Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim aynen deneyim diyorum ama kocam da pek elime gecmiyor

Ya bazen okuyorum 6,7 senedir istiyoruz olmuyor diyenleri Allah korusun, düşündükçe kötü olmuyorum ya olmuyorsa ya sorun sadece denk getirmemek değilse MaviliGizem

Benim sonuç yine hüsran gibi bu ay yarın adet günüm belirtilerim de var büyük ihtimalle adet olucam az önce ovü testi yaptım direk gebelik testine cesaret edemedim tek çizgi çıktı eğer çift çıksaydı gebelik testi yapıcaktım ama olmadı iyice umutsuzluğa düştüm dr rahim filmi istemişti bu ay çektiricem mecbur çok üzgünüm

Hayırlısı olsun canım rahim filminden sonra hamiş kalan çok varmış

Sor canım mutlaka bize haber ver bencede alalım yumurta kalitesini arttırıyormuş. 260 tl mutlaka bişeylerin kalitesini arttırır diye düşünüyorum
Doğruu düşündün
Kızlar yarın eşimin sperm testi var inşallah iyi sonuçlar gelirrrr hemen çıkıyor mu
Çıkar canım sabah ver öğlen sonrası özelde daha erken çıkar adam ramazan ramazan hastane köşelerinde Alahım sen konuyu biliyorsun

Ben zaten bu pco yu da anlamadım. Bende killanma yok, adet düzensizliği yok, kilolu değilim. Eee ben nasıl pco oldum
Ya doktor alttan baktıysa sende kaç yumrta saydıysa belki onda pco demiştir birde fsh ile lh dan anlamıştır onlar kaç?

Doğruu düşündün
Tadı çok kötüymüş burada hamiş olan biri yazdı ama adını hatırlamıyorum oda ilk ay kullanmış tadı çok kötü burnumu kapatıp içiyordum dedi.şu an hamile 260 tl vereceğim için seve seve içerim

Kız pahalı bişey miymiş

Yapıştırdık olmiiiiii, ben bu sefer ilişkiden sonra tampon tıkayacam içerde kalsın adiler, iş bitirmeden çıkmak yok
Ben çok yaptım yapma sonra enfeksiyon oldum manyak ben
Pahallı evet ben aşılama olayım olmazsa onu alırım çok masrafım olacak şuan ona para veremem

Ben zaten bu pco yu da anlamadım. Bende killanma yok, adet düzensizliği yok, kilolu değilim. Eee ben nasıl pco oldum
Canım aynı durum bende de var bu zamana kadar çok falda doktora gittim, alttan üstten muayene oldum kimse pco demedi, son gittiğim doktor sende polikistik var dedi anlamadım yani,

Ya doktor alttan baktıysa sende kaç yumrta saydıysa belki onda pco demiştir birde fsh ile lh dan anlamıştır onlar kaç?
Inan onları bilmiyorum ben. Hiç sormadım bakmadım. Çünkü bu zamana kadar herşeyin normal dedi doktor. Herşeyim iyi yani. Ama adetin 2.günü hormonlarıma baktığında alacam. Aslında e nabız da vardır. Bir bakayım burda paylaşayım. Siz bilirseniz bir bakar misiniz

Ben çok yaptım yapma sonra enfeksiyon oldum manyak ben
Pahallı evet ben aşılama olayım olmazsa onu alırım çok masrafım olacak şuan ona para veremem
Hahahaha dünyanın delisi ben değilmişim bitek yaa 3,4 saat dursun bari, hatta tampona streç film sarıcam ki içine çekmesin hahaha

Canım aynı durum bende de var bu zamana kadar çok falda doktora gittim, alttan üstten muayene oldum kimse pco demedi, son gittiğim doktor sende polikistik var dedi anlamadım yani,
Valla öyle bende anlamıyorum. Nasıl oluyor. Artk yoruldum. Düşünmek istemiyorum ama kendimi düşünürken buluyorum

Tamam at bakayım merak ettim

Çook kötü ya eşimle gitmiştik birlikte Allahım ben utandım adamın elinde kırmızı kapaklı petle görünce hep ne varsa boşa gitmişşşş minnacık inşllah yeter dedim
Hahahaha ben gitmicem evden fotoğraflarımı atarım artık ahahahhha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…