Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farkındayım gülüyorum seviyorm da bu halini olsun sıkıntı yok olanları konuşuyoruz uydurmuyoruz ya
Ay canım ya takmıyorum yani burda bazı kızlar gereksiz kasiyo bence bu kadar kasmaya gerek yok relaks olunabilir sonuçta ben gerçek hayattada böyle güldürürm genelde söyleyiş tarzım vs komik geliyo bazen seninde dikkatini çekmiş çokta dikkatlisin ne burcusun sen??

Ben pskolojik olarak çok yorulduğumu düşünüyorum ama korunma konusunda bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorim

Canım inşallah olur ya valla böyle söyleyince sizler çok umut doluyorum iyi ki varsınız

Başımdan gitsin de nasıl giderse gitsin modunda kimisi hee. Canım iyi bir doktor bulup görüş bence
Doktor zaten sorduğum her soruda yüzünü burusturarak cevap verdi bu arada beta 13 e düşmüş ben muayene girmeden herşeyi kontrol edip not almış ben girdiğimde ben herşeyi kontrol ettim dedi konuşturmadiki beni doğru düzgün doktorum var aslında ama şu anki imkanlarım doğrultusunda mecbur devlet Hastanesi'nde bu kadar oluyor

Valla kuzu ben en son doktor kan vermek için erken niye verdin dediğinden sonra demek ki her şey için erken dedim. Adet olaba kadar umut devam ediyor boşa moralini bozma
Aynen öyle canım yılmak yok tekrar ovülasyon ile takip edicem prowomen alıcam bu sefer yumurtlamada her günü değerlendiricem kocam hiç kusura bakmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…