Birşey yapmıyorlar canım bu gebelik özellikle kimyasal olunca. bazı vitamin takviye alıyorlar sprem ile yumrta daha sağlıklı olsun diye bunlardan alabilirsin canım bu ay öyle deneyebilirsin.3 ay korun dedi anlamadım kimyasalda korunmaya gerek yok demişti geçen ayki özelde gittiğim doktorum bu direk düşük yapıyorsun 3 ay korun dedi ilaç vs birşey vermedi nedenini arastirmana gerek yok dedi birşey anlamadım
Sağlıkli gebelik mi subat ayinda kimyasal gebelik yasadim o yuzden korkularim var. Gerci onda adete 4 gun kala beta 12 idi. Bunda iyi görünüyorGayet güzel benim 2 gün kala 53 dü canım
Gayet guzel benm ilk gebeligimde adete 4 gun varken 66 cikti saglikla kucagina alirsin insallahAdete 5 gun kala beta 60 sizce nasil
Bende de olmuyor sonra adete yakın akıntı oluyor bazen bu biraz ince düşünce buna seninle benim kadar dikkat eden arkadaşımız cvp verebilir. Özellikle hamişlerEvet canim benim olayim yumurtlama donemi degil onda sorun yok akinti oluyor bi sekilde hissediyorum ama yumurta catladiktan sonra bi kuruluk oldu 6 gundur hic akinti yok bilmiyorum normali nedir illa akinti olmali mi oluru nedir
Reglin geçsin bitsin ondan sonra diye biliyorum ama en iyi sonuç kanda çıkar kuzumBelkide canım ne zaman çıkar acaba geç döllenmeyse
Şuan gayet güzel ilerliyo canım bat günü 140 olmuştu bugün tekrar bakıldı 450 olmuşSağlıkli gebelik mi subat ayinda kimyasal gebelik yasadim o yuzden korkularim var. Gerci onda adete 4 gun kala beta 12 idi. Bunda iyi görünüyor
Rica ederim hiç merak etme herkeste olmuyor belirti olarak akıntı. Benim ilk hamileliğimde de olmamıştı. İnşallah güzel haberlerini alırızOhhh beeee canini seveyim ne guzel bisey dedin içimi rahatlattunbalsın teşekkürler cevap için Yusra-61 bak oku canim kiz yazmış mis gibi
Tesekur edermGayet guzel benm ilk gebeligimde adete 4 gun varken 66 cikti saglikla kucagina alirsin insallah
Iki arkadas cevap verdi onlarda da akinti olmamis rahatladim normali buymuş demekkiBende de olmuyor sonra adete yakın akıntı oluyor bazen bu biraz ince düşünce buna seninle benim kadar dikkat eden arkadaşımız cvp verebilir. Özellikle hamişler
Bende dun kan vermistim yarin tekrar bakilicak 2 güne 1 tekrarlanması gerekiyomus insallah artmistir. yada bir kac gun daha beklesemmi bilemedimŞuan gayet güzel ilerliyo canım bat günü 140 olmuştu bugün tekrar bakıldı 450 olmuş
Hepimiz guzel haberler alalim insallahRica ederim hiç merak etme herkeste olmuyor belirti olarak akıntı. Benim ilk hamileliğimde de olmamıştı. İnşallah güzel haberlerini alırız
Evet Şimdi okudum bndeIki arkadas cevap verdi onlarda da akinti olmamis rahatladim normali buymuş demekki
Benim 2 günde bir bakıldı aslında baktırmayacaktım haftaya direk doktoruma gidecektim bugün rahatsızlanınca bakıldı bir sıkıntı yok sende içini ferah tut canımBende dun kan vermistim yarin tekrar bakilicak 2 güne 1 tekrarlanması gerekiyomus insallah artmistir. yada bir kac gun daha beklesemmi bilemedim
O zaman masallah bize insallah cift cozgiyi de goruruz sagliklaEvet Şimdi okudum bndeo zman yanlış değil olmaması benimde daha olmaz adetime üç gün kala filan olur bazen. Ama genelde yumrtlama sonraası akıntım olmaz kuruluk olur
Gec dollenme olduysa olabilir canim ama erken yumurtlama gorduysen pek mümkün olmuyor insallah olur kırmızıyı gorene kadar hep bi umit vardir ben hep bunu derimPeki bata 3 gün kala testi negatif cikip hamis olan oldu mi hiç bel ki bir Ümit olarak düşüncem
Ayy inşallah. Bazen şöyle ince ince şeyler düşünmen yok mu varya çook dadlusun istediğin gibi olsun herşey canım benimO zaman masallah bize insallah cift cozgiyi de goruruz saglikla
İşte benfe endişe ediyorum kadın doğum doktoruma yarın soracağım telde.. ona göre alacağım.. birde ASTALİFE diye bir vitamin var.. onunda kuzenimin doktoru önerdi ve tüp Bebek ile çok şükür kuzenim şimdiBenim korkumda hormonları etkilerimi regl gecikmesi yaparmı bikere bi kür yaptım 15 gun regl olamadım
Kuzum benim hepimizin gonlune gore olsun rabbim oncelikle saglikli bir evlat sonrasinda saglikli bi sekilde kiz ve ya erkek hayirlisi olacak sekilde bizlere nasip etsinAyy inşallah. Bazen şöyle ince ince şeyler düşünmen yok mu varya çook dadlusun istediğin gibi olsun herşey canım benim
Başımdan gitsin de nasıl giderse gitsin modunda kimisi hee. Canım iyi bir doktor bulup görüş bence3 ay korun dedi anlamadım kimyasalda korunmaya gerek yok demişti geçen ayki özelde gittiğim doktorum bu direk düşük yapıyorsun 3 ay korun dedi ilaç vs birşey vermedi nedenini arastirmana gerek yok dedi birşey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?