Al canım al sende çocuk artık diyecek tamam tamam geliyorum yeter artık diyecekBn baktım almayı düşünüyorum hatta Trendyol da ekledim sepete heralde bi bu kaldı denemediğim bir de çakşır
Aynen öyle canım yılmak yok tekrar ovülasyon ile takip edicem prowomen alıcam bu sefer yumurtlamada her günü değerlendiricem kocam hiç kusura bakmasın artık
Canım beta 13 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi bende düşükmü kimyaslmi hocam dedim o zaman biyokimyasal gebelik dedi peşpeşe hamile kalarak yanlış yapmışsın dedi ara vermeliydin dedi bundan sonr korunmani öneriyorum 2-3 ay kadar dedi kullanman gereken bı ilac yok dedi nedenini araştırmaya gerek yok olur böyle dediKuzum senin durumun ne oldu? Kadın doğumcun ne dedi
Bıktııııık bıktııııık diyippppAl canım al sende çocuk artık diyecek tamam tamam geliyorum yeter artık diyecek
Bebegimm biz 6 ay deneyince sperm testi de yaptırdık bir sorun yok dedi. Ben doktora sordum 2 3 Gün üst üste birliktelik olsa sperm nasıl olur die doktor dedi sperm azalıyor ama kaliteli olanlar yine geliyor. Eğer eşimde sperm ile ilgili sorun olsaydı 1 Gün ara ver derdi. Bu arada bizim 3. Gün çok uzun sürdü yani o gelene kadar ben artık hadi dedim.Aminn hepimizin insallah
Ya ben yaptımda abi adamda 3.Gün sperm kalmadı saniye sürdü sen öyle hissettin mı yoksa bu normal mi 3.günden sonra sperm sorunu var mı onuda bilmiyorum. Ama 3. Gün ve 4. Gün bitti yani sperm geldi ama çok çok az
Nedenini araştırmaya gerek yok derken kafana takma mı demeye çalıştı yoksa sebepsiz mi demeye çalıştı allah bilirCanım beta 13 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi bende düşükmü kimyaslmi hocam dedim o zaman biyokimyasal gebelik dedi peşpeşe hamile kalarak yanlış yapmışsın dedi ara vermeliydin dedi bundan sonr korunmani öneriyorum 2-3 ay kadar dedi kullanman gereken bı ilac yok dedi nedenini araştırmaya gerek yok olur böyle dedi
İnşallah pozitiftirEvet yaptım ama çok silik çıktı. Ama gözle görünür çizgi var. Yarın sabah tekrar yapıcam yine çıkarsa kan vermeye gidiceö inşalalh
Evet ona keçiboynuzu özü almıştım oda onu kullansın fındık fıstık ne varsa dayıcam bu seferKeçiboynuzu
Oldum canım olmaz olaydım komple söküldü içim.Bak doğru dedin ben çikolatayımcanımcım sen adet olmuş muydun yaa
Silikseeeee vardırEvet yaptım ama çok silik çıktı. Ama gözle görünür çizgi var. Yarın sabah tekrar yapıcam yine çıkarsa kan vermeye gidiceö inşalalh
Amin canım Allah razı olsunNedenini araştırmaya gerek yok derken kafana takma mı demeye çalıştı yoksa sebepsiz mi demeye çalıştı allah bilirneyse kuzum inşallah ay sonra hayırlı sağlıklı mutlu bi evlat versin rabbim sana
Özele gidiyorsan 12si sabah dahil çalışıyorlar kuzu.Evet ona keçiboynuzu özü almıştım oda onu kullansın fındık fıstık ne varsa dayıcam bu seferaslında adet olursam doktora gidip femara isticektim ama bayram girdiği için Haziran da inşallah giderim
Ayyyy inşallah ya desin gelsin hatta beni çok. Beklettin diye söylencem hepAl canım al sende çocuk artık diyecek tamam tamam geliyorum yeter artık diyecek
Valla ben de geçen yıl kendime almıştım. Geçen sperme iyi geliyormuş dedim ver onu da içeyim ver lanet olsun diyorEvet ona keçiboynuzu özü almıştım oda onu kullansın fındık fıstık ne varsa dayıcam bu seferaslında adet olursam doktora gidip femara isticektim ama bayram girdiği için Haziran da inşallah giderim
Aa bunu bilmiyorumdum canım adet olursam arayıp öğrenirim diyordum eğer yarın adet olursam Cumartesi giderim ilacımı alıp kullanmaya başlarım. Sen femara mı kullanmıştınÖzele gidiyorsan 12si sabah dahil çalışıyorlar kuzu.Ama kamu cuma kapanıyor
Canım sende aşırı bir göğüs ağrısı var mı? Bende bu 2 3 gündür aşırı hassasiyet var acaba kistten dolayı olur mu diye düşündüm atlet bile acıtıyor bata 6 gün var tabi kistim tarihi etkilemezseKızlar yarn doktora gidiyorum bakalım kist gitmiş mi.. Dua edin inşallah gitmiştir de bu ay çatlama iğnesi yaparız
Evet canım femera vermişti bana. Bi de şeyi sor mutlaka femara ile rahim inceliyor mu, ek bir şey kullanmak lazım mı de. Ben bi dahakimde bunu soracağım özellikleAa bunu bilmiyorumdum canım adet olursam arayıp öğrenirim diyordum eğer yarın adet olursam Cumartesi giderim ilacımı alıp kullanmaya başlarım. Sen femara mı kullanmıştın
Psikolojik hazırlanma benim dediğim gibi besle yumurtayla spremi gelişi güzel devam et hiçç psikolojik şeylerle bozma çünkü şanslısın rahmin hamiş kalabiliyorBen pskolojik olarak çok yorulduğumu düşünüyorum ama korunma konusunda bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorim
Ben Şubatta Klomen kullanmıştım rahim incelmesin diye estrofem vermişti günde iki kere kullanıyordum bu seferde verir büyük bir ihtimalle ama yine sorarım canımEvet canım femera vermişti bana. Bi de şeyi sor mutlaka femara ile rahim inceliyor mu, ek bir şey kullanmak lazım mı de. Ben bi dahakimde bunu soracağım özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?