Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok değişik değil mi insan hangisine şaşırcağını bilemiyor

Bende kendimi öyle tahmin ediyorum
Canım kimyasal özelikle sigaradan alkolden oluyor var mı bunlar eşinde. Covid için belki doğru düşünüyorsun ama evham yapma birşey olmaz onlara kolay kolay yaa olmasında
Yok canım ikimiz de ne sigara ne alkol içiyoruz, masum masum yaşayıp gidiyoruz Bu pazar da anneler günüymüş, bat 10 mayıstı, 9 mayısta test yapsaydım ve hamile olsaydım, kendime güzel bir anneler günü hediyesi vermiş olurdum... şimdi uzun süre bekleyen anne adaylarını çok daha iyi anlıyorum, her ay test yaptıklarında ve negatifi gördüklerindeki o hayal kırıklığı, moral bozukluğu...şu an tüm kalbimle anne olmak isteyen ve anneliği hakkını vererek yapacak tüm kadınların anne olmasını diliyorum....

bir kadın daha konu açmış kocası çocuk istemiyormuş peçeteki spermi şırınga ile kendime enjekte etsem hamile kalır mıyım yazmış
Adam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay millet

Ne şırıngası şaka ya bende kürtaj olurken yaşadım yaşadım bana da kadın ilaç verdi çok canım acımıştı ve kadın sürekli özür dilemişti benden hiç unutmam ağlamıştım bende o yüzden çok korkuyorm şeyimden

Adam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay millet
Evet düşünmüyor demek ki adam çocuk istemiyorum sen hala neyin peşindesin demi ya okudukça okuyasım geliyor kara delik gibi yakında mantıklı gelmesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…