovulasyon yapardım ama akıntım genelde 1 kaç gün önceden başlardı zaten her kadında öyle olurmuş canım.Ovulasyon günü geçene kadar devam ediyor sonra geçiyor ama bende de her ay olmayabiliyor benim bildiğim olması şart değil her ay başka şekilde bilen varsa bilmek isterim bunun olması şart mı döllenme de çok opak şekilde oluyor. Amma bunu en çok senin gibi hamiş kalmış ovulasyon kullanmış kişilerden öğrenmeyi özellikle bende isterim
Ohhh beeee canini seveyim ne guzel bisey dedin içimi rahatlattunYumurtlama günlerinde uzayan akıntım oldu, onun dışında herhangi bir akıntı yaşamadım, gebelik belirtisi akıntı derler ama bende olmadı hiç
Canım benimde yumurtlama sıkıntım yok ama bende de hiç akıntı olmuyor bahsettikleri gibiBenim olayi yumurtlama doneminde ki akinti degil catlamadan sonra akıntı kesildi anlamadim millet sakir sakir akintim var falan diyor yumurtlamadan sonra bende mi tuhaflik var diyorum bence siz ust uste değerlendirdiğiniz icin akintiyi fark etmemissiniz dirinsallah tutmustur diyorum her kadin bir olmaz diyorum
Ayy ne güzel herkes adete yakin 8-9 gyn kadar once hatta catlamadan sonra akintim var oyle şakır şakır geliyor belirti diyor ya dedim bende mi tuhaflık var aca çok teşekkür ederim canım cevapCanım benimde yumurtlama sıkıntım yok ama bende de hiç akıntı olmuyor bahsettikleri gibi
Yapmadım bi daha bi kaç gün pazar gününe kadar bekliycem olmadı başka doktora giderimAaa sen yaptın mı tekrar evdeeniye negatif oldu yaa
3 ay korun dedi anlamadım kimyasalda korunmaya gerek yok demişti geçen ayki özelde gittiğim doktorum bu direk düşük yapıyorsun 3 ay korun dedi ilaç vs birşey vermedi nedenini arastirmana gerek yok dedi birşey anlamadımHata mı? Neyin hatası o da ya sen benim dediğim gibi yap ister dinlen dşnlenme ama sigara gibi şeyleri yok et bunla bir daha karşı karşıya kalmamak adına bile bile yapma canım.İnşallah hayırlı şekilde adet olursun kötüsü değil ya birde o yönden bakalım.
Gelmedi mi hala. Valla beni de bu ay maff etti olmamak kaç kere gebe miyim diye kan verdim yaainsanı sinir eden durum hep negatifti
Bence yap çıkar ama uzun tut o vakite kadar 2 veya 3 yeter varsa silik de olsa çıkar canımhaydi güzel haberler ver bana
Belki de benim 3 günüm geçmişti film sonrasıbilmiyorm tesadüf müydü? Test yaptın mı peki?
Ay deme öyle ya sabah yanıyordum covid oldum sandım ateş bastı ateşimi falan olctum bacaklarimda kramp gibi agri vardi saçmalıyorum bu kadar erken belirti olmaz ama insan tutunmak istiyor gercektenİNŞALLah bebiştendir canım o gecikme
Yok canım eczaneden aldım, vakit kaybetmek istememiştim o ay
Ya benimde çok bişey yoktu ama normalde hiç olmuyordu, bide geceleri ateş basıyor bir haftadır, terliyorum tutuldu her yanım
Hadi güzel haberlerle gel canımİnşallah yapıcam sabah bidaha
Gayet güzel benim 2 gün kala 53 dü canımAdete 5 gun kala beta 60 sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?