Valla yapanlar var değişik tabikiE yok artık
Hah hah aynen bende onu yazdımUlan şuan şırıngadan çok olaya kafayı taktım neden böyle yapıyorlarmışşşşş
Neyin kafası bu acabaValla yapanlar var değişik tabiki
Hahaah bencede bende oraya takıldımUlan şuan şırıngadan çok olaya kafayı taktım neden böyle yapıyorlarmışşşşş
Saçmalama tabiki bunu yapmıcaz. Bu ay amudu deneyelim. Sallatmayı unutma
Ulan çocuk yapmaya kalkmışsınız olmuş 9 ay ordan 2 yıl çocuktan 3 senede adam öğrenemedi mi içine boşalmayı be kadın da yine şırınga diyorsun. Sağlıkçı akıl tutulması yaşıyor yeminle ya da dalga geçiyor. Zekamla alay ediyor yaaa
Allahım aynı şeyi düşündük bende bu ay bunu mu yapsam dedim bunu yapmamıştımSaçmalama tabiki bunu yapmıcaz. Bu ay amudu deneyelim. Sallatmayı unutma
Yok anam yok bence adam homo kadından zevk almıyor. Mastürbasyon sırasında hangi erkeği hayal ediyorsa artık steril kaba attırıyorçok değişik değil mi insan hangisine şaşırcağını bilemiyor
Kız yok yapma tövbe
Allahım aynı şeyi düşündük bende bu ay bunu mu yapsam dedim bunu yapmamıştım
Yok canım ikimiz de ne sigara ne alkol içiyoruz, masum masum yaşayıp gidiyoruzBende kendimi öyle tahmin ediyorum
Canım kimyasal özelikle sigaradan alkolden oluyor var mı bunlar eşinde. Covid için belki doğru düşünüyorsun ama evham yapma birşey olmaz onlarakolay kolay yaa olmasında
Yok anam yok bence adam homo kadından zevk almıyor. Mastürbasyon sırasında hangi erkeği hayal ediyorsa artık steril kaba attırıyor
Fsh 5.7 Lh 5.36 Tsh 0.8139 E2 (24) prolaktin 16.07Canım fsh ile lh göremedim ki onda çekip atmana gerek yok karşısındaki değerleri yaz bana yeterli olur mu? Etiketle çok yazışma oluyor ya kaçıyo
Kızlar sizce yumurta catlayabilmis mi? (Pcos var)
Kız neler yazıyorlar değişik tabiki Allah isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten her yolu deniyorlarNeyin kafası bu acabaAllah şaşırmıştasın çok amin
Adam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay milletbir kadın daha konu açmış kocası çocuk istemiyormuş peçeteki spermi şırınga ile kendime enjekte etsem hamile kalır mıyım yazmış
Ne şırıngası şaka ya bende kürtaj olurken yaşadım yaşadım bana da kadın ilaç verdi çok canım acımıştı ve kadın sürekli özür dilemişti benden hiç unutmam ağlamıştım bende o yüzden çok korkuyorm şeyimdenYa benim ortaokuldayken bi hemşirelik okuyan arkadaşım vardı. O bi kadına sonda takmış. Sondayı da takarken içerde yollar farklılaşıyormuş bilemedim kadını az daha kısır bırakıyordum diye anlattı. O günden beri korkarım şeyimden. Fitil verdiğinde doktor o kadar korkmuştum ki
Evet düşünmüyor demek ki adam çocuk istemiyorum sen hala neyin peşindesin demi ya okudukça okuyasım geliyor kara delik gibiAdam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?