Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ula tövbe konuşturacaksınız beni kac cm şey şırınga sokacaz içimize herifin şeyinden daha mı uzun olacak ahshdh o şırınganın içine nasıl tepecez spermleri krema sıkacağı ile mi
kız millet şırınga ile tazyikli gidiyor yazmış

Anam korkunca yumurta çoklu çatlıyormuş.spermi içine daha kolay alıyormuş. Bu kız da hamile kalırsa şaşma hatta İlk gece vakaları hep ondan. Korkalım mı bi de. Kolay hamile kalırız.
Kızın üstüne boşalmış kızın adeti geçikti benden maydanoz aldı bende yok kızım yok değilsin ev üstüne geliyormuş ikna edemedim 3 yıldır içine attığıma ve olmadığına
Ay bu kadar hormon vitamin takviye vs ile olacak bebeklerimiz de hiperaktif olup canımızı bezdirecek gibi geliiii
Ayyy abim 7 aylık çok hiperaktif olursa ona benzeyebilir onun dışında yok genetik olarak. Hormonsal kısmını hiç düşünmemiştim
Spermi ince uzun şırınga ile tahime yolluyorsun valla bak yapanlar var araştır
Yaa yapmayın bana bunu sonra yapasım geliyor artık ne duysam yapasım geliyor eşim bana çok kızıyor spremi gizli mi alayım şirşıngayla bana hayatta izin vermez

O değil de negatif çıkmasa değerlee kesin hamileyim diyeceğim. Belirtilerim kaybolmadı. Ya belim ya kasıklarım benden ayrılacak diye korkuyorum. Kocam da diyor ki biri kalacaksa tercihi ben yapabilir miyim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah iğne olmuşmuydunuz kaçıncı günde öğrendiniz test yaptınız acaba
Sağolun Allah razı olsun. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Yok iğne olmadım 2. Ayımda normal şekilde hamile kaldım kendim takip ederek. Bata 1-2 gün kala öğrendim. Akşam da kan verdim 230 çıktı beta. İnşallah düzenli artış gerçekleşir.

Yaaa cidden nasıl korkarak yapıyorum ne yani fitil işte bir kibarlıkla yol aldırıyorum fitile bile
Ya benim ortaokuldayken bi hemşirelik okuyan arkadaşım vardı. O bi kadına sonda takmış. Sondayı da takarken içerde yollar farklılaşıyormuş bilemedim kadını az daha kısır bırakıyordum diye anlattı. O günden beri korkarım şeyimden. Fitil verdiğinde doktor o kadar korkmuştum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…