- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Amin canım hepimize inşallah@kb
Aaaayyyy hayırlı olsun canım benimmmm Allah sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin
Çok teşekkür ederim doğru anlamışım demekkiYumurtlama ve yumurtlama arkasındaki 2-3 gün yeterli diyorlar canım. Sonraki haftalar da sana kalmış ama haftada 2 ideal gibi deniliyor
İnşAllah hamilesindir ondandır balımmmmmBen bekliyorum bakalım bugün gelen giden yok çatlamaya göre 14. Gün bugün
Amaa yaa sen gitme
Hahahah ben öyleyim yaa dan dan söylerim patavatsızlk yapmam ama içindekini pek gizlemem hele burası iyiceee anonim olunca hiç sınırım yokBendeeeayy bunu yaşamak istyrm ya geçmiş ve hamişim
O da çok kötü birşey yaabende de çok oluyordu.
Canım ama senin için erken ki yaa bence
Canım şuan pik yok ya üzgünümkaçıncı günün?
Bendee çoook merak ediyorm ponçiğimm
Allah seni yaa sende maşallah baya açık sözlü kadınsın yaa dikkatimi çekiyormerak ettim sen nerelisin?
Eklerim ama yarın akşama ancak bugün güncelleme yapamayacağım tmam mı?
Rahatladım da çok sancım var çook üşütüyorum sanırsamtemizlik yaparken
Adetin birinden itibaren 9. Günüm ama bugün kaşık ve bel ağrım var anlayamadım.Akıntım da var
Bn de öyle dedim de iyi de ne zamana kadar beklcz dedi konuştuk baya 6 ay daha denicez olmazsa öyle yapcaz Bnde ikna oldum böyle heray stres yapmaktan daha iyi sankiBendeeeayy bunu yaşamak istyrm ya geçmiş ve hamişim
O da çok kötü birşey yaabende de çok oluyordu.
Canım ama senin için erken ki yaa bence
Canım şuan pik yok ya üzgünümkaçıncı günün?
Bendee çoook merak ediyorm ponçiğimm
Allah seni yaa sende maşallah baya açık sözlü kadınsın yaa dikkatimi çekiyormerak ettim sen nerelisin?
Eklerim ama yarın akşama ancak bugün güncelleme yapamayacağım tmam mı?
Rahatladım da çok sancım var çook üşütüyorum sanırsamtemizlik yaparken
Biz 6 aydır deniyorduk olmuyordu hatta ben de bu ay da belirti yok yine olmadı die ağladım . Regli günüm 1 gün geçince ovulasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi çıktı şaşırdım sonra gebelik testi yaptim belli belirsiz bisey çıktı. Yani demek istediğim hiç üzülmeAy artık umudu kesmeyede meyil ediyorum çünkü insan o havaya girince ve tek çizgiyi görünce baya bi düşüşe geciyo o düşüş çok kötü ya . Ama böyle yazınca sizler bi umuttur diye bekliyorum rabbimden ümit kesilmez allahım sanada bebisini kucağına almayı bizede hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin
Demek ki üst üste yapmak gerekiyoooor21 22 nisan yumurtlama 23 nisan çatlama. Eşimde sperm sorunu yok 3 günüde degerlendirik . Artık hangisi tutu bilmiyorum
Anladım canım21 22 nisan yumurtlama 23 nisan çatlama. Eşimde sperm sorunu yok 3 günüde degerlendirik . Artık hangisi tutu bilmiyorum
Hahahah ben öyleyim yaa dan dan söylerim patavatsızlk yapmam ama içindekini pek gizlemem hele burası iyiceee anonim olunca hiç sınırım yokbursalym canım ama bizdede artvinlilik var
Test yaptım canım sabah negatif maalesef yaİnşAllah hamilesindir ondandır balımmmmm
Hiç belirtiniz olmadı mı ?Biz 6 aydır deniyorduk olmuyordu hatta ben de bu ay da belirti yok yine olmadı die ağladım . Regli günüm 1 gün geçince ovulasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi çıktı şaşırdım sonra gebelik testi yaptim belli belirsiz bisey çıktı. Yani demek istediğim hiç üzülmebak bende adet beklerken bebisle karşılaştım
Ayyy çok heyecanlı yaaa düşüncesi bile mutlu ediyorBiz 6 aydır deniyorduk olmuyordu hatta ben de bu ay da belirti yok yine olmadı die ağladım . Regli günüm 1 gün geçince ovulasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi çıktı şaşırdım sonra gebelik testi yaptim belli belirsiz bisey çıktı. Yani demek istediğim hiç üzülmebak bende adet beklerken bebisle karşılaştım
Ayy kuzumAmaa yaa sen gitmegidişini sevmedim ama bencillik etmek de istemiyoyum
Bitsin başlıcam canım ona da
Kesinlikle kızlar yapıştırın hız kesmeyinDemek ki üst üste yapmak gerekiyoooor
Valla kuzu ben en son doktor kan vermek için erken niye verdin dediğinden sonra demek ki her şey için erken dedim. Adet olaba kadar umut devam ediyor boşa moralini bozmaTest yaptım canım sabah negatif maalesef yaadet olmayı bekliyorum şu an
Bn de öyle dedim de iyi de ne zamana kadar beklcz dedi konuştuk baya 6 ay daha denicez olmazsa öyle yapcaz Bnde ikna oldum böyle heray stres yapmaktan daha iyi sanki
Ayyy çok heyecanlı yaaa düşüncesi bile mutlu ediyor
Ay ben de kocama boş yere 2 günde 1 sperm kalitesi şöyle sprem kalitesi böyle diyordum. Boşaymış demek kiKesinlikle kızlar yapıştırın hız kesmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?