Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha dünyanın delisi ben değilmişim bitek yaa 3,4 saat dursun bari, hatta tampona streç film sarıcam ki içine çekmesin hahaha
Birde eşim diyor bı sefer oldu hee oldu heee neye göre oldu neye git şuradan diyesim geliyor neyse yaptım sanıyor sus diyorm barim çıkmasın tıkadım bir kaç defa sonra kendine gel iyice sıyırdın dedim olmayınca bıraktım tıkama işini

Gitmeyecek sperm gitmiyor yani, anacım amma uyuşuk çıktı bizimkiler ya şöyle atik birtanesi çıkmadı ki kaptırıp gitsin,

Hahahaha ben gitmicem evden fotoğraflarımı atarım artık ahahahhha
Bende yanında yapmadık ya ama eşimden hiç beklemezdim yaa nasıl yaptı anlamıyorum adam ilişki de çıt ses olsa kontrasyonu kaçan adam o erkekler girip çıktıkça nasıl yapabilirdi dedim özellerde odalara fotolar koyuyorlarmış

Bol şans balım inşallah kistin gitmiştir. Femara veya klomen mı kullancan bu ay yoksa sadece çatlatma iğnesi mi

Başkası olmuyo heralde yanında, özel değil ama üniversite hastanesi İnş verirler kocama Bi oda yaaa yazık

Gitmeyecek sperm gitmiyor yani, anacım amma uyuşuk çıktı bizimkiler ya şöyle atik birtanesi çıkmadı ki kaptırıp gitsin,
Varya eşimin değerleri muhteşem o muazzam şeyler nasıl uyuşuk olblr ki diyorm nasıl olmuyor yani ne eksik neeyy

Bende benimkini bayramdan sonra göndericem eşim özel hastanede mi testi verecek yoksa özel laboratuvarda mı canım

Bol şans balım inşallah kistin gitmiştir. Femara veya klomen mı kullancan bu ay yoksa sadece çatlatma iğnesi mi
Valla şuan her şey muamma, eğer kist duruyorsa muhtemelen ilaç vermeyecek gerçi verse de bayrama denk gelecek kontrol işi nasıl olacak bilmiyorum valla

Kız ben geçen ay 800 tl hsg çekildim arı sütü polen falan onları aldım şimdi doktor muayene ücreti üstüne ilaç çatlatma iğnesi direk aşılamaya geçebiliyordum ya
Ya ben de şey düşündüm 2 kere gonalf den sonra tüp bebek raporu çıkıyormuş. O iğneyi kullandıktan sonra da aşılama yaptırırm diyordum. Ben bunu 2 kere yaptırınca zaten devletin verdiği desteğin üstüne çıkıyorum ne anladım ben bundan

Ay tövbe Bi oda falan vermiyorlar mu tuvalette geleceği varsa da gelmez
Vala yapmış işte doktor bide ultrosan a gir dedi ramazan sonrası onuda halletcek hadi biz kadınlar kendi başımızın çaresine bakıyoruz ama erkekler cok zor hep bi dürtme

Vala yapmış işte doktor bide ultrosan a gir dedi ramazan sonrası onuda halletcek hadi biz kadınlar kendi başımızın çaresine bakıyoruz ama erkekler cok zor hep bi dürtme
Allahtan benimki çok hevesli o da gık demedi vermeye gelince ama stres oluyor, keşke bir makinası olsa bayıltıp alsalar diyor ahaha

Gebelik testi almak istiyorum erken sonuc verenlerden hangisini önerirsiniz? Oncomed mi prodoctor mı? Trendyoldan alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…