Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin durumun ne oldu? Kadın doğumcun ne dedi
Canım beta 13 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi bende düşükmü kimyaslmi hocam dedim o zaman biyokimyasal gebelik dedi peşpeşe hamile kalarak yanlış yapmışsın dedi ara vermeliydin dedi bundan sonr korunmani öneriyorum 2-3 ay kadar dedi kullanman gereken bı ilac yok dedi nedenini araştırmaya gerek yok olur böyle dedi

Bebegimm biz 6 ay deneyince sperm testi de yaptırdık bir sorun yok dedi. Ben doktora sordum 2 3 Gün üst üste birliktelik olsa sperm nasıl olur die doktor dedi sperm azalıyor ama kaliteli olanlar yine geliyor. Eğer eşimde sperm ile ilgili sorun olsaydı 1 Gün ara ver derdi. Bu arada bizim 3. Gün çok uzun sürdü yani o gelene kadar ben artık hadi dedim.

Nedenini araştırmaya gerek yok derken kafana takma mı demeye çalıştı yoksa sebepsiz mi demeye çalıştı allah bilir neyse kuzum inşallah ay sonra hayırlı sağlıklı mutlu bi evlat versin rabbim sana

Evet ona keçiboynuzu özü almıştım oda onu kullansın fındık fıstık ne varsa dayıcam bu sefer aslında adet olursam doktora gidip femara isticektim ama bayram girdiği için Haziran da inşallah giderim
Özele gidiyorsan 12si sabah dahil çalışıyorlar kuzu. Ama kamu cuma kapanıyor

Evet ona keçiboynuzu özü almıştım oda onu kullansın fındık fıstık ne varsa dayıcam bu sefer aslında adet olursam doktora gidip femara isticektim ama bayram girdiği için Haziran da inşallah giderim
Valla ben de geçen yıl kendime almıştım. Geçen sperme iyi geliyormuş dedim ver onu da içeyim ver lanet olsun diyor

Özele gidiyorsan 12si sabah dahil çalışıyorlar kuzu. Ama kamu cuma kapanıyor
Aa bunu bilmiyorumdum canım adet olursam arayıp öğrenirim diyordum eğer yarın adet olursam Cumartesi giderim ilacımı alıp kullanmaya başlarım. Sen femara mı kullanmıştın

Kızlar yarn doktora gidiyorum bakalım kist gitmiş mi.. Dua edin inşallah gitmiştir de bu ay çatlama iğnesi yaparız
Canım sende aşırı bir göğüs ağrısı var mı? Bende bu 2 3 gündür aşırı hassasiyet var acaba kistten dolayı olur mu diye düşündüm atlet bile acıtıyor bata 6 gün var tabi kistim tarihi etkilemezse

Aa bunu bilmiyorumdum canım adet olursam arayıp öğrenirim diyordum eğer yarın adet olursam Cumartesi giderim ilacımı alıp kullanmaya başlarım. Sen femara mı kullanmıştın
Evet canım femera vermişti bana. Bi de şeyi sor mutlaka femara ile rahim inceliyor mu, ek bir şey kullanmak lazım mı de. Ben bi dahakimde bunu soracağım özellikle

Ben pskolojik olarak çok yorulduğumu düşünüyorum ama korunma konusunda bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorim
Psikolojik hazırlanma benim dediğim gibi besle yumurtayla spremi gelişi güzel devam et hiçç psikolojik şeylerle bozma çünkü şanslısın rahmin hamiş kalabiliyor

Evet canım femera vermişti bana. Bi de şeyi sor mutlaka femara ile rahim inceliyor mu, ek bir şey kullanmak lazım mı de. Ben bi dahakimde bunu soracağım özellikle
Ben Şubatta Klomen kullanmıştım rahim incelmesin diye estrofem vermişti günde iki kere kullanıyordum bu seferde verir büyük bir ihtimalle ama yine sorarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…