- 14 Ekim 2012
- 53
- 30
- 288
- 34
İnşallah artık çok sıkıldım bir an önce hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin AllahHayırlısı olsun canım rahim filminden sonra hamiş kalan çok varmış
Birde eşim diyor bı sefer oldu hee oldu heee neye göre oldu neyeHahahaha dünyanın delisi ben değilmişim bitek yaa3,4 saat dursun bari, hatta tampona streç film sarıcam ki içine çekmesin hahaha
Canım benim eşim verdi kap vermişlerdi istersen evdede yapabilirsin demişti doktor ay cok kötü o hastanede wc de halletmiştiHahahah çok stresli yaa evden kaba koysak olmuyor mu diyor
Gitmeyecek sperm gitmiyor yani, anacım amma uyuşuk çıktı bizimkiler ya şöyle atik birtanesi çıkmadı ki kaptırıp gitsin,Birde eşim diyor bı sefer oldu hee oldu heee neye göre oldu neyegit şuradan diyesim geliyor neyse yaptım sanıyor sus diyorm barim çıkmasın tıkadım bir kaç defa sonra kendine gel iyice sıyırdın dedim olmayınca bıraktım tıkama işini
Bende yanında yapmadık ya ama eşimden hiç beklemezdim yaa nasıl yaptı anlamıyorum adam ilişki de çıt ses olsa kontrasyonu kaçan adam o erkekler girip çıktıkça nasıl yapabilirdi dedimHahahaha ben gitmicem evden fotoğraflarımı atarım artık ahahahhha
Ay tövbe Bi oda falan vermiyorlar mu tuvalette geleceği varsa da gelmezCanım benim eşim verdi kap vermişlerdi istersen evdede yapabilirsin demişti doktor ay cok kötü o hastanede wc de halletmişti
Bol şans balım inşallah kistin gitmiştir. Femara veya klomen mı kullancan bu ay yoksa sadece çatlatma iğnesi miYarın sabah gidiyorum yavruşummmm
Alalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Yok canım, benim adet dönemimde bile hiç göğüs ağrım olmuyormuş çok hafif oluyor adet yaklaşınca, şuan zaten reglim, hafif bir sızı var ama bahsettiğin gibi değil
Başkası olmuyo heralde yanında,Bende yanında yapmadık ya ama eşimden hiç beklemezdim yaa nasıl yaptı anlamıyorum adam ilişki de çıt ses olsa kontrasyonu kaçan adam o erkekler girip çıktıkça nasıl yapabilirdi dedimözellerde odalara fotolar koyuyorlarmış
Varya eşimin değerleri muhteşem o muazzam şeyler nasıl uyuşuk olblr ki diyormGitmeyecek sperm gitmiyor yani, anacım amma uyuşuk çıktı bizimkiler ya şöyle atik birtanesi çıkmadı ki kaptırıp gitsin,
Bende benimkini bayramdan sonra göndericemGitmeyecek sperm gitmiyor yani, anacım amma uyuşuk çıktı bizimkiler ya şöyle atik birtanesi çıkmadı ki kaptırıp gitsin,
Valla şuan her şey muamma, eğer kist duruyorsa muhtemelen ilaç vermeyecek gerçi verse de bayrama denk gelecek kontrol işi nasıl olacak bilmiyorum vallaBol şans balım inşallah kistin gitmiştir. Femara veya klomen mı kullancan bu ay yoksa sadece çatlatma iğnesi mi
Ya ben de şey düşündüm 2 kere gonalf den sonra tüp bebek raporu çıkıyormuş. O iğneyi kullandıktan sonra da aşılama yaptırırm diyordum. Ben bunu 2 kere yaptırınca zaten devletin verdiği desteğin üstüne çıkıyorum ne anladım ben bundanKız ben geçen ay 800 tl hsg çekildim arı sütü polen falan onları aldımşimdi doktor muayene ücreti üstüne ilaç çatlatma iğnesi direk aşılamaya geçebiliyordum ya
Üniversite hastanesiBende benimkini bayramdan sonra göndericemeşim özel hastanede mi testi verecek yoksa özel laboratuvarda mı canım
İşte araştırmada yaptırdık biz bir kerede devlette özel evet erkekler tuvaletiydi onlara özel sonuçtaBaşkası olmuyo heralde yanında,özel değil ama üniversite hastanesi İnş verirler kocama Bi oda yaaa yazık
Vala yapmış işte doktor bide ultrosan a gir dedi ramazan sonrası onuda halletcek hadi biz kadınlar kendi başımızın çaresine bakıyoruz ama erkekler cok zor hep bi dürtmeAy tövbe Bi oda falan vermiyorlar mu tuvalette geleceği varsa da gelmez
Varya eşimin değerleri muhteşem o muazzam şeyler nasıl uyuşuk olblr ki diyormnasıl olmuyor yani ne eksik neeyy
Valla billa onu ben de soruyorum ben evde sinir krizi geçirdim kadın hala sakinSeviyorm kadını ama iyi uğraşıyor varya hangi para psikolojisini yerine yetirir kine alıp çıkıyor programa acaba
Nerde çekildin özelde mi canım?Kız ben geçen ay 800 tl hsg çekildim arı sütü polen falan onları aldımşimdi doktor muayene ücreti üstüne ilaç çatlatma iğnesi direk aşılamaya geçebiliyordum ya
Allahtan benimki çok hevesli o da gık demedi vermeye gelince ama stres oluyor, keşke bir makinası olsa bayıltıp alsalar diyor ahahaVala yapmış işte doktor bide ultrosan a gir dedi ramazan sonrası onuda halletcek hadi biz kadınlar kendi başımızın çaresine bakıyoruz ama erkekler cok zor hep bi dürtme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?