Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah ben öyleyim yaa dan dan söylerim patavatsızlk yapmam ama içindekini pek gizlemem hele burası iyiceee anonim olunca hiç sınırım yok bursalym canım ama bizdede artvinlilik var

Bn de öyle dedim de iyi de ne zamana kadar beklcz dedi konuştuk baya 6 ay daha denicez olmazsa öyle yapcaz Bnde ikna oldum böyle heray stres yapmaktan daha iyi sanki

Biz 6 aydır deniyorduk olmuyordu hatta ben de bu ay da belirti yok yine olmadı die ağladım . Regli günüm 1 gün geçince ovulasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi çıktı şaşırdım sonra gebelik testi yaptim belli belirsiz bisey çıktı. Yani demek istediğim hiç üzülme bak bende adet beklerken bebisle karşılaştım

Hahahah ben öyleyim yaa dan dan söylerim patavatsızlk yapmam ama içindekini pek gizlemem hele burası iyiceee anonim olunca hiç sınırım yok bursalym canım ama bizdede artvinlilik var

Farkındayım gülüyorum seviyorm da bu halini olsun sıkıntı yok olanları konuşuyoruz uydurmuyoruz ya

Hiç belirtiniz olmadı mı ?

Ayyy çok heyecanlı yaaa düşüncesi bile mutlu ediyor

Bn de öyle dedim de iyi de ne zamana kadar beklcz dedi konuştuk baya 6 ay daha denicez olmazsa öyle yapcaz Bnde ikna oldum böyle heray stres yapmaktan daha iyi sanki

Senin olacak Allah bilir ama içimde sana karşı böyle olacak hissi çok yüksek o kadar destek şeyler aldın onun sonucu kesin bir yerden seni bulacak emin ol. 6 ay denemen iyi olur. Zaten 1 yıl sonrası oluyor birazcık klişe olacak ama rahatlasan iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…