Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Komşu kızı vakası kız beni deli etti ya bana doğruyu demiyor içine attı hamile kalırsa ben nerelere gidiyim nerelere
Anam korkunca yumurta çoklu çatlıyormuş.spermi içine daha kolay alıyormuş. Bu kız da hamile kalırsa şaşma hatta İlk gece vakaları hep ondan. Korkalım mı bi de. Kolay hamile kalırız.

Sen ne kadara çekildin C kollu cihazdı hiç ağrım sızım olmadı 5 dk sürmedi bile
Ben bütün işleri bedava getirmeye çalışırken hep bedava olan kadınlardanım canım ben paya vermedim araştırmada oldum şansım yüksek böyle şeylerde.

Benim kayinvalidem de benimkini 10 yıl sonra doğurmuş tedavisiz işte mucizeler bi arkadasim var hep dusuk yapiyordu sonumda doğurdu 11 yil sonra ve diger biri de 9 yıl sonra gebe kaldi çok zor süreç ama işte rabbim nasip ediyor edince

Çok su içmişsindir kuzum benim o kadar çok belirtim vardı ki hala var ama hamile değilim bata 3 gün var

İnce uzun bir şırınga ile rahime spermi yolluyorlar işte açık açık anlatamıcam ama yapıp hamile kaldım diyenler var
Ula tövbe konuşturacaksınız beni kac cm şey şırınga sokacaz içimize herifin şeyinden daha mı uzun olacak ahshdh o şırınganın içine nasıl tepecez spermleri krema sıkacağı ile mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…