Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa yapıyorum pik olmuş artık silinmeye doğru gidiyor değil mi? Aklım çok karıştı kaçırmaktan korkuyorum

Eklentiler

• FCD451FB-4DF6-494A-ADFB-E23EF4A6A0FE.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım bu ay ben yapmicam test falan engelleyelim birbirimizi 1 gün geçsin öyle yapcam beklemekte zor bee
Ben her ay belirti aramayacağım diyorum sonra kendimi belirti peşinde koşarken buluyorum valla engelleyelim ya ben de yapmak istemiyorum test ama şimdiden çok zor geçiyor sanki zaman. Allahım inşallah bu seferki yapışımız çift çizgi olur amin

Bugün 13.gün, henüz yumurtlama göremedim. Heralde yine 16 dan sonra göreceğim ve değerlendirme durumum olmayacak çünkü ailemin yanına gidecez

6 pik gibi görünüyor canım inşallah değerlendirmişsindir
Çok çok teşekkür ederim evet şimdi notlarımdan baktım değerlendirmişim. Peki devam etmeli miyim acaba pikten sonrada 3 gün değerlendirin yazanlar olmuş nereye kadar değerlendirmeliyim

Çok çok teşekkür ederim evet şimdi notlarımdan baktım değerlendirmişim. Peki devam etmeli miyim acaba pikten sonrada 3 gün değerlendirin yazanlar olmuş nereye kadar değerlendirmeliyim
Yumurtlama ve yumurtlama arkasındaki 2-3 gün yeterli diyorlar canım. Sonraki haftalar da sana kalmış ama haftada 2 ideal gibi deniliyor

Ben daha yeni hamileyim. Adet tarihim geldiği gün bile belirtim yoktu. Adetim 2 gün geçince göğüs hassasiyeti ve çok az sancı gibi bir şey hissettim. Benim Adetim ki deli sancılı geçiyor . Belirtim yok die umudunu kesme

Ben bu @ay 15i yumurtlama gördüm bundan tam 14 gün sonra adet olucam olmazsam zaten hamile olurum heralde
Bendeee ayy bunu yaşamak istyrm ya geçmiş ve hamişim
O da çok kötü birşey yaa bende de çok oluyordu.
Kızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
Canım ama senin için erken ki yaa bence
Canım şuan pik yok ya üzgünüm kaçıncı günün?
Kızlar yarn doktora gidiyorum bakalım kist gitmiş mi.. Dua edin inşallah gitmiştir de bu ay çatlama iğnesi yaparız
Bendee çoook merak ediyorm ponçiğimm
Atayım canım ben banu ciftcide dinledim ay akıntıyı anlatınca artık akıntı neden geliyomus onuda anladm ben bakireyken hep istekten akıyo sanıyodum meğerse yumurtlama ve bitişi oluyormuş
Allah seni yaa sende maşallah baya açık sözlü kadınsın yaa dikkatimi çekiyor merak ettim sen nerelisin?
Eklerim ama yarın akşama ancak bugün güncelleme yapamayacağım tmam mı?
Artık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdr
Rahatladım da çok sancım var çook üşütüyorum sanırsam temizlik yaparken

Ay artık umudu kesmeyede meyil ediyorum çünkü insan o havaya girince ve tek çizgiyi görünce baya bi düşüşe geciyo o düşüş çok kötü ya . Ama böyle yazınca sizler bi umuttur diye bekliyorum rabbimden ümit kesilmez allahım sanada bebisini kucağına almayı bizede hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

Adetin birinden itibaren 9. Günüm ama bugün kaşık ve bel ağrım var anlayamadım.Akıntım da var

Yav yok öle bişey, çıkarın a kafanızdan herkeste sabit değil. Ayyy bugün başım öyle ağrıdı ki az kalsın orucumu bozacaktım. Sen neler yaptın?

Canım bunu kitaplar doktorlar yazıyor genelleme böyledir tıp da açıklaması olmayan birşey yok hiçbirşey kafasına göre işlemez sana hesapla anlattım yokmuş hesap ortada minnoş
Ne yaptım camları sildim leş olmuşlar. Biraz çıktım gezdim millet yasak hep geziyor bir tek ben evdeymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…