Yallah tazyik deyip basacaz heralde,
Hayır bi de tazyik olayı var
Ben bütün işleri bedava getirmeye çalışırken hep bedava olan kadınlardanım canım ben paya vermedim araştırmada oldumşansım yüksek böyle şeylerde.
Al işte sen de bizdensin. Nouvvv hayır olmazben yapanları okudukça şok olmuştum ben fitili bile zar zor sokuyorum tövbe tövbe
Ula tövbe konuşturacaksınız beni kac cm şey şırınga sokacaz içimize herifin şeyinden daha mı uzun olacak ahshdh o şırınganın içine nasıl tepecez spermleri krema sıkacağı ile mi
Kızın üstüne boşalmış kızın adeti geçikti benden maydanoz aldıAnam korkunca yumurta çoklu çatlıyormuş.spermi içine daha kolay alıyormuş. Bu kız da hamile kalırsa şaşma hatta İlk gece vakaları hep ondan. Korkalım mı bi de. Kolay hamile kalırız.
Ayyy abim 7 aylık çok hiperaktifAy bu kadar hormon vitamin takviye vs ile olacak bebeklerimiz de hiperaktif olup canımızı bezdirecek gibi geliiii
Yaa yapmayın bana bunuSpermi ince uzun şırınga ile tahime yolluyorsunvalla bak yapanlar var araştır
Kızım onun yolunu söyledim zamanında deneyecem, ilişkiden sonra huni dayayıp tüm gücümüzle üfleyecezkız millet şırınga ile tazyikli gidiyor yazmış
Yaaa cidden nasıl korkarak yapıyorum ne yani fitil işteben yapanları okudukça şok olmuştum ben fitili bile zar zor sokuyorum tövbe tövbe
Üfleme tükrük kalıntısı olur, tükrük sperm öldürüyor hadi burdan yakKızım onun yolunu söyledim zamanında deneyecem, ilişkiden sonra huni dayayıp tüm gücümüzle üfleyecez
Sağolun Allah razı olsun. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Yok iğne olmadım 2. Ayımda normal şekilde hamile kaldım kendim takip ederek. Bata 1-2 gün kala öğrendim. Akşam da kan verdim 230 çıktı beta. İnşallah düzenli artış gerçekleşir.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah iğne olmuşmuydunuz kaçıncı günde öğrendiniz test yaptınız acaba
Ahahah yaaa tüh be yine mi olmadıÜfleme tükrük kalıntısı olur, tükrük sperm öldürüyor hadi burdan yak
Sendee hep beni durdurmasanYok artık yüsraaa
Ya benim ortaokuldayken bi hemşirelik okuyan arkadaşım vardı. O bi kadına sonda takmış. Sondayı da takarken içerde yollar farklılaşıyormuş bilemedim kadını az daha kısır bırakıyordum diye anlattı. O günden beri korkarım şeyimden. Fitil verdiğinde doktor o kadar korkmuştum kiYaaa cidden nasıl korkarak yapıyorum ne yani fitil iştebir kibarlıkla yol aldırıyorum fitile bile
Sendee hep beni durdurmasansen yazınca düşünce sarıyor beni
Canım fsh ile lh göremedim ki onda çekip atmana gerek yok karşısındaki değerleri yaz bana yeterli olur mu? Etiketle çok yazışma oluyor ya kaçıyoYusra-61 canım bakar mısın sonuclara
Ulan şuan şırıngadan çok olaya kafayı taktım neden böyle yapıyorlarmışşşşş
Ulan çocuk yapmaya kalkmışsınız olmuş 9 ay ordan 2 yıl çocuktan 3 senede adam öğrenemedi mi içine boşalmayı be kadın da yine şırınga diyorsun. Sağlıkçı akıl tutulması yaşıyor yeminle ya da dalga geçiyor. Zekamla alay ediyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?