- 10 Kasım 2020
- 109
- 120
- 18
- 32
21 22 nisan yumurtlama 23 nisan çatlama. Eşimde sperm sorunu yok 3 günüde degerlendirik . Artık hangisi tutu bilmiyorumValla bende ilk kızıma HSG ile hamile kaldım kesinlikle inanıyorumpeki hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi ve hangi günler değerlendiriniz?
Evet canım ama bazımız yumrtlama zamanı olur mesela ben hep yumurtlamadan 14 gün sonra olurumKızlar çatlama olduktan sonra mı 14. Günde adet oluyoruz ?
Canım senin döngün kaç gün ? Yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı seninle21 22 nisan yumurtlama 23 nisan çatlama. Eşimde sperm sorunu yok 3 günüde degerlendirik . Artık hangisi tutu bilmiyorum
Ben bekliyorum bakalım bugün gelen giden yok çatlamaya göre 14. Gün bugünEvet canım ama bazımız yumrtlama zamanı olur mesela ben hep yumurtlamadan 14 gün sonra olurumolası birşey yoksa bu hep böyledir
Nerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu
Nerde dinledin bana atar mıısn link dinlesem onu
Bu ilaç benim favorim, tek kullanışta kesin çözüm. Enfeksiyonu uzatmaktan iyidir. Ben olsam kullanırdımKızlar çok kötü bir gün geçirdim bugün şiddetli kasık ağrısıyla uyandım en son dayanamayınca acile gittimidrar tahlili beta tekrar bakıldı beta değerim 452 olmuş idrarımda enfeksiyon çıktı doktor monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık içip içmemek arasında kararsızım bir zararı olmaz dedi ama size de sorayım dedim
Artık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdrBen oldum canımbat ne zamana olur fikrim yok
Geçen ay benimde krem gibi akıntım olmuştu..Ayy ne güzel herkes adete yakin 8-9 gyn kadar once hatta catlamadan sonra akintim var oyle şakır şakır geliyor belirti diyor ya dedim bende mi tuhaflık var aca çok teşekkür ederim canım cevap
23 Nisan yumurtlma mı çatlama mı senin eğer yumrtlama ise yarın adet olacaksın.Ben bekliyorum bakalım bugün gelen giden yok çatlamaya göre 14. Gün bugün
Canım bu ay ben yapmicam test falan engelleyelim birbirimiziBen de aynı durumdayım değerlendirmeleri yaptım ve kenara çekildim bekliyorum
Ayy iyi dayandın sen beni de çatlattın burada yaaa
Çatlama canım 23 çatlama diye hatırlıyorum ama şu an emin olamadım23 Nisan yumurtlma mı çatlama mı senin eğer yumrtlama ise yarın adet olacaksın.
Ya banu çiftçi 23. gün idrar testinde çıkar demişCanım bu ay ben yapmicam test falan engelleyelim birbirimizi1 gün geçsin öyle yapcam beklemekte zor bee
İçicem bende canımBu ilaç benim favorim, tek kullanışta kesin çözüm. Enfeksiyonu uzatmaktan iyidir. Ben olsam kullanırdım
Valla bencede çıkar zaten ben belirti yoksa artık hamile olduğumu düşünmücem geçen ayda 0 belirti gittim test yaptım negatif bence illa biryerlerden vücut tepki vermeli yani benim vücudum öyle en azından adette bile sancı oluyo hamile kalıpta belirtisiz geçmesini düşünemiyorum. Yani hertürlü çıkar adetten 2 3 gün önceYa banu çiftçi 23. gün idrar testinde çıkar demişadetten 5 gün önce falan oluyo dayanamam bakarım gibi
Yumurtlamadan kac gun sonra olmustu o akinti acaba hatirliyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra her gun mu akinti oldu ?Artık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdr
Geçen ay benimde krem gibi akıntım olmuştu..
Belirti diyen çok oldu ama hamile kalmadım..
Canım ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahAyy iyi dayandın sen beni de çatlattın burada yaaaama değdi çook tebrik ederim seni hayırlı olsun
Yav yok öle bişey, çıkarın a kafanızdanCanım benim işte genelleme 14 gün sonra adet olmuşsun işte
İlk ay 16+14=30
İkinci ay 18+14=32 ama çatlamaya göre 33 gün olblrsin normal
20+14=34 yapar yani sen hep 14 gün sonra adet olmuşsun bazen çatlamayı alsa da o önemli değil
Rica ederim canım ne demekteşekkür ederim canım
Bencede kendini çok dinleyenler hisseder gibiValla bencede çıkar zaten ben belirti yoksa artık hamile olduğumu düşünmücem geçen ayda 0 belirti gittim test yaptım negatif bence illa biryerlerden vücut tepki vermeli yani benim vücudum öyle en azından adette bile sancı oluyo hamile kalıpta belirtisiz geçmesini düşünemiyorum. Yani hertürlü çıkar adetten 2 3 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?