- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ay eskiden hiçbir şeyin fiyatına bakmazdım. Bi anda bi cimrilik geldi bana. Bu ay her şey pahalı. Tek tek fiyat araştırıyorumTeşekkür ederim canım mutlaka bende sorarım 165 tl iyi para
Ya 3 gramlık aklı olan 10 kişi bir araya gelip mügeyi kandırmaya çalışıyor. Müge nin yerinde olsam çağırırım şöylr eli sopalı 10 20 polis döveee döveee konuştururum bu kadınların üstünde hain emelleri olan işsiz güçsüz akılsız insan müsvettelerini
Beklenen adet tarihin.Bat tarihi ?
Bende bakayım Mügecim bu aralar bakamıyorum ya
İnşallah olur Allahım görsün bizleri artık
Ya salak karşında kim var senin, senin o küçük aklınla kandırdığın insanlara benziyor mu bu kadın. 10 kere söyleyince inanacak kadın sanki. Tekrar tekrar tekrar ben yıldım.Zaten orada olanları aklım almıyor.Oraya akıllı çok nadir insan geliyor ya haci hoca işleri var ya kadın ticareti ölümü var
Hepimiz aynı hafta hamile kalsak yaYaz kız 6sı yaz içimden geldiovulasyon takibi yapicam ya yumurtlamayı görürsek guncelleriz çiçeğim. Şimdilik 6sı de.
Ben ilk çocuğumu öğrendiğimde 7 haftalık hamileydim idrar testi çıkmamıştı ve adet gibi kanamam da olmuştu ama çok şükür vardı yine bebek istiyorum aylardır olmayayinca hep bir tereddüt ve korku var testlerden ötürüBat tarihi ?
Yarın sabah gidiyorum yavruşummmmSelizay gittin mi doktora?
Alalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Yok canım, benim adet dönemimde bile hiç göğüs ağrım olmuyormuş çok hafif oluyor adet yaklaşınca, şuan zaten reglim, hafif bir sızı var ama bahsettiğin gibi değilCanım sende aşırı bir göğüs ağrısı var mı? Bende bu 2 3 gündür aşırı hassasiyet var acaba kistten dolayı olur mu diye düşündüm atlet bile acıtıyor bata 6 gün var tabi kistim tarihi etkilemezse
8 gün geçti zaten adetimin üstüneBeklenen adet tarihin.
Canını yediiiiiim nerelerdesin sen,Koştum geldiiiiimmmm ben de özledim kız burayıııııı ve sizi
Kız ben geçen ay 800 tl hsg çekildim arı sütü polen falan onları aldımAy eskiden hiçbir şeyin fiyatına bakmazdım. Bi anda bi cimrilik geldi bana. Bu ay her şey pahalı. Tek tek fiyat araştırıyorum
Ya işte 3.gün bende öyle oldum gelsin diye bekledimBebegimm biz 6 ay deneyince sperm testi de yaptırdık bir sorun yok dedi. Ben doktora sordum 2 3 Gün üst üste birliktelik olsa sperm nasıl olur die doktor dedi sperm azalıyor ama kaliteli olanlar yine geliyor. Eğer eşimde sperm ile ilgili sorun olsaydı 1 Gün ara ver derdi. Bu arada bizim 3. Gün çok uzun sürdü yani o gelene kadar ben artık hadi dedim.
Sor canım mutlaka bize haber ver bencede alalım yumurta kalitesini arttırıyormuş. 260 tl mutlaka bişeylerin kalitesini arttırır diye düşünüyorumAlalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Canım ya bu çok kapsamlı aslında bunu denemeden bilmezsin kimisi pik göremiyor pco olup büyümeden çatlıyor ama bazısı pik görüyor yumurtası çatlamıyor koyu koyu devam ediyor. Ama sen aşılama yaptırdın ya o zamanlarda ne zmaan kaçıncı gün doktor sana döllenme yaptı o günü bilirsen ne zaman yumurtladığını az çok belki tutar ovulasyon testi ile ikisinin tarihi.Yusra-61 Sana bisey soracam canım. Bende pco var. Biz yumurtlamamizi ovulasyon testleriyle görebilir miyiz. Yanı aslında hani hamilelik oluşabilmesi için yumurtamızın boyutu 17milim den büyük olması lazımmış ya bizdede sanirsam normal yollarla istenilen boyuta ulasamayabilirmis. Bu ovulasyon testleri yumurta o istenilen boyuta gelince mi pik gösteriyor. Yada bizim yumurta küçük boyutta çatlarmış ozamanda mi pik gösteriyor?
260 tl ıyiymis adet olursam bende başlayımSor canım mutlaka bize haber ver bencede alalım yumurta kalitesini arttırıyormuş. 260 tl mutlaka bişeylerin kalitesini arttırır diye düşünüyorum
Bende de adetken hiç olmazdı nerden çıktı bu hassasiyet çok rahatsız oluyorum yaYarın sabah gidiyorum yavruşummmm
Alalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Yok canım, benim adet dönemimde bile hiç göğüs ağrım olmuyormuş çok hafif oluyor adet yaklaşınca, şuan zaten reglim, hafif bir sızı var ama bahsettiğin gibi değil
Kız pahalı bişey miymişBende istiyordum aklımda ama şuan ona açılacak bütçem yok yaama sen kesinlikle al derim çok muazzam birşey bu
Yapıştırdık olmiiiiii, ben bu sefer ilişkiden sonra tampon tıkayacam içerde kalsın adiler, iş bitirmeden çıkmak yok
Evet canım varmış onuda gördüm ben başlamayı düşünüyorum valla260 tl ıyiymis adet olursam bende başlayımbide onu deneyelim bide onun erkeğide var heralde
Seviyorm kadını ama iyi uğraşıyor varya hangi para psikolojisini yerine yetirir kiYa salak karşında kim var senin, senin o küçük aklınla kandırdığın insanlara benziyor mu bu kadın. 10 kere söyleyince inanacak kadın sanki. Tekrar tekrar tekrar ben yıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?