Ben her ay belirti aramayacağım diyorum sonra kendimi belirti peşinde koşarken buluyorumCanım bu ay ben yapmicam test falan engelleyelim birbirimizi1 gün geçsin öyle yapcam beklemekte zor bee
6 pik gibi görünüyor canım inşallah değerlendirmişsindirKızlar bana yardımcı olur musunuzilk defa yapıyorum pik olmuş artık silinmeye doğru gidiyor değil mi? Aklım çok karıştı kaçırmaktan korkuyorum
Bi düzensizlik söz konusuysa düzene girene kadar kullanabilirsin zaten bilgilendiriyorlar o kınudaHer ay kullanmak mi lazm yani
27 28 günde bir canim adetim cok düzenli en fazla 1 gün değişiyor.Canım senin döngün kaç gün ? Yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı seninle
Çok çok teşekkür ederim6 pik gibi görünüyor canım inşallah değerlendirmişsindir
Koştum geldiiiiimmmm ben de özledim kız burayıııııı ve siziMaviliGizem kızzz özledim seni bırak tezi gel buraaaaa accıkkkkkkk
6si pik yapmış 7 8 çatlama canım 6 7 ve 8sii değerlendirmişsindir insallahKızlar bana yardımcı olur musunuzilk defa yapıyorum pik olmuş artık silinmeye doğru gidiyor değil mi? Aklım çok karıştı kaçırmaktan korkuyorum
Yumurtlama ve yumurtlama arkasındaki 2-3 gün yeterli diyorlar canım. Sonraki haftalar da sana kalmış ama haftada 2 ideal gibi deniliyorÇok çok teşekkür ederimevet şimdi notlarımdan baktım değerlendirmişim. Peki devam etmeli miyim acaba pikten sonrada 3 gün değerlendirin yazanlar olmuş nereye kadar değerlendirmeliyim
Bende bu ay 16si gördüm canım 13 yap yine spermler 2 gün yaşıyor ya sansin olurBugün 13.gün, henüz yumurtlama göremedim. Heralde yine 16 dan sonra göreceğim ve değerlendirme durumum olmayacakçünkü ailemin yanına gidecez
Ben daha yeni hamileyim. Adet tarihim geldiği gün bile belirtim yoktu. Adetim 2 gün geçince göğüs hassasiyeti ve çok az sancı gibi bir şey hissettim. Benim Adetim ki deli sancılı geçiyor . Belirtim yok die umudunu kesmeValla bencede çıkar zaten ben belirti yoksa artık hamile olduğumu düşünmücem geçen ayda 0 belirti gittim test yaptım negatif bence illa biryerlerden vücut tepki vermeli yani benim vücudum öyle en azından adette bile sancı oluyo hamile kalıpta belirtisiz geçmesini düşünemiyorum. Yani hertürlü çıkar adetten 2 3 gün önce
BendeeeBen bu @ay 15i yumurtlama gördüm bundan tam 14 gün sonra adet olucam olmazsam zaten hamile olurum heralde
O da çok kötü birşey yaaKızlar gece rüyamda gebelik testi yaptığımı gördüm, anında kırmızı çizgi çıktı. Emin olamadım 2 tane daha yaptım, yine kırmızı gördüm anında belirdi. Çok ama çok güzel bir duyguydu, inşallah gerçeği de nasip olur
Canım ama senin için erken ki yaa benceKızlar bana dua edin lütfen eşim bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum diyo inşallah olur da tüp bebek zorluğunu çekmem
Canım şuan pik yok ya üzgünümLütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuz
Bendee çoook merak ediyorm ponçiğimmKızlar yarn doktora gidiyorum bakalım kist gitmiş mi.. Dua edin inşallah gitmiştir de bu ay çatlama iğnesi yaparız
Allah seni yaa sende maşallah baya açık sözlü kadınsın yaa dikkatimi çekiyorAtayım canım ben banu ciftcide dinledim ay akıntıyı anlatınca artık akıntı neden geliyomus onuda anladm ben bakireyken hep istekten akıyo sanıyodummeğerse yumurtlama ve bitişi oluyormuş
Eklerim ama yarın akşama ancak bugün güncelleme yapamayacağım tmam mı?Beni de ekleyebilir misininz eğer liste kapanmadıysa? 11 Mayıs bat. 32 yaşındayım. Folik asit ve coraspin kullanıyorum. 1 senedir istiyoruz ( aşağı yukarı) sadece yumurtlama günü ben bir günü öncesini değerlendirebildik. O yüzden pek umudum olmasa da veren Allah belli olmaz
Rahatladım da çok sancım var çook üşütüyorum sanırsamArtık yumurtlama bekleyeceksin.. Neyse oldun ya rahatlamışsınıdr
Ay artık umudu kesmeyede meyil ediyorum çünkü insan o havaya girince ve tek çizgiyi görünce baya bi düşüşe geciyo o düşüş çok kötü ya . Ama böyle yazınca sizler bi umuttur diye bekliyorum rabbimden ümit kesilmez allahım sanada bebisini kucağına almayı bizede hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinBen daha yeni hamileyim. Adet tarihim geldiği gün bile belirtim yoktu. Adetim 2 gün geçince göğüs hassasiyeti ve çok az sancı gibi bir şey hissettim. Benim Adetim ki deli sancılı geçiyor . Belirtim yok die umudunu kesme
Adetin birinden itibaren 9. Günüm ama bugün kaşık ve bel ağrım var anlayamadım.Akıntım da varBendeeeayy bunu yaşamak istyrm ya geçmiş ve hamişim
O da çok kötü birşey yaabende de çok oluyordu.
Canım ama senin için erken ki yaa bence
Canım şuan pik yok ya üzgünümkaçıncı günün?
Bendee çoook merak ediyorm ponçiğimm
Allah seni yaa sende maşallah baya açık sözlü kadınsın yaa dikkatimi çekiyormerak ettim sen nerelisin?
Eklerim ama yarın akşama ancak bugün güncelleme yapamayacağım tmam mı?
Rahatladım da çok sancım var çook üşütüyorum sanırsamtemizlik yaparken
Yav yok öle bişey, çıkarın a kafanızdanherkeste sabit değil. Ayyy bugün başım öyle ağrıdı ki az kalsın orucumu bozacaktım. Sen neler yaptın?
Aaaayyyy hayırlı olsun canım benimmmm Allah sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin
Çok tatlısınız iyiki yazmışım buraya6si pik yapmış 7 8 çatlama canım 6 7 ve 8sii değerlendirmişsindir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?