- 10 Kasım 2020
- 109
- 120
- 18
- 32
Ay canım ya takmıyorum yani burda bazı kızlar gereksiz kasiyo bence bu kadar kasmaya gerek yok relaks olunabilir sonuçta ben gerçek hayattada böyle güldürürm genelde söyleyiş tarzım vs komik geliyo bazen seninde dikkatini çekmiş çokta dikkatlisinFarkındayımgülüyorum seviyorm da bu halini olsun sıkıntı yok olanları konuşuyoruz uydurmuyoruz ya
Allah seni yaaa yapıştırmak ilk defa duydum yapıştırırızzKesinlikle kızlar yapıştırın hız kesmeyin
Kuzum yumurtlama günleri eşime bol fıstık ceviz kabak çekirdigi yedirdim keçiboynuzu pekmezi içirdim. Boş geçme sonuçta milyonlarca sperm cikiyor biri yakalarAy ben de kocama boş yere 2 günde 1 sperm kalitesi şöyle sprem kalitesi böyle diyordum. Boşaymış demek ki
Ben pskolojik olarak çok yorulduğumu düşünüyorum ama korunma konusunda bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorimBirşey yapmıyorlar canım bu gebelik özellikle kimyasal olunca. bazı vitamin takviye alıyorlar sprem ile yumrta daha sağlıklı olsun diye bunlardan alabilirsin canım bu ay öyle deneyebilirsin.
Ben olsam korunmam sonuçta rahimde sıkıntı yok ya da düşük ileri bir düşük değil ki. Sen ne düşünüyorsun peki bu durumda
Canım inşallah olur ya valla böyle söyleyince sizler çok umut doluyorum iyi ki varsınızSenin olacak Allah bilir ama içimde sana karşı böyle olacak hissi çok yükseko kadar destek şeyler aldın onun sonucu kesin bir yerden seni bulacak emin ol. 6 ay denemen iyi olur. Zaten 1 yıl sonrası oluyor birazcık klişe olacak ama rahatlasan iyi olacak
Allah seni yaaa yapıştırmak ilk defa duydum yapıştırırızz
Dur bakalım bi de onu deneyelim gelecek ayKuzum yumurtlama günleri eşime bol fıstık ceviz kabak çekirdigi yedirdim keçiboynuzu pekmezi içirdim. Boş geçme sonuçta milyonlarca sperm cikiyor biri yakalar
Bende istiyordum aklımda ama şuan ona açılacak bütçem yok ya
Aminn hepimizin insallahCanimm insllhh seninde güzel haberlerini burda aliriz
Ya ben yaptımda abi adamda 3.Gün sperm kalmadı saniye sürdü sen öyle hissettin mı yoksa bu normal mi 3.günden sonra sperm sorunu var mı onuda bilmiyorum. Ama 3. Gün ve 4. Gün bitti yani sperm geldi ama çok çok azKesinlikle kızlar yapıştırın hız kesmeyin
GizemsuDur bakalım bi de onu deneyelim gelecek aykabak çekirdeği hariç hepsini yedirebilirim sanırım inşallah amim
Bn baktım almayı düşünüyorum hatta Trendyol da ekledim sepete heralde bi bu kaldı denemediğim bir de çakşır
Kuzum senin durumun ne oldu? Kadın doğumcun ne dediBen pskolojik olarak çok yorulduğumu düşünüyorum ama korunma konusunda bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorim
Bak doğru dedin ben çikolatayımNapiyonuz çikolatalar
Doktor zaten sorduğum her soruda yüzünü burusturarak cevap verdi bu arada beta 13 e düşmüş ben muayene girmeden herşeyi kontrol edip not almış ben girdiğimde ben herşeyi kontrol ettim dedi konuşturmadiki beni doğru düzgün doktorum var aslında ama şu anki imkanlarım doğrultusunda mecbur devlet Hastanesi'nde bu kadar oluyorBaşımdan gitsin de nasıl giderse gitsin modunda kimisi hee. Canım iyi bir doktor bulup görüş bence
Hayırlısı sağlıklısı imanlısı güzel yüzlü güzel kalpli güzel kaderlisi inşallah hepimiz için kuzummmmmGizemsuinsllh kalpten içten diliyorum
Aynen öyle canım yılmak yok tekrar ovülasyon ile takip edicem prowomen alıcam bu sefer yumurtlamada her günü değerlendiricem kocam hiç kusura bakmasın artıkValla kuzu ben en son doktor kan vermek için erken niye verdin dediğinden sonra demek ki her şey için erken dedim. Adet olaba kadar umut devam ediyor boşa moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?