- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Kızım benim annemin 11 yıl çocuğu olmamış benden önce kardeşimden önce 10 yıl. Hacı hoca doktor ebe gitmediği yer kalmamış. En sonunda bi papatya sarısı sebep oldu diyor. Papatyaların içindeki sarı yer varya onu şekerle karıştırıp yemiş ben olmuşumYa bazen okuyorum 6,7 senedir istiyoruz olmuyor diyenleri Allah korusun, düşündükçe kötü olmuyorum ya olmuyorsa ya sorun sadece denk getirmemek değilseMaviliGizem
Evet canım ben İstanbul’da yaşıyorum sonomed var burada özel görüntüleme merkeziNerde çekildin özelde mi canım?
Tamam at bakayım merak ettim
Boşver erken test alma uğursuz geliyor sen vakti gelince kaset yapGebelik testi almak istiyorum erken sonuc verenlerden hangisini önerirsiniz? Oncomed mi prodoctor mı? Trendyoldan alacagım
Allah ıslah etsin bizi neyim
Kontrol yapamadıklarında iğneyi direk vurduruyorlarValla şuan her şey muamma, eğer kist duruyorsa muhtemelen ilaç vermeyecek gerçi verse de bayrama denk gelecek kontrol işi nasıl olacak bilmiyorum valla
Aha valla papatya toplamaya gidiyorumKızım benim annemin 11 yıl çocuğu olmamış benden önce kardeşimden önce 10 yıl. Hacı hoca doktor ebe gitmediği yer kalmamış. En sonunda bi papatya sarısı sebep oldu diyor. Papatyaların içindeki sarı yer varya onu şekerle karıştırıp yemiş ben olmuşumo çaresizliklerin en yakın tanığıyım ben. Hatta sonucuyum
Kız millet vajinusmus hamile kalıyor yaa şu halimize bak ciddenAllah ıslah etsin bizi neyimmillet üstüne boşanılsa hamile sanıyor ben içine atıyorum hiç fayda hamile miyim diyemedim
Sonumuz hayır olsun
Allah ıslah etsin bizi neyimmillet üstüne boşanılsa hamile sanıyor ben içine atıyorum hiç fayda hamile miyim diyemedim
Sonumuz hayır olsun
4 aydır olmayınca artık bizimkide bise diyemiyor 2. Ayımızda gitti ramazan geldi iyi bi yer araştırıyoruz tedavilik bise varsa halledicez yoksa ilaç vs ne gerekiyorsaAllahtan benimki çok hevesli o da gık demedi vermeye gelince ama stres oluyor, keşke bir makinası olsa bayıltıp alsalar diyor ahaha
İyiymiş 800 orada yaEvet canım ben İstanbul’da yaşıyorum sonomed var burada özel görüntüleme merkezi
Neye göre kime göreKontrol yapamadıklarında iğneyi direk vurduruyorlar
Onu da denedim geçen yıl olmadı kuzumAha valla papatya toplamaya gidiyorum
Valla bana öyle bi verdi doktoryn biri. Büyüdüğünde çatlar sen kafana takma dediNeye göre kime göre
Meraktan catlıcam ya:)) aşırı sık idrara cıkmaya basladım normalde de sık cıkarım ama suan daha fazla cıkıyorum normaldeki halimden sanki.. dün aksam da biraz karnım ağrıdı anlamadım(adetime daha var) 21 mayıstan sonra herhangi bir günde gelebilir adetimBoşver erken test alma uğursuz geliyor sen vakti gelince kaset yap
Komşu kızı vakası kız beni deli etti ya bana doğruyu demiyor içine attıSen ben yokken nerelerde gezdin yine
Valla belki de ihtiyacımız olan o yapacaz gelişineValla bana öyle bi verdi doktoryn biri. Büyüdüğünde çatlar sen kafana takma dedi
Evde kendi kendine aşılama yapanlar var ya şırınga ileSen ben yokken nerelerde gezdin yine
Canım daha çoooooook erken, asla çıkmaz ve ayrıca belirtiler için de çok erken kendini kaptırma psikoloji bize her şeyi yaptırıyor maalesefMeraktan catlıcam ya:)) aşırı sık idrara cıkmaya basladım normalde de sık cıkarım ama suan daha fazla cıkıyorum normaldeki halimden sanki.. dün aksam da biraz karnım ağrıdı anlamadım(adetime daha var) 21 mayıstan sonra herhangi bir günde gelebilir adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?