- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Canım aynı şekilde ve her ay göğüsüm adetten 1hafta önce ağrırdı hiç tık yokCanım sendeni rahim filmi çekildin ? Ben geçen ay çekildim normalde adetimin gelmesi gerekiyor ama gelmedi testte negatif
Femara ile vermiyorlar canım genelde. Bu inceltmiyor yazıyor her yerde. Ama 14 gün sonra adet de yazıyor olmadım dahaBen Şubatta Klomen kullanmıştım rahim incelmesin diye estrofem vermişti günde iki kere kullanıyordum bu seferde verir büyük bir ihtimalle ama yine sorarım canım
Bıktııııık bıktııııık diyipppp
Bir günün yok mu ilk hafta yazamam orayaOldum canım olmaz olaydım komple söküldü içim.Listeyi güncellesene haziranın ilk haftası diyelim bakalım bu sefer kaç gün sürecek
Söylenmek ne kelime ahh bir gelseAyyyy inşallah ya desin gelsin hatta beni çok. Beklettin diye söylencem hep
Canım rahim filmi çekilen bazı kişilerde bir kaç gün gecikme olmuş, bende de hiç adet belirtisi yok 8 Mayıs’a kadar beklemeyi düşünüyorum canım hamile değilsek bir an önce adet oluruz inşallahCanım aynı şekilde ve her ay göğüsüm adetten 1hafta önce ağrırdı hiç tık yok12.günümdü bugün testim negatif hiç adet olacak gibi de değilim rahim filmi mi bizi böyle yaptı acaba canım ya?
Ay değerlerim bile mikemmel hale gelmiş, daha ne yicem bilemedimAyy birde olsalar neler yemiş bu kadınsa diyorlarsa aklıma neler geliyor yaa
Bir günün yok mu ilk hafta yazamam orayatahmin et canikom
Söylenmek ne kelime ahh bir gelse
Yaptım canım bugün 12.günümdü sabah yaptım negatiftiiiHata mı? Neyin hatası o da ya sen benim dediğim gibi yap ister dinlen dşnlenme ama sigara gibi şeyleri yok et bunla bir daha karşı karşıya kalmamak adına bile bile yapma canım.İnşallah hayırlı şekilde adet olursun kötüsü değil ya birde o yönden bakalım.
Gelmedi mi hala. Valla beni de bu ay maff etti olmamak kaç kere gebe miyim diye kan verdim yaainsanı sinir eden durum hep negatifti
Bence yap çıkar ama uzun tut o vakite kadar 2 veya 3 yeter varsa silik de olsa çıkar canımhaydi güzel haberler ver bana
Belki de benim 3 günüm geçmişti film sonrasıbilmiyorm tesadüf müydü? Test yaptın mı peki?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah iğne olmuşmuydunuz kaçıncı günde öğrendiniz test yaptınız acabaİnşallah canım rabbim nasip etsin sağlıcakla. Benim yumurtlamadan bir kaç gün sonra kasıklarımda ve belimde ağrılarım başladı. Birde göğüslrde şişkinlik oldu. Halen hepsi devam ediyor bel ağrım baya fazla hatta. Sürekli uzanma yatma ihtiyacı hissettim bu yüzden
Aklıma kötü şeyler geliyoAyy birde olsalar neler yemiş bu kadınsa diyorlarsa aklıma neler geliyor yaa
Femara kaç tl canım hatırlıyor musun? Bide femara klomen gibi kist yapmıyormuş diye okudum ama bilgin var mı?Femara ile vermiyorlar canım genelde. Bu inceltmiyor yazıyor her yerde. Ama 14 gün sonra adet de yazıyor olmadım dahabi doktora sormakta fayda var
Bende bakayım Mügecim bu aralar bakamıyorum yaAyy kuzumyerim seni ay zaten bi teze başladım o arada müge anlıda nevşehirliler varmış o dikkatimi çekti ona bakıyorum bi de
Bu ay olacak inanıyoruztam teçhizat başlıyoruz
Canım inşallah bi an önce oluruz haber ver bana olur mu durumundanCanım rahim filmi çekilen bazı kişilerde bir kaç gün gecikme olmuş, bende de hiç adet belirtisi yok 8 Mayıs’a kadar beklemeyi düşünüyorum canım hamile değilsek bir an önce adet oluruz inşallah
Ben de öyle okudum canım.Femara kaç tl canım hatırlıyor musun? Bide femara klomen gibi kist yapmıyormuş diye okudum ama bilgin var mı?
Ne gibi şeyler dicem amaAklıma kötü şeyler geliyoama çocukta başka türlü yapılmıyo ki
Tamam canım adet olursam mutlaka haber vericem canımCanım inşallah bi an önce oluruz haber ver bana olur mu durumundan
Yaz kız 6sı yaz içimden geldiAyy birde olsalar neler yemiş bu kadınsa diyorlarsa aklıma neler geliyor yaa
Ya 3 gramlık aklı olan 10 kişi bir araya gelip mügeyi kandırmaya çalışıyor. Müge nin yerinde olsam çağırırım şöylr eli sopalı 10 20 polis döveee döveee konuştururum bu kadınların üstünde hain emelleri olan işsiz güçsüz akılsız insan müsvetteleriniBende bakayım Mügecim bu aralar bakamıyorum ya
İnşallah olur Allahım görsün bizleri artık
Teşekkür ederim canım mutlaka bende sorarım 165 tl iyi paraBen de öyle okudum canım.
Canımcım eczane bölüp verdi bana ilacı. Normalde bu meme kanserinde kullanılan bi ilaçmış 165 tl ye 30 lu satılıyor. 10lusunu 55 liraya verdi. Böyle böle böle satıyormuş bazı eczaneler. Bize denk gelen de öyleydi. Sen de bi sorarsın. Olmazsa hamile kalınca kalanı burdan birine postalar sevap point kasarsın. Ya da bi sorar fazla olan varsa ondan alırsın
Bazı arkadaşların oluyor canım öyle ama 10 da 1 belki. En uygunu bat tarihini bekleyip o zaman test yapmak.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasılsınız? birşey danisacagim size adetimin uzerine 8 gün geçti idrar testi negative çıkıyor benimle aynı durumu yaşayan kan testinde pozitive gören var mı ?
Bat tarihi ?Bazı arkadaşların oluyor canım öyle ama 10 da 1 belki. En uygunu bat tarihini bekleyip o zaman test yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?