Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekleyebilir misininz eğer liste kapanmadıysa? 11 Mayıs bat. 32 yaşındayım. Folik asit ve coraspin kullanıyorum. 1 senedir istiyoruz ( aşağı yukarı) sadece yumurtlama günü ben bir günü öncesini değerlendirebildik. O yüzden pek umudum olmasa da veren Allah belli olmaz
Nerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu
Nerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu

Bu ilaç benim favorim, tek kullanışta kesin çözüm. Enfeksiyonu uzatmaktan iyidir. Ben olsam kullanırdım

Ben oldum canım bat ne zamana olur fikrim yok
Artık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdr
Ayy ne güzel herkes adete yakin 8-9 gyn kadar once hatta catlamadan sonra akintim var oyle şakır şakır geliyor belirti diyor ya dedim bende mi tuhaflık var aca çok teşekkür ederim canım cevap
Geçen ay benimde krem gibi akıntım olmuştu..
Belirti diyen çok oldu ama hamile kalmadım..

23 Nisan yumurtlma mı çatlama mı senin eğer yumrtlama ise yarın adet olacaksın.
Çatlama canım 23 çatlama diye hatırlıyorum ama şu an emin olamadım bufün tüm testleride attım ama teste negatif çıktıya en geç 8 Mayıs’ta olurum diye düşünüyorum zaten

Ya banu çiftçi 23. gün idrar testinde çıkar demiş adetten 5 gün önce falan oluyo dayanamam bakarım gibi
Valla bencede çıkar zaten ben belirti yoksa artık hamile olduğumu düşünmücem geçen ayda 0 belirti gittim test yaptım negatif bence illa biryerlerden vücut tepki vermeli yani benim vücudum öyle en azından adette bile sancı oluyo hamile kalıpta belirtisiz geçmesini düşünemiyorum. Yani hertürlü çıkar adetten 2 3 gün önce

Artık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdr

Geçen ay benimde krem gibi akıntım olmuştu..
Belirti diyen çok oldu ama hamile kalmadım..
Yumurtlamadan kac gun sonra olmustu o akinti acaba hatirliyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra her gun mu akinti oldu ?

Yav yok öle bişey, çıkarın a kafanızdan herkeste sabit değil. Ayyy bugün başım öyle ağrıdı ki az kalsın orucumu bozacaktım. Sen neler yaptın?

Bencede kendini çok dinleyenler hisseder gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…