Bir o kaldı olamadığım dicem ağzımı açsam ne desem oluyor uşak olmuyor yaaKız millet vajinusmus hamile kalıyor yaa şu halimize bak cidden
Sen ne kadara çekildin C kollu cihazdı hiç ağrım sızım olmadı 5 dk sürmedi bileİyiymiş 800 orada ya
O nasıl oluyoymuşş ki bende yapayımEvde kendi kendine aşılama yapanlar var ya şırınga ile
Anam korkunca yumurta çoklu çatlıyormuş.spermi içine daha kolay alıyormuş. Bu kız da hamile kalırsa şaşma hatta İlk gece vakaları hep ondan. Korkalım mı bi de. Kolay hamile kalırız.Komşu kızı vakası kız beni deli etti ya bana doğruyu demiyor içine attıhamile kalırsa ben nerelere gidiyim nerelere
Ay bu kadar hormon vitamin takviye vs ile olacak bebeklerimiz de hiperaktif olup canımızı bezdirecek gibi geliiiiBir o kaldı olamadığım dicem ağzımı açsam ne desem oluyor uşak olmuyor yaa
Oha onu duymadım o nasıl ayEvde kendi kendine aşılama yapanlar var ya şırınga ile
Ay olmasın hiç çekemem. Ben de kocam da aşırı sakin insanlarız. Bi de peşinden koşamam o veledinAy bu kadar hormon vitamin takviye vs ile olacak bebeklerimiz de hiperaktif olup canımızı bezdirecek gibi geliiii
Ben bütün işleri bedava getirmeye çalışırken hep bedava olan kadınlardanım canım ben paya vermedim araştırmada oldumSen ne kadara çekildin C kollu cihazdı hiç ağrım sızım olmadı 5 dk sürmedi bile
Benim kayinvalidem de benimkini 10 yıl sonra doğurmuş tedavisiz işte mucizeler bi arkadasim var hep dusuk yapiyordu sonumda doğurdu 11 yil sonra ve diger biri de 9 yıl sonra gebe kaldi çok zor süreç ama işte rabbim nasip ediyor edinceKızım benim annemin 11 yıl çocuğu olmamış benden önce kardeşimden önce 10 yıl. Hacı hoca doktor ebe gitmediği yer kalmamış. En sonunda bi papatya sarısı sebep oldu diyor. Papatyaların içindeki sarı yer varya onu şekerle karıştırıp yemiş ben olmuşumo çaresizliklerin en yakın tanığıyım ben. Hatta sonucuyum
Spermi ince uzun şırınga ile tahime yolluyorsunO nasıl oluyoymuşş ki bende yapayım
İnce uzun bir şırınga ile rahime spermi yolluyorlar işteOha onu duymadım o nasıl ay
Çok su içmişsindir kuzumMeraktan catlıcam ya:)) aşırı sık idrara cıkmaya basladım normalde de sık cıkarım ama suan daha fazla cıkıyorum normaldeki halimden sanki.. dün aksam da biraz karnım ağrıdı anlamadım(adetime daha var) 21 mayıstan sonra herhangi bir günde gelebilir adetim
Aynı bizzzzzzAy olmasın hiç çekemem. Ben de kocam da aşırı sakin insanlarız. Bi de peşinden koşamam o veledin
Ya korkarım ben. Ağda yaparken bile korkuyorum. Kesin yanlış bişey yaparım der farklı deliğe gönderirim spermleriSpermi ince uzun şırınga ile tahime yolluyorsunvalla bak yapanlar var araştır
Yok artık yüsraaaO nasıl oluyoymuşş ki bende yapayım
Ula tövbe konuşturacaksınız beni kac cm şey şırınga sokacaz içimize herifin şeyinden daha mı uzun olacak ahshdh o şırınganın içine nasıl tepecez spermleri krema sıkacağı ile miİnce uzun bir şırınga ile rahime spermi yolluyorlar işteaçık açık anlatamıcam ama yapıp hamile kaldım diyenler var
Ben fitil atarken bile yanlış yere mi attım acaba oluyorum ahahahahhaYa korkarım ben. Ağda yaparken bile korkuyorum. Kesin yanlış bişey yaparım der farklı deliğe gönderirim
Hayır bi de tazyik olayı varUla tövbe konuşturacaksınız beni kac cm şey şırınga sokacaz içimize herifin şeyinden daha mı uzun olacak ahshdh o şırınganın içine nasıl tepecez spermleri krema sıkacağı ile mi
Ya korkarım ben. Ağda yaparken bile korkuyorum. Kesin yanlış bişey yaparım der farklı deliğe gönderirim spermleri
Ben fitil atarken bile yanlış yere mi attım acaba oluyorum ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?