Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence degil cnm benim ilk gebeligim ilk denemede oldu ikinci icin 1 seneden fazladir ugrasiyoruz. Kismet insallah en kisa zamanda her dileyen bebisine kavussun tez zamanda
Canım işte belli de olmuyo aslında herşey nasip inşallah canım bi anne olsak bizde hayırlısıyla
Sende biran önce kavuşursun inşallah
Evet Şimdi okudum bnde o zman yanlış değil olmaması benimde daha olmaz adetime üç gün kala filan olur bazen. Ama genelde yumrtlama sonraası akıntım olmaz kuruluk olur
Bendede adete yakın oluyo oda zaten geçen gün dinledim yumurtlama dönemi bittiğinin ve spermin yumurtayla karsilasmamasinin sonucu artık rahim duvar çekiyomus orayı kalinlastiriyomus ta ki diğer ay yumurtlama zamanına kadar

Hayirliysa olsun artık gönlümüz yorulmadan insallah

sana katılıyorum 1 senedir uğraşıyorum olmuyor yeni evlenenler arkadaşlarım şu an hamile

Normalde yumurtlamadan kaç gün sonra kaset test yapılıyor du peki ?

sana katılıyorum 1 senedir uğraşıyorum olmuyor yeni evlenenler arkadaşlarım şu an hamile
Ya bir sorunum olsa tmm diycem olmuyor ama herşey Yolunda yani neden olmuyor bazılarının yumurtlamanın zarı kalın olurmuş ve sperm zor dollermis ondan mı acaba

Ya bir sorunum olsa tmm diycem olmuyor ama herşey Yolunda yani neden olmuyor bazılarının yumurtlamanın zarı kalın olurmuş ve sperm zor dollermis ondan mı acaba
Olabilir canım ben rahim filminide denedim kesin tüpler tıkalı dedim rahimde sorun çıkmadı şimdi prowomen alıcam

Nerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu

Valla bende ilk kızıma HSG ile hamile kaldım kesinlikle inanıyorum peki hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi ve hangi günler değerlendiriniz?

Canım benim işte genelleme 14 gün sonra adet olmuşsun işte
İlk ay 16+14=30
İkinci ay 18+14=32 ama çatlamaya göre 33 gün olblrsin normal
20+14=34 yapar yani sen hep 14 gün sonra adet olmuşsun bazen çatlamayı alsa da o önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…