Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zaten orada olanları aklım almıyor. Oraya akıllı çok nadir insan geliyor ya haci hoca işleri var ya kadın ticareti ölümü var

Bende bakayım Mügecim bu aralar bakamıyorum ya
İnşallah olur Allahım görsün bizleri artık
Yusra-61 Sana bisey soracam canım. Bende pco var. Biz yumurtlamamizi ovulasyon testleriyle görebilir miyiz. Yanı aslında hani hamilelik oluşabilmesi için yumurtamızın boyutu 17milim den büyük olması lazımmış ya bizdede sanirsam normal yollarla istenilen boyuta ulasamayabilirmis. Bu ovulasyon testleri yumurta o istenilen boyuta gelince mi pik gösteriyor. Yada bizim yumurta küçük boyutta çatlarmış ozamanda mi pik gösteriyor?

Zaten orada olanları aklım almıyor. Oraya akıllı çok nadir insan geliyor ya haci hoca işleri var ya kadın ticareti ölümü var
Ya salak karşında kim var senin, senin o küçük aklınla kandırdığın insanlara benziyor mu bu kadın. 10 kere söyleyince inanacak kadın sanki. Tekrar tekrar tekrar ben yıldım.

Yarın sabah gidiyorum yavruşummmm
Bu ay hep birlikte prowomen a mı başlasak kızlar Yusra-61 Selizay @Dely38 bgm21
Alalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Yok canım, benim adet dönemimde bile hiç göğüs ağrım olmuyormuş çok hafif oluyor adet yaklaşınca, şuan zaten reglim, hafif bir sızı var ama bahsettiğin gibi değil

Ay eskiden hiçbir şeyin fiyatına bakmazdım. Bi anda bi cimrilik geldi bana. Bu ay her şey pahalı. Tek tek fiyat araştırıyorum
Kız ben geçen ay 800 tl hsg çekildim arı sütü polen falan onları aldım şimdi doktor muayene ücreti üstüne ilaç çatlatma iğnesi direk aşılamaya geçebiliyordum ya

Ya işte 3.gün bende öyle oldum gelsin diye bekledim iyi bari bu normal bişeyse tamam bende hep böyle deniyim

Canım ya bu çok kapsamlı aslında bunu denemeden bilmezsin kimisi pik göremiyor pco olup büyümeden çatlıyor ama bazısı pik görüyor yumurtası çatlamıyor koyu koyu devam ediyor. Ama sen aşılama yaptırdın ya o zamanlarda ne zmaan kaçıncı gün doktor sana döllenme yaptı o günü bilirsen ne zaman yumurtladığını az çok belki tutar ovulasyon testi ile ikisinin tarihi. Bnce al yap birşey kaybetmezsin olmazsa sende haziranda aşılama olacakmışsın ya zaten. Boş geçmemiş ve ovulasyon denemiş olursun. Normalde pik olmayan şeyi göstermez ama istisna bunu da demeliyim pco olmayan da testte tutmayabiliyor.

Sor canım mutlaka bize haber ver bencede alalım yumurta kalitesini arttırıyormuş. 260 tl mutlaka bişeylerin kalitesini arttırır diye düşünüyorum
260 tl ıyiymis adet olursam bende başlayım bide onu deneyelim bide onun erkeğide var heralde

Bende de adetken hiç olmazdı nerden çıktı bu hassasiyet çok rahatsız oluyorum ya

Ya salak karşında kim var senin, senin o küçük aklınla kandırdığın insanlara benziyor mu bu kadın. 10 kere söyleyince inanacak kadın sanki. Tekrar tekrar tekrar ben yıldım.
Seviyorm kadını ama iyi uğraşıyor varya hangi para psikolojisini yerine yetirir ki ne alıp çıkıyor programa acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…