Canım işte belli de olmuyo aslında herşey nasip inşallah canım bi anne olsak bizde hayırlısıylaBence degil cnm benim ilk gebeligim ilk denemede oldu ikinci icin 1 seneden fazladir ugrasiyoruz. Kismet insallah en kisa zamanda her dileyen bebisine kavussun tez zamanda
Bendede adete yakın oluyo oda zaten geçen gün dinledim yumurtlama dönemi bittiğinin ve spermin yumurtayla karsilasmamasinin sonucu artık rahim duvar çekiyomus orayı kalinlastiriyomus ta ki diğer ay yumurtlama zamanına kadarEvet Şimdi okudum bndeo zman yanlış değil olmaması benimde daha olmaz adetime üç gün kala filan olur bazen. Ama genelde yumrtlama sonraası akıntım olmaz kuruluk olur
Valla bende aynı şeyi düşündüm boşuna 3 ayını harcama canım takviyelerle kendini besle hiç korunma 3 ay çok uzun bi süreBaşımdan gitsin de nasıl giderse gitsin modunda kimisi hee. Canım iyi bir doktor bulup görüş bence
Hayirliysa olsun artıkGec dollenme olduysa olabilir canim ama erken yumurtlama gorduysen pek mümkün olmuyor insallah olur kırmızıyı gorene kadar hep bi umit vardir ben hep bunu derimherkesin beta hcg degeri ayni sekilde yükselmiyor bazıları gec kana karışıyor
Ben de çok çok fazla şey tükettim ama bn de herhangi bi yan etki yapmadı yani tavsiye ederim almanıTadi önemli değil ben lahana soğan suyu içtim, Meryem Ana otunu suya koydum onu içtim ooooo mide çöp oldu , derdim acaba vücudumun farklı bir yerini Bozar mi?
Bende görüyorum inşallah yarın sabah yine yapcam size de haber veririmSana demiştim
İşte benfe endişe ediyorum kadın doğum doktoruma yarın soracağım telde.. ona göre alacağım.. birde ASTALİFE diye bir vitamin var.. onunda kuzenimin doktoru önerdi ve tüp Bebek ile çok şükür kuzenim şimdihamile... Yumurtaları çok güzel geliştiriyormus Allah'ım yaa millet kazara hamile kalır bize bak bide kaziniyoruz yaa vallahi ben anlamıyorum
Normalde yumurtlamadan kaç gün sonra kaset test yapılıyor du peki ?Gec dollenme olduysa olabilir canim ama erken yumurtlama gorduysen pek mümkün olmuyor insallah olur kırmızıyı gorene kadar hep bi umit vardir ben hep bunu derimherkesin beta hcg degeri ayni sekilde yükselmiyor bazıları gec kana karışıyor
Ya bir sorunum olsa tmm diycem olmuyor ama herşey Yolunda yani neden olmuyorsana katılıyorum 1 senedir uğraşıyorum olmuyor yeni evlenenler arkadaşlarım şu an hamile
Olabilir canım ben rahim filminide denedim kesin tüpler tıkalı dedim rahimde sorun çıkmadı şimdi prowomen alıcamYa bir sorunum olsa tmm diycem olmuyor ama herşey Yolunda yani neden olmuyorbazılarının yumurtlamanın zarı kalın olurmuş ve sperm zor dollermis ondan mı acaba
İnşallah kuzum dualarımız seninleKızlar yarn doktora gidiyorum bakalım kist gitmiş mi.. Dua edin inşallah gitmiştir de bu ay çatlama iğnesi yaparız
Bendede adete yakın oluyo oda zaten geçen gün dinledim yumurtlama dönemi bittiğinin ve spermin yumurtayla karsilasmamasinin sonucu artık rahim duvar çekiyomus orayı kalinlastiriyomus ta ki diğer ay yumurtlama zamanına kadar
Evet canım 10 nisanda çekildim. 22 nisan yumurtlama gördüm sindi cok şükür hamileyim. Hsg faydası olduğunu düşünüyorum. Tuplerim açık çıktı ama hsg den sonraki yumurtlama hamileyim
Atayım canım ben banu ciftcide dinledim ay akıntıyı anlatınca artık akıntı neden geliyomus onuda anladm ben bakireyken hep istekten akıyo sanıyodumNerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu
Ay benimdeKızlar reglime 10 gün kaldı fakat günler geçmiyor
Ben de aynı durumdayım değerlendirmeleri yaptım ve kenara çekildim bekliyorumAyy bu gece off günü bende paydosa çekildim şimdi adete kadar test yapmicam 1 gün geçerse yapicam bu sefer
Valla bende ilk kızıma HSG ile hamile kaldım kesinlikle inanıyorumEvet canım 10 nisanda çekildim. 22 nisan yumurtlama gördüm sindi cok şükür hamileyim. Hsg faydası olduğunu düşünüyorum. Tuplerim açık çıktı ama hsg den sonraki yumurtlama hamileyimkesinlikle hsg öneriyorum
Bak bu linkte canım burda döllenme olmazsa akıntı geldiğinden bahsediyo ama olursada geliyo onu anlatmiyo artık dollenirse onunda nasıl bi akıntı olduğunu anlarızNerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu
Aa ben yanlış hesaplamılım ki 19 mayıs olacak oTamam canımcım
Canım benim işte genelleme 14 gün sonra adet olmuşsun işteGenelde öyle derler ama değil.
Mesela ilk ay 15 ve 16.gün yumurtlama gördüm. 17.gün çatlamaydı. 30.gün adet oldum.
İkinci ay 18.gün yumurtlama gördüm, 33.gün adet oldum.
Üçüncü ay 20.gün yumurtlama gördüm. 21 çatlamaydı 34.gün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?